Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bebek Giyim Mağazası

BaşlatantrenyoluTarih18/04/2010 10:29:42Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
bebek giyim mağazası açmayı düşünüyorum diyarbakırda.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.yaklaşık 20 bin sermayem var.ayrıca bir de aracım var.sektörün tamamen yabancısıyım.tavsiyeleriniz nelerdir?

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye100 yazı
Hayırlı olsun diyelim , bebe işi yaz kış mevsimi olmayan bir iş , güzel bir caddede açtıysanız da güzel paralar kazanabilirsiniz. tanıdığım istanbulda dürüst bir firma var ben onun internet adresini vereyim http://www.minidamla.com.tr/urunler.asp

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
Ben iki yıl yaptım çok zevklidir.Ancak şu aralar piyasa malum.Zevkli bi iş kalmadı.Ama yapmak istiyorsan tavsiyelerim
1-Bebe gurubunu seç.Çok fazla yukarı yaşlara çıkma.Mesela bebe çeyizi denilen 0-3 yaş arasını fazla bulundur.İki sebepten dolayı.Brirncisi sarfiyat çoktur ikincisi fazla tapon vermez.
2-Arkadaşın tavsiye ettiği minidamla iyidir.Diğer markalar olarak idil,ufaklık ve albimini sayılabilir.
3-Bebe gurubuna ağırlık verirsen puset,araba ve bebe malzemeleri emzik biberon falan mutlaka bulundur.
4-Bulunduğun mevkide çocukların giydiklerine dikkat et.Sen işi bilmediğin için gitmeyen malları alman mümkün.Çok iyi analiz yapman lazım.Sen en iyisi işi öğrenene kadar sadece bebe çeyizi ve bebe gurubu sat.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı

teşekkürler arkadaşlar.peki mal alımı nasıl yapılıyor?konsinye çalışılıyor mu?tapon olayı çok korkutuyor gözümü.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ö?retmen