Merhaba,
O miktarda bir paranız var madem ve uzun bir süre kar etme planınız yok.
O halde yaşınıza uygun bir sektör düşünmenizi öneriyorum.
Örneğin spor salonu işletmeciliği olabilir. Ben spor salonu işletmeciliğine 24 yaşında başlamıştım.
Güzel bir mekan bulur,makine alet edevatla donatır,içine ilave olarak karate-kick-box vs.gibi branşlar eklersiniz,gençlerin takılacağı bir vitamin bar-wi-fi li internet cafe gibi ilave alanlar eklersiniz.Tüm bunların masrafı bir lokantanın donatımından ucuza gelecektir.
Spordan anlayan çevrenizde varsa size oldukça destek olacaklardır. Havaların ısınması ile birlikte spor sektörü hareketleniyor. Buna ilaveten Spor federasyonları bu aylardan itibaren antrenör kursları düzenlemeye başlıyor,12-15 günlük antrenör kurslarına girerek belgenizi alabilir rahat bir şekilde çalışabilirsiniz.
Bir iş yapacaksanız o işin uzun süreli olması için işinizi sevmeniz gerekir.Yoksa rüzgar nerden eserse oraya uçan yaprak misali o sektör senin bu sektör benim olmuyor,Halbuki spor sektörü genelde sizin yaş grubunuza hitap ettiği için daha rahat olursunuz.
Yapmanız gereken şey salon bulunmayan bir muhit yada çevre belirlemek.Gelir düzeyi güzel bir çevre tespit ederseniz ve o çevrede böyle bir eksiklik gözlemlerseniz süper bir alana girmiş olursunuz.
Güzel bir araştırma yapılarak bu işe girilirse en fazla 6 ay içinde yatırılan para geri alınabilir.Tabi iş ahlakı ve prensip sahibi olmakta önemli.