Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

" Organik Pazarlama " Hizmeti

BaşlatanemekopTarih06/04/2010 20:01:17Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
Amerikada çok büyük terlik üreticisi bir firma artık iç pazarı doyurmuş ve dünya üzerinde mal satabileceği dış Pazar arayışına girmiş ve iki pazarlama uzmanını görevlendirmiş,
Görev ; dünya üzerinde bakir kalmış yeni pazarlar araştırmak pazarlama fikirleri geliştirmekmiş. Uzman pazarlamacılardan birisi Afrika ya birisi de Hindistan a gönderilmiş, 15 er günlük araştırma sürecinden sonra geri dönmüşler ve rapor larını hazırlamışlar.
Uzmanlardan ilki Hindistan a giden çalışmalarını şöyle aktarmış : “ yaptığım gözlemler sonucu gördüm ki bu bölgede insanlar terlik giymeye alışık değil, çarığa benzer bir şeyler giyiyorlar ama genellikle çıplak ayak dolaşıyorlar terlik diye bir şey bilmiyorlar, bu adamlara iş yapmak zor, sonuç olumsuz “ demiş.
İkinci uzman söz almış: “ Afrika da yaptığım gözlemler sonucu, hepimizin bildiği gibi fakirlik diz boyu, iş yok üretim yok, tüketim çok zayıf, eğitim oranı düşük, insanların giyim kuşam diye bir şeyden haberleri yok.Ormanda yalın ayak geziyorlar, terlik nedir bilmiyorlar, bu koşullara baktığım zaman her şey çok zor görünüyor ancak sonuç olumlu. Çünkü terlik giymeyi bilmedikleri gibi üretmeyi de bilmiyorlar, biz buradaki bir kısım insana terlik üretmeyi öğreterek, iş imkanı yaratabilir, diğerlerine de terlik giymeyi öğretebiliriz. Böylece daha önce hiç var olmayan bir pazarın tamamına sahip olabiliriz.

SONUÇ : bu kafa yapısını anlayan iş yapmak isteyen, işini geliştirmek isteyen, bir adım, iki adım sonrasını hesap edebilen kişi ve kuruluşlarla www.emekop.com bünyesinde yeni pazarlar yeni iş imkanları yaratalım. Buyurun tanışalım. Matbaacılar, iş elbisesi üretenler, reklamcılar, tabelacılar, dekorasyoncular, ambalaj malzemesi üretenler, end. Mutfakçılar, buzdolapçılar, masa sandalye üreticileri hepinizin ortak bir müşterisi var orada buluşalım.

e.ylmz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum