Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fransa'da Ne İş Yapabilirim. . .

Başlatanauray56Tarih28/04/2010 01:05:04Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Sevgili Koniks üyeleri arkadaşlarım.

19 yıldan beri fransada yaşıyorum ve geldiğim den beri inşaat işiyle uğraşmaktayım. Artık burada bu işler krizden ve bu işi yapan çok Türk arkadaşlar olduğu için azaldı.

Şimdi yeni bir çıkar yol bulmam gerekiyor fakat bi türlü bi yol bulamıyorum, fikirleriniz benim için çok önemli. Fazla sermaye gerektirmeyen ne iş yapabilirim.

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Yeni Üye17 yazı
ben Fransa'ya küpeşte ve çelik kapı veriyorum müşterimin söylediğine göre de iyi kar getiriyormuş düşünürseniz müşterimle görüştürüp fikir almanızı sağlayabilirim

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Üye143 yazı
Birçok Fransız arabanın parçası 1 ay gibi bir srede getiriliyor Türkiye'ye. Bunların daha hızlı gelmesini sağlayacak bir organizasyon yapabilirsiniz. Örneğin, Peugeot kontak anahtarı burada 240 tl fason, 500 tl orjinal Fransız.
Katalitik konvertörler montaj dhil 1500 (parça fiyatının 1200 den aşağı olduğunu sanmıyorum.)
Bu verdiğim fiyatlar Peugeot 307 sw 2005 model içindir.
Ayrıca, Citroen xm, xantia, cx, ds gibi eski modellerin parçaları da meraklıları tarafından bulunmadığı için talep olacaktır.
Orada bir araştırma yapın, çok daha ekonomik şekilde temin edip yollayabiliyorsanız Türkiye ayağı için size birkaç adres bulayım.

sevgiler

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mimar
Yeni Üye7 yazı

FRANSA DA HALI YIKAMA İŞİ YAPABİLİRSİNİZ. GEÇEN HAFTA FRANSA'YA HALI YIKAMA MAKİNALARI VE HALI SIKMA MAKİNALARI GÖNDERDİK ÇOK YOĞUN DA BİR TALEP OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
0 232 462 27 55
www.karatasmakina.com
KARATAŞ TEKNOJET MAKİNA SANAYİ VE TİCARET

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye163 yazı
Şaraplı dondurma yap ! Ve küçük bir dondurma bar aç kendine .
Mekan ismide Glace Esprit olsun.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
Merhabalar,

Fransada inşaat işinde turkler çok faal dediginiz gibi ama fenetre işinde cok cıddı pazar var tabı fenetre ler fr sistemı olursa fenetre işini dusunursenız çalısabılırız
Starpvc Fenetre Firması olarak Avrupa standartlarında üretim yapan fabrikamız başta Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerine CNC makina hatlarımız'la standart veya istenilen Her ölçüye göre Fransa sistemi pvc pencere üretimi yapıyoruz üretimimizin tamamını fransaya gönderiyoruz
Ürünlerimizi Fransada satacak bayii veya distribitörler aramaktayız

Ürünlerimiz
Kasa 70mm 5 Odacıklı
Kanat 76mm 6 Odacıklı

Reno Kasalar Aile 40-60
Neuf Kasalar 70,100,120,160
Volet Monoblok, Dıştan Takma Alu.
Garaj Kapısı

Kalite Belgelerimiz
NF-CSTB,CE,İFT,CEKAL

starpvc@hotmail.fr
Starpvc Fenetre
ORSEY Sanayii Bölgesi No.1
37270 Seydiler/KASTAMONU/TÜRKİYE
Tel: +90 366 668 46 39
Fax:+90 366 668 46 39
www.starpvc.fr
fenetre@starpvc.fr
starpvc@hotmail.fr

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Yöneticilik
Yeni Üye71 yazı
merhabalar bende fransadayim elektronik uydu sistemleri ile ugrastim 2 sene tanidik bir makinayi tr den getirip satiyordum kazandim kredimide odedim ama firma cok ac gozlu oldugu için eskiye ragbet azaldi firmami kapattim mallarimin hepsini sattim

plastik dogramada bilgi sahibiyim dusunuyordum bir ara, burada bu isi yapan turk firmalari var...

ama elektroniktende kendimi alamiyorum
Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum

Yerleşim Fransa / StrasbourgMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
bize doner kebap ustasi lazim ltf yardimci olun.tel: 0646190475 yilmaz
alin

Yerleşim Fransa / AvignonMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
auray56 arkadaşım..benimle irtibata geçebilirsen bazı fikirlerim var fransada yapılabilecek..konuşuruz detayları

msn&e-mail : fehmiturk@gmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
sevgili arkadaslar ozel disinda genelden de konussak ayni durumda olan kisiler icin fikir saglanmis olur diye dusunuyorum. bende fransa dayim ve karli olabilecek bir is arayisi icerisindeyim yardimlarinizi bekliyorum

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
Fransa ya Türkiye den bir seyler getirip satmak mümkün fakat burdaki prosedurler gumruk vb çok zorluyor... ve Türkiyeden buraya gelecek urunlerin yeterlilik belgeleri çogu zaman bulunmuyor eger Fransaya halıhazırda urun satan varsa bu konular hakkında bilgi ve deneyımpaylaşabilir mi ?

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Turizm
Yeni Üye71 yazı
Arkadaşlarım tüm yorumlarınız için teşekkür ederim fakat henüz bi ilerleme göremedik. Lütfen fikri olan arkadaşlarımızın daha duyarlı olmalarını rica ediyorum.. Hepinize bol ve hayırlı kazançlar diliyorum....

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
selam sevgili payla$mayi seven guzel turkiyeli dostlar bende fransadayim ,,,,, bende i$ açmak istiyorum ,,,,, buraya geleli 8 yil oldu ,,,, turkiyede okuldan sonra kisa sureligine matbaga da çali$tim sonra fransaya gelince burda resim sanati yapiyorum , meslek olarak elektrisyenim burda okul bitirdin ,,,, yalniz bu i$i degilde kendim bir i$ yapmak istiyorum ,,,, ticaret gibi ,,, adini koyamadim ,,,, guzel bir $ey olsun farkli bir $ey olsun istiyorum ,,,,, burda çali$tigim i$ krizden dolayi batti ve ben $uan okul bitti ve i$siz durumdayim ,,,, bu firsati i$sizlik durumundaki bu yardim alma kredi çekme i$ açma firsatini kullanmak çok istiyorum ,,,, ama guzel bir fikire ihtiyacim var

Yerleşim Fransa / Clermont FerrandMeslek Elektrik / Elektronik
Üye167 yazı
bence oraya söyle güzel bir türk ürünleri yeri acsan gzüel olur ..mesela salca zeytin yağı kurutmalık ve benzeri ürünler yanınada gzüel bir kepabcı yeri baksen ozaman maksat ürünleri türklere değil fransızlara alıştırmak istersen yardımcı olablirim 0507 740 16 31yunus balcı

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye6 yazı
Fransa'da türkiye'den traverten talebi çok oluyor. Fransa'da ki traverten firmalarıyla irtibata geçip komisyon usulü türkiye'den ithalat yapabilirsin. Bununla ilgili benimle irtibata geçebilirsiniz.
Mermer ve Traverten ihracat uzmanı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
herkese hayırlı aksamlar ben de fransadayım yaklasık 10 yıl oldu bende bırkac ıs yaptım kendı adıma pazarlarda sebze meyve sattım daha sonra inşaat ısene gırdım ve halen calısıyorum fakat oda sonlara yaklaştı benim asıl mesleğim bilgisayar donanımcılığı yani tamiri ama burda cok fazla rağbet yok cunku tamır yenısını gecınce ınsanlar yenıyı tercıh edıyor fransızcam cok ıyı dıyebılırım şimdi yenı bır iş sektörü arıyorum belki pvc pencere sistemleri belki de yani bilmiyorum yani bi fikir verirseniz cok sevınırım sımdıden tesekkurler
f&k

Yerleşim Fransa / BloisMeslek Di?er
Üye151 yazı
fransada kumpir isi gidermi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
valla kumpır yapan bır ıkı lokanta var buralarda ama gercekten bı rezalet hem yemesı hemde yapıp pazarlaması tam bı fıyasko
bu arada starpvc benımle ıletısıme gecersenız beraber calısabılırz detayları konusalım e mail atarsanız sevınırım f.kaya24@hotmail.com
f&k

Yeni Üye5 yazı
arkadaslar yokmu bı fıkrı olan fransada nasıl bı ıs kurabaılırım baska fıkrı olan yokmu bayılık yada buna benzer seyler fıkırlerınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
f&k

Üye236 yazı
Son yapılan bağlantılarla toplam 19 ülkeye ihracatı yapılan Kalem Çay, ve 7 ülkeye ihraç edilen, Sihirli Bardak İçecek ürünlerimizi düşünürseniz, görüşelim. Büyük sermaye bağlamanıza da gerek yok üstelik.
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
merhaba kalemcay urunlerınızın bır ıkı modelını fıyatını gonderırsenız sevınırım ılgınız ıcın tesekkurler f.kaya24@hotmail.com
f&k

Yeni Üye3 yazı
FRANSA'DA CELIKKAPI,PVC IC KAPI VE PENCERE ICIN BAYILIK VEREBILECEK URETICILER ARIYORUM.
okan yolcu

Yerleşim Fransa / ChamberyMeslek Emekli
Yeni Üye54 yazı
starpvc ile bende is yapmak isterim. fransa da yasiyorum.

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Yeni Üye32 yazı
merhabalar arkadaslar suan hali hazirda polonyada bu isi yapmaktayim dusunurseniz gorusebiliriz.

www.sweetsour.pl internet sitem burdaki urunleri inceleyin goruselim. Fransa, Almanya, Ingilter,Italya gibi ulkelerde en ay 100 de 100 kar marji ile calisabiliriz.

saygilarimla
ccc

Yerleşim Polonya / KrakowMeslek Di?er
Yeni Üye82 yazı
merhaba kalemcay..urunlerinizin resimlerini ve fiatlarini gonderirseniz sevinirim..ben guney amerika uzun yillardir yasamaktayim.

Yerleşim Türkiye / TurgutluMeslek Tekstil
Üye180 yazı
Fransa Turkiye arasinda 3,5 tonluk kamyonu ile transport yapan bir arkadasimiz var ,her iki haftada bir gidip geliyor .Tasimada kolayliklar saglayabilir guvenilir bir kisidir,Yardimci olmak bazinda bilgilerinize sunarim.
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Üye468 yazı
FRANSADA İNSANLAR ŞÖMİNE KULLANMA ALIŞKANLIKLARINDAN VAZGEÇMEDİKÇE ŞÖMİNE ODUNU SATMAN HEM KARLI HEM GARANTİLİ İŞ İMKANIDIR Bİ ARAŞTIR DERİM.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye54 yazı
slm.herkese ben fransa da yasiyorum celik kapi ve pvc kapi pencere pvc balkon korkuluk sistemleri yapmak istiyorum ve bu konuda degerli yorumlarinizi bekliyorum.tesekkurler
sampiyon_

Yeni Üye54 yazı
slm kartay bey ben transport isi yapan arkadasla tanismak isterim fransanin neresine geliyor lyon allier bolgesine yakinim.