Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışı Alışveriş Siteleri Hakkında Yardım

BaşlatanAltan43Tarih17/04/2010 11:56:09Yorum11

İlk mesaj
Üye780 yazı
Arkadaşlar;

http://www.dealextreme.com/ adlı site hakkında bilgisi olan varmı,ürün alımı ,gümrük ,kargo işlemleri vs hakkında?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye57 yazı
Güvenli bir site diyebiliyorum ama hiç alışveriş yapmadım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye22 yazı
Stokta olan ürünleri seçersen 15-20 günde diğerlerini seçersen 25-30 günde ürünler eline ulaşır. Ürün adetini abartmadığın sürece ve ortlama 100 doları gecmediğin sürece gümrüğe takılmadan ptt kargo aracığı ile ürünler kapına kadar ulaşır. Kargo ücreti yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye780 yazı

cep telefonuda buna dahilmi acaba?

Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye47 yazı
merhaba
ben 2 yıldır bu siteden alışveriş yapıyorum.şu ana kadar ne gümrük nede siteyle ilgili hiç problem yaşamadım.ama yinede sana tavsiyem alımını 200 doların üstüne çıkmadan yap.ve siteye alım yap tıktan sonra paketin üzerine hediye yazmalarını ve ücret bölümüne 10 dolar yazmalarını söyle.basit ingilizce ile( please write gift and 10 dollars) gibi.
sevgiler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye780 yazı
teşekkür ederim değerli bilgilerinizden dolayı
Strotaş

Üye187 yazı
Ama dikkat et dandik çin malı satıyo kalite bekleme sonra müşteri ile papaz olursun
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

http://www.kargosubizden.com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Saty? / Pazarlama
Üye816 yazı
kardeş telefon işine girme aynı fiyata burdada var zaten çin malıdır. 100 dolarlık telefon burda daha ucuz çünkü bizim ülkemizde firmalar binlerce alıp sürümden kazanıyor o siteden ise adamlar evinden teker teker satıyor.

ama elektronik alacaksan yine de ülkemizde muadillerine bak fark çoksa ordan al..

siteye gelince ise site güvenlidir paypalla satış yapıyorlar
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye780 yazı
teşekkürler ... aslında telefonu örnek teşkil etmesi acısından sordum..Ayakkabı,tekstil tarzı ürünler satan bir site önerebilecek varmı?
Strotaş

Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
cep telefonuda buna dahilmi acaba?

Gumruklerde ozellikle belirtilir. Kapali kutuda acilmamis, telefon /elektronik esya sokamassiniz.
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Üye780 yazı
ilk deneme amaçlı alışverişimi yaptım dealextremeden.. Site güvenli evet ama ürün 22 günde geldi
Strotaş