Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Gıda Ve Temizlik Maddeleri Alış - Satışı

BaşlatancegcegTarih14/04/2010 18:33:10Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye87 yazı
Bayiliklerin yanında, bilinen markaların(Knorr, Pril, Domestos...) spot alış satışını yapmaktayız. Bu konuda karşılıklı fiyat alış verişi yapmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçmek isterim. Herkese Hayırlı İşler Bol Kazançlar Dilerim.

Yerleşim Türkiye / BandırmaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye146 yazı
fiyat ve resimler alabilirmiyim ve ürünlerden en az ne kadar en fazla ne kadar alabilirim iyi çalışmalar

cemaksaray@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Memur
Yeni Üye87 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - salvatore68
fiyat ve resimler alabilirmiyim ve ürünlerden en az ne kadar en fazla ne kadar alabilirim iyi çalışmalar

cemaksaray@gmail.com

Mailinize birkaç fiyat gönderdim. Fiyatlar uyarsa tekrar bağlantı kurabiliriz. İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye87 yazı

Forumda toptancılık yapanlar yok mu arkadaşlar. Paylaşımlarınızı bekliyorum. İyi geceler.

Yeni Üye62 yazı
Direk üreticiden her turlu kalite, her turlu ambalaj ve her turlu ürün üretimi yapabiliriz. İstanbul ve anadoluda hastahane, otel ve yemek firmalarına çok sayıda ürün vermekteyiz.

Aynı zamanda türkiyede tek %100 organik ıslak mendil, yeni doğan ıslak organik ıslak mendil, antibakteriyal organik ıslak mendil üretimide yapmaktayız urunlerin tamamı carrefour gibi ciddi alışveriş merkezlerinde satılmakta.
kolay gelsin mailinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

Web sitemizden kataloğu indirebilirsiniz. Çok kısa bir süre sonra web sitemizden e-ticaret uygulamalarıda hayata geçmiş olacak. Bilgilerinize.

www.ultratem.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
slm . bizde istbulda toptan gıda satışı yapıyoruz .ben fiyat felan istemiyorum bana mail yoluyla ulaşırsanız çalışabiliriz. saygılarımla.patisera4407@hotmail.com
akeleş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye87 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SKARTA
Direk üreticiden her turlu kalite, her turlu ambalaj ve her turlu ürün üretimi yapabiliriz. İstanbul ve anadoluda hastahane, otel ve yemek firmalarına çok sayıda ürün vermekteyiz.

Aynı zamanda türkiyede tek %100 organik ıslak mendil, yeni doğan ıslak organik ıslak mendil, antibakteriyal organik ıslak mendil üretimide yapmaktayız urunlerin tamamı carrefour gibi ciddi alışveriş merkezlerinde satılmakta.
kolay gelsin mailinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

Web sitemizden kataloğu indirebilirsiniz. Çok kısa bir süre sonra web sitemizden e-ticaret uygulamalarıda hayata geçmiş olacak. Bilgilerinize.

www.ultratem.com

Deterjan grubunda başka firmaların bayiliklerini yapmaktayız. Raf grubu ürünleri hakkında örnek fiyat listenizi cegceg@mynet.com adresine gönderirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar

Yeni Üye29 yazı
bulaşık deterjanı
çamaşır suyu
yağ çöz
el sabunu
camsil
yumuşatıcı
genel temizlik

ürünlerinizin kg ları ile fiyatlarınızı bekliyorum toptan olarak alacam.
ahmet_mutlu38@hotmail.com

ayrıca köylerde satabileceğim diğer ürünler içinde öneri sunacak arkadaşlardan e mail bekliyorum.
saygılar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam
Yeni Üye28 yazı
Marmariste toptancılık yapıyorum
aynı zamanda tic odası mec üyesiyim
güzel fiyatlı ürünleriniz varsa ilgilenirim

fatihozek@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / mu?la
Yeni Üye35 yazı
ordu dayım gıda pek satmıyorum genel de lüks hırdavat grubunu çalışıyorum ama fiyat olan ürünler varsa alış veriş yapabiliriz ordulufaruk-52@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye51 yazı
ürünler hakında fiyat bilgisi istiyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Size,ilk olarak A klass makarna teklif ediyorum.Fiaylar fob izmir olucak,dileyenlere cif fiyat da olabilir.
İkici olarak,Yumurta tavugu eti ve broyler tavugu eti
İlgilenen arkadaşlar olursa lutfen irtibata geçsin.
Saygılarımla
msn ve e-mail:azeri_hasanzade@hotmail.com

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
Merhaba,
İzmir de alım satım yapıyoruz. Deterjan gurubu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
sahinbey23@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
Ayrıca şu anda pril 750 ml bulaşık deterjanı uygun fiyat arıyorum. elinde uygun fiyatı olan varsa mesaj atsın görüşelim.
sahinbey23@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf