İlk mesaj
Genel İlanlar
Koniksten Satış
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumB
Yeni Üye44 yazı
P
Yeni Üye77 yazı
B
Yeni Üye44 yazı
1)Emin olmamakla birlikte müşteriniz ürünü kabul etmezse kargo ücreti sizden talep edilir.
2)Müşteri sizseniz gelen ürünü kapıda açıp kontrol edebilirsiniz.Bi aksilik olursa ürünü reddedersiniz ve herhangi bir ücret ödemezsiniz
Teşekkür ederim:) İyi günler
A
Üye127 yazı
09/04/2010 : 23:57:18#4
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - pasha001 arkadaşlar merhaba deneyimli arkadaşlara sormak istediğim bir konu var ptt kapıda ödemeyle ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen kapıda ödeme şartları nelerdir malın faturalı olması ya da benim şirket olmam şart mı bu hizmeti veren başka kuruluşlar var mı |
PTT ödemeli gönderilerde 1 kg kadar her koli 4 tl'ye gönderiliyor.
PTT senden fatura sormaz ama sorumluluk sana aittir. Normalde bir ürün satıyorsan faturalı olmalıdır zaten. Arkadaşına kitap satmak için vs vs kullanabilirsin. Ama sürekli yaparsan başın ağrıyabilir. Risk sana ait.
A
Üye127 yazı
09/04/2010 : 23:58:57#5
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - pasha001 çok teşekkür ederim peki müşteri parayı ödemezse malı kabul etmezse ben ekstra bir ödeme yaparmıyım bir de müşteri bensem parayı ödemeden önce gelen ürüne bakma koliden ne çıkacağını görme şansım var mı bu arada siteniz için tebrik ederim |
Ürünüzü geri dönerse kargonun hem gidiş hem dönüş ücretini ödemek size kalır. Buda 1 kg ürün için 8-9 tl'dir. Koliyi açma şansınız yok diye biliyorum.
P
Yeni Üye77 yazı
ilginize teşekkür ederim 5-10 kilolk paketlerde sorun olmuyomuş sanırım br de ben de paketleri parayı ödemeden açmaya izin vermiyolar diye duydum çok saçma değil mi parayı verdikten açacam allah bilir ne çıkacak zabıt tutturacam yok bilmem ne çok sağlıklkı bir yol değil sanırım özelliklede faturasız ürünlerde
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz