Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Avrupa'ya Ucuz Halı Getirmek

BaşlatanmaviveyesilTarih22/04/2010 01:28:35Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Merhabalar arkadaşlar,
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Avrupa'ya ucuz kaliteli halı getirmek istiyorum, bunun için ön araştırma yapmak istiyorum. Merinos, Kaşmir kalitesinde ama f
yatları daha ucuz halılar gönderen akrabam var. Bu konu hakkında fikirleri olanlar lütfen yazsınlar....

Anlamadığım bir iş olduğu için buraya yazıyorum, lütfen bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye7 yazı
Merhaba ;

Gaziantep'te ikamet ediyorum ve dış ticaretle ilgili bir şirketim bulunmakta , direk alanımız değil ama faaliyet gösterdiğimiz bölgenin en büyük halı üretim şehri olması , sektördeki birçok firma ile doğrudan temasımız bulunması ve sektöre oldukça hakim arkadaşlarımız bulunması sebebiyle yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.İletişim bilgilerimi aşağıda gönderiyorum , birlikte çalışabileceğimiz bir konu olması durumunda dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla...

Mehmet KAYA
0532 2157905
mkayags@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye101 yazı
MERHABA HALI SEKTÖRÜNDEYİM ÜRETİCİ KONUMUNDAYIM .MUHTEMELEN POLİP HALI İSTİYORSUNDUR.SANA TAVSİYEM BİRAZCIK ARAŞTIRIRSAN MESELA NE TÜR SHAGGY HALI,HEAT SET HALI GİDİYOR.BANA BU KONULARDA BİRAZCIK YARDIMCI OLURSAN SENİNLE ÇALIŞABİLİR VE DOĞRU ŞEKİLDE YÖNLENDİREBİLİRİM. BİLGİ İÇİN mgdurur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye39 yazı

merhaba bende hemen fırsattan istifade bişiler yazayım dedim bende kütahyada ticaretle uğraşıyorum sektör değiştirip halı ve battaniye ürün gruplarından getirmek istiyorum ürün tedarikinde bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen msn adresimden irtibata geçerlerse sevinirim şimdiden teşekkürler.
dervisadnan@hotmail.com
A D N A N

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
merhaba halı yazmışsın ama ne halısı onu belirtmemişsin el dokuma mı? yoksa makinamı? ben şahsen viyanada uzun yıllar halı işi ile ugraştım ama el dokuma halıları eğer remsi.s.caffehaus@hotmail.com a yazarsan daha iyi anlaşanileceğimizi zannediyorum selamlar.
remziakdeniz

Yerleşim Türkiye / AdapazaryMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Arkadaslar beni yanlis anlaniz galiba benim alacak yerim var,tedarik konusunda sikintim yok,ben burada avrupa,da veya hollanda da bu is nasil gider olurmu olmazmi biraz riskli gordugum icin sizlerle paylasmak istedim,bu isi burda perakende mi veya toptan mi gidermi ve ya gitmezmi ben bunlari arastirmak istiyorum
saygilar tesekkurler

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Gyda
Üye101 yazı
bu iş'te ilk önce hollanda'da ne tür halıların yoğun talep gördüğünü araştıracaksın.ondan sonra şu anki ülkenin ekonomik verilerine bakacaksın.sen bu işe girmek istiyorsan ilk önce tabii pazar araştırmasını yaptıktan sonra 1 konteynır çeşit yaparsın.gücüne göre toptan veya perakende işine girersin.ama bu sektör hakkında bilgin az ise perakende olarak gir.halıcılık bence bütün dünya'da para kazandıran bir sektör. girersen şimdiden hayırlı uğurlu olsun. bilgi istersen mgdurur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye25 yazı
tesekkur ederim mgdurur dedigin gibi biraz daha arastirma yapayim

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Gyda
Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - maviveyesil
Arkadaslar beni yanlis anlaniz galiba benim alacak yerim var,tedarik konusunda sikintim yok,ben burada avrupa,da veya hollanda da bu is nasil gider olurmu olmazmi biraz riskli gordugum icin sizlerle paylasmak istedim,bu isi burda perakende mi veya toptan mi gidermi ve ya gitmezmi ben bunlari arastirmak istiyorum
saygilar tesekkurler

Bunu hollandada olan sizin bilmeniz ve orada arastirmaniz gerekir.

Fakat sunu diyeyim , hollandalilarin ev dizaynlari acisindan cok hali kullanmadiklari bilinir. (genellikle silinmesi kolay ,laminant tarzi ,mermer vb ) Tabiki bir pazar vardir fakat bunu orada sizin arastirmaniz daha dogru olacaktir.
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Shaggy halı,deri halı ve post desenli 50 adet halı alınacaktır.El dokuması ve ya makine dokuması otantik yada yöresel toptan halı alımı da yapılacaktır.

80-150
120-170boyutlarında tercih ediyoruz.

Fiyatlarınızı ozkancetinkayaa@yahoo.com.tr adresinden ve ya koniks.comdan mail ve mesaj atabilirsiniz.

Saygılarımla..
Özkan Çetinkaya
Özkan Çetinkaya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil