Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pazarlanıcak Ürün Arıyorum Yada Bayilik!

BaşlatanİdealistTarih17/04/2010 20:22:38Yorum9

İlk mesaj
Üye464 yazı
PAZARLANICAK ÜRÜN YADA BAYİLİK ARIYORUM CİDDİ VE PROFESYÖNEL CALISAN ARKADASLARIMIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / İçelMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye22 yazı
Bölgenizde satışı yüksek adetlere ulaşan infrared ısıtıcı üreten bir fabrikayız. Düşünürseniz bölge distribütörlüğü verebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye47 yazı
pvc, ahşap pencere aksesuarları bayiliği verebiliriz..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye100 yazı
slm .pazalanacak ürün var hemde hastanelere eklerseniz görüşelim.patisera4407@hotmail.com
patisera ürünün ne olduğunu öğrenebilirmiyim?

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
Üye113 yazı
Sn idealis, hangi cesit urunlerle ilgilenirsiniz, terciginiz nelerdir ? (gida, giyim,elektronik vs )
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Üye464 yazı
Merhaba Aslında Mersinde Yaşıyorum Mersinde Kolay Eriteceğim Ürünler Arıyorum.Uygun Fiyata Elektronik Gıda Daha Uygundur Diye Düşünüyorum Ama Tabi Birçok Farklı Üründe Çıkıyor Karşımıza.Yani Acıkcası FGA Kardeşim Eritebileceğim Bana Mantıklı Gelebilecek Piyasada Baktıgımda Alımı Benim Alımımdan Daha Pahalı Olan Her Ürünle İlgileniyorum.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Üye203 yazı
Merhaba,
Aşağıdaki sahibinden.com daki ürün ve satıcının diğer ilanları bölümünden diğer ürünleri de inceleyin isterseniz tekrar görüşelim. Hepsinin üretim İzmir'dir.

http://www.sahibinden.com/solo_toprak_darbuka_2_kampanya_fiyatidir_izmir-71WQQaXQQ24274828WQQpXQQdisplayitem?
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek