Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ankara'da İç Giyim - Fikirlerinize İhtiyacım Var

Başlatanesin_73Tarih13/04/2010 21:33:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Ben ilk kez kendim için bir şey yapmak ve küçükte olsa ufak bir dükkan kirala**** iç çamaşır malzemeleri satmak istiyorum. Bu konuya o kadar yabancıyım ki Ankara'da nerde bu işi yaparsam daha iyi olur? Yada hangi toptancılara gitmem lazım. Sermayem çok az. Onun için yanlış yapmamam gerekiyor. Düşünmekten beynim sulandı:) Sağlıklı fikirlere ihtiyacım var. Lütfen fikirlerinizi belirtin ama lütfen yapıcı olarak. Zaten yapıcı olmayan her fikri beynim bana söylüyor. Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye49 yazı
sıze oyle bır mal vereyımkı ankarada toptancılık bıle yaparsınız .

salemarket@hotmail.com
arda kürşat

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yleti?im
Yeni Üye14 yazı
slm arda bey ne malı bende ögrenebilirmiyim
elinizde mal ve fiyat resimleri gönderebilirmisiniz senaltiparmak@hotmail.com iyi akşamlar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye24 yazı

merhabalar ;
esin hanım, az sermayeyle de olsa iç çamaşırı işi daima tutar gönlünüzü ferah tutun, tercihlerinizi güzel yapmaya bakın iç çamaşırında şık ürünler daima daha revaçtadır.
arda bey, resim ve fiyat bilgilerini ben de alabilir miyim pinar.kiraz@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye108 yazı
açacağınız dükkanın metrekaresine göre sermaye değişir.25 m2 bir yer için azami 20,000 TL sermaye gerekir.tabi bu fiyat alacağınız malların markasına görede değişmektedir.bayan iç giyiminde belli markalar var onları seçmenizi tavsiye ederim.ayrıca birbirini tamamlayan ürünleride unutmayın.başarılar ve bol kazançlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye24 yazı
Sayın esin_73 , papatya38 ve karazka , ar-da beyden mailinizi aldınız mı merak ediyorum bana gönderilen herhangi bir şey yok çünkü..
Sayın ar-da boşa attınız dolu mu tuttunuz acaba 2 gündür hiç bir haber yok. Şu sıralar tam da bu işin üzerinde çalışıyorum, acil ihtiyacım var hatta; eğer imalatçı-toptancıysanız diyaloğa geçip ürünlerinizden temin etmek isterim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek