Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ice Slush - Granita Hakkında Bilgisi Olanlar

BaşlatannetantTarih14/04/2010 11:17:48Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye86 yazı
Herkese merhabalar;

Akdeniz ve Ege bölgesinde dikkatimi çeken ice slush içeceği ve makineleri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyordum. bu işi yapan yada bilgisi olanlar konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim. bulunduğum bölgede henüz yapılmadı bu iş. sezonlukta olsa yeni bir ürün ve yeni bir tad olması dolayısıyla tutacağına inanıyorum.

HOSK marka makineler hakkındada bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

herkese bol kazançlar...

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye86 yazı
üstadım bilgiler için sağol. bende netten bulunabilecek tüm bilgi birikimine sahibim şu anda. tek edinemediğim bölgemde olmadığı için bu işi yapan kişilerin deneyimleri ... mesela yerli makineler ve ithal makineler var. aralarında nerdeyse 2 katı fiyat farkı var. satan kişilere aralarındaki farkları sorduğumda bariz bir konudan bahsedemiyorlar. Yerli makineyi (HOSK) kullanıp sorun yaşayan varmı ne gibi sorunlar yaşıyor? Yani bu işi yapmış yada bilgisi olan kişilerin deneyimlerine ihtiyacım var. şimdiden Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı

birincisi siz hangi bölgede düşünüyorsunuz...yerli yabancı makina arsında hiç bi fark yok..ben hem kullandım hemde dağıtımını yapıyorum...koly gelsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye86 yazı
bu işi edirnede kalabalık bir mevkide yapmayı düşünüyorum. siz neyin dağıtımını yapıyorsunuz? makinalarınmı yoksa içecek tozu, bardak vs mi?

Yeni Üye77 yazı
ben daha dün araştırdım buzzini die bi marka alman makina kullanıyo ama diğerlerinde kalite bardağı pipeti ile beraber veriyolar sana imaj süper yani makinesi 2binlira falan dediler bana adanaya bayilik almak için aradım ama geç kalmışım onu tavsiye ederim gayet ilgililer bilgi alın derim adanada yıllardır ice slush rağbet görür

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye86 yazı
buzziniye iletişime geçeceğim hocam. saolun ilginiz için.

hala bireysel olrak bu işle ilgilenen kişilerin deneyimlerinden faydalanmak isterim...

Üye1359 yazı
dondurma satışıyla beraber güzel olur malum edirnenin sıcağı da meşhur.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er