Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

New York'ta Yasayan Kisi Olanak Arastiriyor

BaşlatanManhattanTarih19/04/2010 04:54:13Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

Bu siteye yeni uyeyim. Turkiye ile Amerika arasinda ithalat ihracat konusunda arastirma yaparken bu siteye denk geldim.

Turkiye ile Amerika arasinda, ve hatta, Amerika ve diger ulkeler arasinda is ve ticaret yapan veya yapma asamasinda olan kisilere soruyorum;

benim burada yasal calisma iznim var. Bir takim is imkanlari arastiriyorum. Bu sitede okuduguma gore bir takim mermer, tekstil ve benzeri tesebbusler var.

Benim amacim oncelikle bir eleman olarak Amerika ( New York) -Turkiye arasinda gerceklesebilek is girisimleri ile calismak. Ve mumkunse yakin gelecekte bir ortaklik kurmak.

Ilgilenenler lutfen mesaj ile irtibata gecin

tesekkurler

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye27 yazı
merhaba
size tekstilde yardımcı olmak isterim.iplik,havlu ve bornoz üzerinde.
iyi çalışmalar
hakantopal@hatfil.com ' maıl adresim.

Yerleşim Türkiye / AntakyaMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı

merhaba pvc, ahşap pencere ve kapı aksesuarları satmak istermisiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Manhattan
Merhaba,

Bu siteye yeni uyeyim. Turkiye ile Amerika arasinda ithalat ihracat konusunda arastirma yaparken bu siteye denk geldim.

Turkiye ile Amerika arasinda, ve hatta, Amerika ve diger ulkeler arasinda is ve ticaret yapan veya yapma asamasinda olan kisilere soruyorum;

benim burada yasal calisma iznim var. Bir takim is imkanlari arastiriyorum. Bu sitede okuduguma gore bir takim mermer, tekstil ve benzeri tesebbusler var.

Benim amacim oncelikle bir eleman olarak Amerika ( New York) -Turkiye arasinda gerceklesebilek is girisimleri ile calismak. Ve mumkunse yakin gelecekte bir ortaklik kurmak.

Ilgilenenler lutfen mesaj ile irtibata gecin

tesekkurler

Amerikada bulunan birisi olarak , amerikada pahali ve talep olan ,tr de daha ucuza uretilen urunleri arastirip , pazarinizi oncedn sizin belirlemeniz daha iyi olacaktir.
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar, denizlide üretmiş oldugumuz 600gsm 1• kalite değişik renklerde ve ölçülerde havlularımızı amerikadaki depomuza gönderdik. Fakat nakit ihtiyacından dolayı acil toptan satışını gerçekleştirmek istiyoruz. Maliyetine vermeyi düşündüğümüz 3 konteyner havlular ile ilgilenirseniz
sevennayozden@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Öncelikle merhaba işleriniz inşallah iyi gider ben Türkiye'den Amerika ya neler satılıyor kaç paralık ihracat dönüyor alıcılar kim gibi bilgilere sahibim isterseniz buradan araştırma yapıp sizinle işbirliği yapabiliriz. Telefon numaranızı mail adresim olan emsanenerji@gmail.com adresine mail atarsanızatarsawhatsaptan iletişime geçerim ihracat ve ithalat yapmakta olan iki şirketim var. Görüşmek üzere iyi kazanclar

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat