Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstil Atölyesi İçin Fikirlerinizi Bekliyorum

BaşlatanMustafa şaraTarih12/04/2010 13:15:50Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Öncelikle bu siteye emek verenlere çok teşekkür ediyorum.Çok yararlı bir site olmuş, emeği gecen herkesten Allah razı olsun...

Ben yeni bir iş kurma arefesindeyim.Bir çok fikir var ama en uygunu bulmuş değilim.Son olarak tekstil işine kafa yormaya başladım.Bir tekstil atölyesi kurmak ne kadar sermaye ister.Bu işe girmek bu zamanda mantıklımıdır.İstanbul üsküdarda otuyorum ve istanbulda düşünüyorum.20 bin lira sermaye ayırmayı düşünüyorum bu işe.Sizden bilgisi olanların bu konuda bana yardımcı olmasını ve getirisi ***ürüsü ne olur hakkında var ise eger bilginizi almak istedim.Şimdiden teşşekkür ederim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye3 yazı
Çok teşekkür ederim yararlı fikirleriniz için.Bende işi kapmak için bir yerlerde çalısmayı düşündüm ama zaman kısıtlı bazı şeyler için yani benim açımdan biran önce kurmayı düşünüyorum bir iş.Tabi bu aceleyle yanlış yapmaktanda çekiniyorum.Tekrar teşekkürederim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar.

Tekstil sektöründe özellikle fason atölye olarak çalışacaksanız hatırı sayılır birçok firmanın vadesi uzun (4-8 ay)
çeklerle çalıştığını bilmenizde fayda var.

Her büyük firma maliyetini ince ince hesapladığından dolayı, elde edeceğiniz getiri işletme sermayesinin altında ezilip kalabilecektir.

Emek yoğun bir iş yapmayı düşündüğünüzden dolayı siz kapasitenizi muhtmel müşterilerinize göre ayarlayana kadar cebinizden tüketeceksiniz..

Yaklaşık 5 yıldır tanıdığım birçok atölye bu ve benzeri nedenlerden dolayı kapandı. Tabiki ayakta kalıp devam edenler de var. Fakat bu tamamen sizin hangi alana hizmet edecek tekstil atölyesi açmayı planladığınızla ve bu alandaki işletmecilik ve teknik anlamdaki yeterliliğinizle ilintili..

Başarılı olmanız dileğiyle.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı

Bu işin maliyeti hakkında bilgisi olanlar varsa yazmasını rica ediyorum.

Üye101 yazı
ben halı sektöründeyim.halı işi ile uğraş.kazancı iyi.istersen sana ihraç fazlası üründe bulabilirim. ilgilenirsen mgdurur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Üye277 yazı
Bence de mgdurur arkadaşı dinle ve halı işine gir. Tekstil artık Türkiye'de ölecek. Daha doğrusu küçük işletmeler ölecek, markalar kalacak.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye108 yazı
arkadaşım herkes olumsuz bakmış ama ben 15 yıldır tekstil içinde biri olarak sermayem olsa düşünmeden gireceğim tkstil işine ama denizlide. bence sen bunu bi düşün fason olarak başlarsın kendin sipariş almaya başlarsın. tabi bu işi nekadar biiyorsun oda önemli.
hayırlısı olsun

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
öncelıkle bu sıteye emege gecenlere cok tesekkurler.
yazınıza bı ılavede ben yapmak ıstıyorum.
zeytınburnunda aktif calısan atolyem var.
kesım masası ve atolye kurulu.
ben evlılık nedenı ıle devretmek ıstıyorum.
kumascıların ve ımalatın orta yerınde ıs yerım.
yanı kuması aldıgınız andan ıtıbaren kesıp dıkıp hemen toptan satısa sunuyosunuz.
ayrıca deneyım ve cevre bılgısı olarak bende yardımcı olabılırım.
eger acmayı dusunuyosanız ırtıbata gecınız lutfen.
telefonum: 532 673 67 27

Yerleşim Türkiye / YsanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşlar bayan giyim üzerine göstereceğim ürünleri birebir üretebilecek arkadaşlar varsa numaram 5334363313

Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşlar bayan giyim üzerine göstereceğim ürünleri birebir üretebilecek arkadaşlar varsa numaram 5334363313