Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Spor Salonu Ekipmanları

BaşlatanShotokanTarih17/04/2010 21:54:40Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar herkese merhaba.

İş kurmak için yatırım olanağı arayan arkadaşlara ve tabiki bu işlerden az çok anlayanlara spor salonu işini tavsiye ediyorum.Havalarında ısınmaya başlaması ile birlikte spor sektörü hareketlenmeye başlar.

Kendime ait spor salonumu(13 yıldır faaldir) bir süre sonra kapatıyorum. Sebebi 13 yıldır aralıksız çalıştığım için yorulmuş olmam ve başka bir iş daha yapıyor olmam.

Malzemeleri alalı 2 sene ya oldu ya olmadı, çok temiz durumdadır.

Tüm salonu komple tasfiye edeceğim için salonu paket olarakta verebilirim. (Soyunma dolapları,yer döşemeleri,aynalar,vs.)

Spor salonu işi, muhitine göre kendini kısa sürede amorti edebilen uzun vadeli bir iştir. Güzel bir ortam kurulursa ve ilave branşlarda eklenirse geliri katlanarak artar.

Örnek olarak: Body salonu haricinde karate-taekwondo-kick-box vs.gibi dersler,bayanlara özel aerobik step gibi dersler eklenirse gayet güzel getirisi olmaktadır.

Elimden çıkarmak istediğim malzemelerin listesini ekliyorum.Tüm bu malzemeler için hediyesi ile birlikte düşündüğüm rakam 18 bin lira civarıdır.

1 adet 4 lü istasyon(triceps-lat-yerden çekiş-kanat çekiş kombinasyonları (kayışlı biceps-triceps kısmı kablolu)
1 adet Kelebek-(Butterfly machine)
1 Adet chest pres -kayışlı
1 Adet leg extension-kayışlı
1 adet leg curl-kayışlı
1 adet cable cross-kablolu
1 adet adductor-kablolu
1 adet abductor-kablolu
1 adet Leg pres
1 adet multipres
1 adet barfiks-dips
2 adet multiposition bench
2 adet düz sehpa
1 adet bench pres
1 adet ayarlı mekik
1 adet crunch
1 adet düz mekik
1 adet scott curl sehpa
1 adet Dumbell standı ve Dambıl seti....
yaklasık 4-500 kg kadar ağırlık plakası
bar ve z barlar

İlave olarak; Çelik soyunma dolapları,aynalar ve resimdede görülen kauçuk yer döşemeleri(100 m2),90 lt termosifon şofben hediye olarak verilecektir.

İlgilenen arkadaşlar sedatersin@mynet.com mail adresime mail atabilirler.

Ve aşağıyada sizlere bir fikir vermesi için 2 resim ekliyorum. Malzemelerin tamamını tek tek resimleyemedim.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Sporcu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum