Defalarca yazılmış girişimci fikirler, fizibiliteden uzak projeler etrafında dönüp duruyoruz. "Benim bir fikrim geldi" yaklaşımıyla "nasıl tutar mı?" ümidiyle paylaşımlarda bulunuyor, birbirimizi aydınlatmaya çalışıyoruz.
Bu amaçla pek çoğumuzun olduğu gibi benim de düşüncem; İmalat yapmak istiyorum, imalatı İstanbul'da yapmak istiyorum. İmalathane tarzı üretim yapmak, ve yine hepimiz gibi sermaye arttırmak hayalini taşıyorum. Gayet halis düşüncelerle insanlara iş sağlayabilecek ve asgari ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir gelir düzeyine sahip olmak istiyorum.
Mühendislik analizlerinden yoksun tutulmuş hayalim sınırları dahilinde,
1. Hangi imalat sektörü seçilebilir..( Örneğin Metal ambalaj?)
2. Yaklaşık yatırım maliyeti ne çıkabilir.
3. Yaklaşık işletme sermayesi ne çıkabilir.
4. Belirlediğimiz işin yaklaşık aylık cirosu nedir ?
5. Belirlediğimiz işin yaklaşık kar marjı nedir?
Sorularımdan muhakkak eksik kalanlar ve/veya sorulması gereken başka sorular var.
Hepinize değerli düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu amaçla pek çoğumuzun olduğu gibi benim de düşüncem; İmalat yapmak istiyorum, imalatı İstanbul'da yapmak istiyorum. İmalathane tarzı üretim yapmak, ve yine hepimiz gibi sermaye arttırmak hayalini taşıyorum. Gayet halis düşüncelerle insanlara iş sağlayabilecek ve asgari ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir gelir düzeyine sahip olmak istiyorum.
Mühendislik analizlerinden yoksun tutulmuş hayalim sınırları dahilinde,
1. Hangi imalat sektörü seçilebilir..( Örneğin Metal ambalaj?)
2. Yaklaşık yatırım maliyeti ne çıkabilir.
3. Yaklaşık işletme sermayesi ne çıkabilir.
4. Belirlediğimiz işin yaklaşık aylık cirosu nedir ?
5. Belirlediğimiz işin yaklaşık kar marjı nedir?
Sorularımdan muhakkak eksik kalanlar ve/veya sorulması gereken başka sorular var.
Hepinize değerli düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum.