Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acilen Bir İş Kurmalıyım. Sizce Ne Yapabilirim???

BaşlatanveyronTarih25/04/2010 03:45:05Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese hayırlı işler diliyorum.yaklaşık 40.000 tl sermayem var ve ne yapabilirim sorusuna cevap arıyorum.aylık 1500 tl kredi taksitim var o yüzden acil harekete geçmem lazım.herhangi bir fikri olanlar ilgilenirse çok sevinirim. kuruyemiş market yada japon pazarı gibi bişeyler düşündüm ama herkes bi sorun çıkarttı karşıma.yok kirası yok vergisi algısı derken herkes beni umutsuzluğa sürükledi.daha güzel ve ileriye dönük bi düşüncesi olan varsa lütfen paylaşsın.

Herkese saygılar sevgiler...
En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye9 yazı
slm merhaba o paraya minübüs alırım yada kiraya verir çalışsın ödesin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye38 yazı
Slm, bence deniz kenarinda bi arsa al, güzel bi seklilde etrafini ahsapla kapat ve cadirda kalmak isteyen turistlere kirala.Belki tutar...

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Di?er
Üye485 yazı

Slm veyron. Öncelikle şunu sormak istiyorum. 1500 tl aylık ödemen ne zamankadar. Kısacası kaç taksidin. Kaldı.
40000 tl gibi bir para hem aylık 1500 tl kredini, hemde senin geçimini sağlayamayabilir.
Bir iş yeri açınca yok algısı yok vergisi doğru ama gözün korkmasın. Her iş yeri olan, açmak isteyenden alınan rutin paralardır onlar.
Gözlerini dört aç ve etrafına bak. Baktınmı? Ne gördün?
Evet 10 larca iş yeri. Şimdi bu işyerini araçtırman ve hangisi için ne kadar sermaye harcanmış bi bakman lazım.
Sonra içlerinden seçtiğin bir kaç tane iş için, fizibilete yapman lazım. Parana, zamanına, emeğine, kazanmak isteiğin meblağa en uygun iş hangisiys eonu seçmen ve açman lazım. Aksi halde buraya "şukadar param var ne iş yapayım" diye bence sorma. Eminim herkes kendi aklında olan, kendi yapmak istediği iş varsa onu sana söyleyecektir. Bende sana küçük bir örnek vereyim. Fazla riske girmeden bir büfe aç. Fazla riske girmeden köe başında simit sat, fazla riske girmeden varsa bi çay ocağı onu işlet. Aksi halde 40000 tl ile bir mağaz açmak hayal bence. kirasıydı, iç dekoru için 20000 tl paran çoktan gitti. Market zaten açamazsın o parayla, Ama küçük köşe başı bir bakkal açarsın. Ama emin ol büfe daha çok kazndırır. Ama senin için önemli olan aylık 1500, tl krediyi ödeyebilmek.

Sana son olarak tavsiyem, sen yapabileceğin işleri araştır ve fikir almak adına şu iş nasıl bu iş nasıl diye sor. Mutlaka o işi yapan veya yapmış birileri ile karşılaşırsınız. Saygılarımla.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
Arkadaşlar adam bi soru soruyo hemen herkez yok arazi al yok araba al kiraya ver bunlar biyerde ikinci plan işlerdir öçnde adam gibi sabah kalkıp anahtarını alıp açacağın bii dükkanın olur iş yaparr para kazanırsın yanında daha sonra arazi mi alıyon araba alıp kiraya mı veriyon ne yaparsan yap. ama önce bi işin olsun dimi. şu anda bende bu düşündeler içerisindeyim sevgili üye arkadaşlar benim aklımda bi kaç iş var ve şu anda bunlar üzerinde araştırıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum şöyle; cadde üzeri ve işlek bi cadde üzeri bi dükkan varb yaklaşık 80 m2 burada ben

kuruyemiş
takı toka bujiteri
döner et ve tavuk
telefon

gibi işler üzerinde yogunlaşıyorum sermayeye gelince 50.000 ile 70.000 arası param var sizce hangisi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
ya hayat sen beni ya hayat ben seni

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye485 yazı
e331 Merhaba.
Buradaki konuya yazdığın yorum dışında kendinizle alakalı sorduğunuz soruyu, yeni bir başlık altında sormanız daha doğru olacaktır.
Daha hızlı cevap alacağınızdan eminim. Kolay gelsin.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
sayın veyron 30.000 bankaya yatır kalan 10.000 lede 100mt dükkan tut 4 5 makina al tekstil işine gir tecrübem yok bilgim yok diyorsan tecrübeli bir ustabaşı tut markaların takliti yap üret toptan sat aylık kazancın masraflar cıkınca eline gecen net para 4000 lira.şaka bir yana ciddiyetle söylüyorum.uzun yıllar bu işi yapıyorum asıl para tekstil işinde.peynir ekmek gibi satış yaparsın.her konuda yardımcı olabilirim sana.
no_doubb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - no_doubb
sayın veyron 30.000 bankaya yatır kalan 10.000 lede 100mt dükkan tut 4 5 makina al tekstil işine gir tecrübem yok bilgim yok diyorsan tecrübeli bir ustabaşı tut markaların takliti yap üret toptan sat aylık kazancın masraflar cıkınca eline gecen net para 4000 lira.şaka bir yana ciddiyetle söylüyorum.uzun yıllar bu işi yapıyorum asıl para tekstil işinde.peynir ekmek gibi satış yaparsın.her konuda yardımcı olabilirim sana.

merhaba no_doubb , peki 4-5 makine alırsın diyorsun, ne tür makinalar bunlar? hangi parayla? hazır giyim tekstil üretimi için gerekli şartları tecrübelerine göre sıralar mısın? nereden nasıl başlanılmalı?
saygılarımla,

Yerleşim ALMANYA / AlmanyaMeslek Serbest meslek
Üye243 yazı
ayrıca toptan taklit ürün satmak nasıl olacak? bu yasak değilmi? onu bırakın her bir çakma tşirt 5 tl ye satılıyor, e bunu toptan 3 e alsalar, bu işin neresi karlı? kaça mal sana malolacakki 3 tl ye toptan satacaksın? ayda 4.000 tl, 10.000 tl sermaye ile nasıl kazanılır? bana çok saçma geldi.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
selam veyron,
40.000 tl sermaye kimine göre çok büyük kimine göre çok küçük... benim sana tavsiyem çinden ithalat yap... iyi mallar getirirsen en azından aylık %10 para kazanırsın paranla...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
Acil bir iş kurmalıyımla başlayan cumleler insana cogu kez yanlış kararlar verdirebilir. Bence oncelikle buna dikkat et, eldekinden de olma.
Hiçbir risk hayallerine ulaşamadan ölmek riskinden daha büyük değildir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye13 yazı
cin den büjiteri olaylara gir hem karı hemde bereketli iş benden demesi

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
arkadaşlar inanan pek yok gibi. taklit mal üretmek belki yasak ama unutulmamalıki bazı taklit malların denetimi yok örnegin abercrombie markası.peynir ekmek gibi her türlü modeli satılıyor. 4 5 makina dedim 1 singer 2 overlok 1 recme haftalık kapasitesi 1300 adet aylık toplam 5200 adet.1 adet basit abercrombie nakışlı shirt toptan 3.5 TL.1300 adeti 4550TL 5200 adet 18.200TL. 1 adet maliyet (kumaş nakış işcilik etiket jelatin)2.25TL.kar oranınız 1.25TL.mal vereceginiz yer yüksek adetli alım yapan büyük magazalar kişiler olmalı.ist lalelide yüksek miktarlı mal almak isteyen cok magazalar var.yıllarca bu işi yapıyorum 38 yıldan beri aynı makinalarla(4) devam ediyorum.
no_doubb

Yeni Üye31 yazı
herşeyden önemlisi düşük fiat yüksek kalite olunca müşteri cevreniz cok olur.piyasaya mal yetiştiremessiniz.sürekli müşteri cevreniz olur. saygılarla.
no_doubb

Yeni Üye42 yazı
arkadaşlar yorumlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum.şimdilik araştırmaya evam ediyorum.ancak cadde üstü işlek bi noktada kuruyemiş odaklıyım artık.hayırlısı diyorum.yeni yorumlar gelirse sevinirim ve zevkle okur düşünürüm.tekrar teşekkürler.
En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
No doub seninle gorusmek istiyorum bana yardimci olabilirsen cok sevinirim

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Bir çok genç ticaret'e girmek için çok hevesli.Ticarete giren insanların hemen hemen yüzde 90'nı hüsranla bu girişimini bitirmekte.Onun için bildiğiniz ve tecrübe edindiğiniz işlere girin yada bir danışman ile çalışarak ticaret hayatına başlayın.Danışmanın size sunacağı kolaylıklar için alacağı ödeme,hata yaptığınızda ödemeniz gereken bedelin 10'da 1'i kadardır.Hem risk ve sıkıntıyı çok az yaşarsınız hemde kurumsal yüzünüzü riske atmamış olursunuz.Detaylı bilgi almak içinwww.cssturkiye.com Mustafa Karadaş 05417172425
mustafa karadaş

Yeni Üye2 yazı
Bir çok genç ticaret'e girmek için çok hevesli.Ticarete giren insanların hemen hemen yüzde 90'nı hüsranla bu girişimini bitirmekte.Onun için bildiğiniz ve tecrübe edindiğiniz işlere girin yada bir danışman ile çalışarak ticaret hayatına başlayın.Danışmanın size sunacağı kolaylıklar için alacağı ödeme,hata yaptığınızda ödemeniz gereken bedelin10'da 1'i kadardır.Hem risk ve sıkıntıyı çok az yaşarsınız hemde kurumsal yüzünüzü riske atmamış olursunuz.Detaylı bilgi almak içinwww.cssturkiye.com Mustafa Karadaş 05417172425
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - veyron
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese hayırlı işler diliyorum.yaklaşık 40.000 tl sermayem var ve ne yapabilirim sorusuna cevap arıyorum.aylık 1500 tl kredi taksitim var o yüzden acil harekete geçmem lazım.herhangi bir fikri olanlar ilgilenirse çok sevinirim. kuruyemiş market yada japon pazarı gibi bişeyler düşündüm ama herkes bi sorun çıkarttı karşıma.yok kirası yok vergisi algısı derken herkes beni umutsuzluğa sürükledi.daha güzel ve ileriye dönük bi düşüncesi olan varsa lütfen paylaşsın.

Herkese saygılar sevgiler...
mustafa karadaş

Yeni Üye48 yazı
%100 net kazanç ile belirlediğiniz yatırım miktarını 6ay sözleşmeli dönem de turizm villa apart konaklama ve dış ticaret alanında isletip belirlenen süre sonunda hiçbir masrafa dahil olmadan yatırım miktarinizin iki katı %100 net kazanç olarak iade ediyoruz kişi ve yatırım miktarı sınırlıdır detaylar görüşülür.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf