Herkese saygılar sevgiler...
En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - no_doubb sayın veyron 30.000 bankaya yatır kalan 10.000 lede 100mt dükkan tut 4 5 makina al tekstil işine gir tecrübem yok bilgim yok diyorsan tecrübeli bir ustabaşı tut markaların takliti yap üret toptan sat aylık kazancın masraflar cıkınca eline gecen net para 4000 lira.şaka bir yana ciddiyetle söylüyorum.uzun yıllar bu işi yapıyorum asıl para tekstil işinde.peynir ekmek gibi satış yaparsın.her konuda yardımcı olabilirim sana. |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - veyron Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese hayırlı işler diliyorum.yaklaşık 40.000 tl sermayem var ve ne yapabilirim sorusuna cevap arıyorum.aylık 1500 tl kredi taksitim var o yüzden acil harekete geçmem lazım.herhangi bir fikri olanlar ilgilenirse çok sevinirim. kuruyemiş market yada japon pazarı gibi bişeyler düşündüm ama herkes bi sorun çıkarttı karşıma.yok kirası yok vergisi algısı derken herkes beni umutsuzluğa sürükledi.daha güzel ve ileriye dönük bi düşüncesi olan varsa lütfen paylaşsın. Herkese saygılar sevgiler... |