selamlar nuri bey...bu para çok değerli para bügünkü şartlara göre ve sizin yillar in alın teri...çok dikkatli olun.
sizin yerinde olsaidim. bu paradan parça parça girişimler yapardırm.manisa büyük ve genç yerleşim şehridır.
ayni zamanda üretken ve il sinırlari olan şehir.yaz sezon da geldi. bence bir işi kafeterye türü açin bir az mödern . gençlere hitap olsun .bu size günlük kazanç sağlar .ikinci iş, çocuk eylence mini park olarak .ayleler gelsin çocuklar eylensin ve kendileri kafeteryede otursunlar...şuan bu çok moda...üçüncü ise hazir kurulu ve çalişan işletmede, ya ortak ya baylik olsun.
ben size kendi işimi da sunabilirim.öncelikle web adresimi incelein
www.granitsanat.com manisada merkezi şube açabiliriz.ortaklaşa. %50 %50 getirisi iyi olan ve gittikçe yailan işdır. doğal taş sektörde
dekorasyona yonelik ürünleri üretyoruz.türkiyede ilk ve tek profesyonel üreticiyiz.kazanci %300 dur.minimum
bizim merkezimiz izmirdedır ve tüm türkiyeye hitap edyoruz.eğer akliniza yatarsa telefonla ulaşabilirsiniz.
ofis:0232.259.59.65 yada gsm:0542.767.24.76.
ben ciddi ve kendine güvenen,girişimci arkadaşlari aryorum.kazanmay hedefleyen ve büyümey hedefleyen.birlikte güç doğar. size başarilar dilerim ve hayrli kazançlar dilerim. saygilarimla emzar nebieridze.
msn:
granitsanat@hotmail.com