Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bulgaristan Ve Ab De İs Yapmak Veya Fikri Olanlar

BaşlatanemaltdTarih26/04/2010 18:11:08Yorum10

İlk mesaj
bulgaristanda ve AB de is yapmak veya ithalat ihracat la ilgili fikirleri olan kisiler veya firmalarla tanismak istiyorum kendime ait 15 yillik firmam var sofyada oturuyorum gumruk islerini cok iyi biliyorum ve avrupadan mal ve cin den mal getirme olanaklarim var ilgilenenler beni arayabilir seyahat sorunumda yok aslen turkiyeden istanbuldanim tel +359 899 58 78 78 veya email emaltd@abv.bg
yilmaz

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Bulgaristandan Türkiyeye canlı hayvan getirebilir miyiz,ben 50 baş simental erkek dana getirmek istiyorum.

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Turizm

bulgaristandan turkiyeye canli yada et olarak ithalatiyasaktir.iran,irak ithal edebilir
tuncer

Yerleşim Bulgaristan / BurgasMeslek Serbest meslek
İyi Günler

Bulgaristana otomobil pasta,zımpara sonrası pasta,cila ve temizlik ürünleri pazarlamak istiyoruz.www.pluscar.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
slm ben africanmangosiparis.com ürününün tr distribitörüyüm. ürünlerimi almanya da kapıda ödemeli olarak 59 eura ya satılmaktadır. bulgaristan dan ups kargo veya farklı bir kargo ile kapıdan tahsilatlı gönderim yapılıyor mu
haydibizdenal@hotmail.com konu bölümüne bulgaristan ups konisk yazarsanız sevinirim
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yapılır arkadaşım. Sağlam biri ile anlaş derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
iki kere mail attım cevap verilmiyor.....:?????

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aksel75
İyi Günler

Bulgaristana otomobil pasta,zımpara sonrası pasta,cila ve temizlik ürünleri pazarlamak istiyoruz.www.pluscar.com.tr

sayin aksel75 bulgaristanin ic bazari su an kan aliyor lutfen buraya bu konuda yatirm dahil dusunmeyin ancak burayi paravan olarak kulanip diyer ulkelere iharcati dusune bilirsiniz oda yaygin bir musteri fortfunuz yoksa fuarlarla saygilar
m.i

Yerleşim Bulgaristan / SumenMeslek Esnaf
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aksel75
iki kere mail attım cevap verilmiyor.....:?????

sayin aksel75 bu isterseniz yardimci olmaya calisim size hangi konuda bilgi isterseniz eyer eksik kalmazsam yardimci olmaktan memnuniyet duyarim
m.i

Yerleşim Bulgaristan / SumenMeslek Esnaf