İlk mesaj
Genel İlanlar
Toptan Gıda Ve Temizlik Maddeleri Alış - Satışı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumS
Üye146 yazı
cemaksaray@gmail.com
C
Yeni Üye87 yazı
17/04/2010 : 15:20:50#2
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - salvatore68 fiyat ve resimler alabilirmiyim ve ürünlerden en az ne kadar en fazla ne kadar alabilirim iyi çalışmalar cemaksaray@gmail.com |
Mailinize birkaç fiyat gönderdim. Fiyatlar uyarsa tekrar bağlantı kurabiliriz. İyi çalışmalar.
C
Yeni Üye87 yazı
25/04/2010 : 01:47:02#3
Web sitesi
Alıntı
Forumda toptancılık yapanlar yok mu arkadaşlar. Paylaşımlarınızı bekliyorum. İyi geceler.
S
Yeni Üye62 yazı
26/04/2010 : 23:23:19#4
Web sitesi
Alıntı
Aynı zamanda türkiyede tek %100 organik ıslak mendil, yeni doğan ıslak organik ıslak mendil, antibakteriyal organik ıslak mendil üretimide yapmaktayız urunlerin tamamı carrefour gibi ciddi alışveriş merkezlerinde satılmakta.
kolay gelsin mailinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.
Web sitemizden kataloğu indirebilirsiniz. Çok kısa bir süre sonra web sitemizden e-ticaret uygulamalarıda hayata geçmiş olacak. Bilgilerinize.
www.ultratem.com
P
Yeni Üye33 yazı
slm . bizde istbulda toptan gıda satışı yapıyoruz .ben fiyat felan istemiyorum bana mail yoluyla ulaşırsanız çalışabiliriz. saygılarımla.patisera4407@hotmail.com
akeleş
C
Yeni Üye87 yazı
27/04/2010 : 01:01:06#6
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - SKARTA Direk üreticiden her turlu kalite, her turlu ambalaj ve her turlu ürün üretimi yapabiliriz. İstanbul ve anadoluda hastahane, otel ve yemek firmalarına çok sayıda ürün vermekteyiz. Aynı zamanda türkiyede tek %100 organik ıslak mendil, yeni doğan ıslak organik ıslak mendil, antibakteriyal organik ıslak mendil üretimide yapmaktayız urunlerin tamamı carrefour gibi ciddi alışveriş merkezlerinde satılmakta. kolay gelsin mailinizi bekliyorum. İyi çalışmalar. Web sitemizden kataloğu indirebilirsiniz. Çok kısa bir süre sonra web sitemizden e-ticaret uygulamalarıda hayata geçmiş olacak. Bilgilerinize. www.ultratem.com |
Deterjan grubunda başka firmaların bayiliklerini yapmaktayız. Raf grubu ürünleri hakkında örnek fiyat listenizi cegceg@mynet.com adresine gönderirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar
A
Yeni Üye29 yazı
bulaşık deterjanı
çamaşır suyu
yağ çöz
el sabunu
camsil
yumuşatıcı
genel temizlik
ürünlerinizin kg ları ile fiyatlarınızı bekliyorum toptan olarak alacam.
ahmet_mutlu38@hotmail.com
ayrıca köylerde satabileceğim diğer ürünler içinde öneri sunacak arkadaşlardan e mail bekliyorum.
saygılar
çamaşır suyu
yağ çöz
el sabunu
camsil
yumuşatıcı
genel temizlik
ürünlerinizin kg ları ile fiyatlarınızı bekliyorum toptan olarak alacam.
ahmet_mutlu38@hotmail.com
ayrıca köylerde satabileceğim diğer ürünler içinde öneri sunacak arkadaşlardan e mail bekliyorum.
saygılar
F
Yeni Üye28 yazı
Marmariste toptancılık yapıyorum
aynı zamanda tic odası mec üyesiyim
güzel fiyatlı ürünleriniz varsa ilgilenirim
fatihozek@hotmail.com
aynı zamanda tic odası mec üyesiyim
güzel fiyatlı ürünleriniz varsa ilgilenirim
fatihozek@hotmail.com
F
Yeni Üye35 yazı
ordu dayım gıda pek satmıyorum genel de lüks hırdavat grubunu çalışıyorum ama fiyat olan ürünler varsa alış veriş yapabiliriz ordulufaruk-52@hotmail.com
B
Yeni Üye47 yazı
E
Yeni Üye51 yazı
ürünler hakında fiyat bilgisi istiyorum
M
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Size,ilk olarak A klass makarna teklif ediyorum.Fiaylar fob izmir olucak,dileyenlere cif fiyat da olabilir.
İkici olarak,Yumurta tavugu eti ve broyler tavugu eti
İlgilenen arkadaşlar olursa lutfen irtibata geçsin.
Saygılarımla
msn ve e-mail:azeri_hasanzade@hotmail.com
Size,ilk olarak A klass makarna teklif ediyorum.Fiaylar fob izmir olucak,dileyenlere cif fiyat da olabilir.
İkici olarak,Yumurta tavugu eti ve broyler tavugu eti
İlgilenen arkadaşlar olursa lutfen irtibata geçsin.
Saygılarımla
msn ve e-mail:azeri_hasanzade@hotmail.com
S
Yeni Üye12 yazı
Merhaba,
İzmir de alım satım yapıyoruz. Deterjan gurubu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
sahinbey23@hotmail.com
İzmir de alım satım yapıyoruz. Deterjan gurubu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
sahinbey23@hotmail.com
S
Yeni Üye12 yazı
Ayrıca şu anda pril 750 ml bulaşık deterjanı uygun fiyat arıyorum. elinde uygun fiyatı olan varsa mesaj atsın görüşelim.
sahinbey23@hotmail.com
sahinbey23@hotmail.com
A
Yeni Üye17 yazı
gultekingul799@hotmail.com mailime iletişim bilgilerinizi yollarmısınız
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz