Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fransa'da Ne İş Yapabilirim. . .

Başlatanauray56Tarih28/04/2010 01:05:04Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Sevgili Koniks üyeleri arkadaşlarım.

19 yıldan beri fransada yaşıyorum ve geldiğim den beri inşaat işiyle uğraşmaktayım. Artık burada bu işler krizden ve bu işi yapan çok Türk arkadaşlar olduğu için azaldı.

Şimdi yeni bir çıkar yol bulmam gerekiyor fakat bi türlü bi yol bulamıyorum, fikirleriniz benim için çok önemli. Fazla sermaye gerektirmeyen ne iş yapabilirim.

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Üye413 yazı
türkiyeden fransaya canlı kurbağa satışı çok revaçta bir iş. oradan alıcı temın edebilmeniz durumunda türkiyeden çok rahat tedarik edebilirsiniz. benim tanıdıklarımda bu işi yapıyor ama aracı kurumlara ucuzdan satmak zorunda kalıyorlar. çok sermaye istemeyen ama çok kazançlı bir iş. orada müşterilerine ulaşabilirseniz temini konusunda yol gösterici olabilirim. hedef pazar kitlesi restaurantlar ve restaurant toptan malzeme temin edicileridir. araştırmaya değer diye düşünüyorum
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
Merhabalar,
Fransada yada avrupanin herhangi bur yerinde hic farketmez kesinlikle mozaik lamba isine girin derim! Cunku bu urunler yurtdisinda cok ilgi gormekte, biz belli basli ulkelere ihracat yapmaktayiz bu urunleri ve gercekten musterilerimizin kazanclari bu noktada cok iyi sadece bu urunlrle kalmayip yanina seramik takimlarinida eklerseniz isabetli bir secim olur
Daha detayli bilgi icin benimle irtibata gecebilirsiniz; sezginbayram@ymail com
İnternet sitemiz assagidaki gibi
www.anatolialamps.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Star Celik Kapi olarak Turkiyenin en kaliteli kapilarini yapiyor ve avrupaya ihrac ediyoruz. Butun kapilarimiz avrupa standardlarinda ve certifikalidir. Irtibat icin trade@starcelikkapi.com adresinden bana ulasabilirsiniz.

Star Celik Kapi: Yeni Nesil Celik Kapilar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar ben fransaya 13 sene oldu geleli turkiyede pvc kapi pencere isinde calisiyordum burdada tesatuf ayni is yapan bi firmaya girdim 12 sene calistim firma iflas etti simdi issizim ve kendi isimi kurmak istiyorum onerisi olanlara simdiden tesekkurler
sahin

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
"bonjour" email yaz! Bir fikrim var! Detayları göndereyim!
33-MMK-987

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Turizm