Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Flaşh!!!! Bu Kar Oranı İle Bu Web Site Kaçmaz. . .

Başlatanb.e.y.a.zTarih03/04/2010 09:15:47Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
KURDUĞUMUZ TÜRKİYE ÇAPINDA YENİ İŞİMİZDEN DOLAYI BENZER İŞİ YAPAN www.batmanesnaflari.com YEREL SİTEMİ SATIYORUM BATMANDA İŞ YAPMAK İSTEYEN VEYA SİTEYİ ALIP ÜZERİNE KENDİ KARINI KO**** GÜNEYDOĞULULARA SATMAK İSTEYENLER www.batmanesnaflari.com İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ BU FIRSAT KAÇMAZ ÇÜNKÜ ORTALAMA AYLIK EN AZ 500 TL GETİRİSİ VAR SİTEMİN FİYAT AÇILIŞINI 400 TL DEN BAŞLATIYORUM EN YÜKSEK TEKLİF VEREN ARKADAŞA DEVREDECEM HAYIRLI GÜNLER

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye6 yazı
evet arkadaşlar yokmu site arayan tüm hakkıyla satıyorum site yerel olabilir ama batmanda iş yapmak isteyenlere üzerine kar ko**** satılabilir sitenin sahibine yıllık tahmini getirisi 6-8 bin tl olacaktır buna referans olarak alınmış reklamlar gösterilebilir çünkü çoğu firma önümüzdeki seneler bile reklama bizmle devam edeceğini söyledi buna ek olarak başka firma reklamları da bulunsa değmeyin keyfinize benim satmamdaki tek neden işi büyütüyor olmamdır artık türkiye çapında iş yapacam saygılar sunarım

Yeni Üye6 yazı
600 TL TEKLİF ALDIM 2 GÜN DAHA BEKLEYECEM SONRA SATIYORUM YOK MU ARTIRAN

Yeni Üye3 yazı

BEN ANTEPTEN METE 625 TL TEKLİF EDİYORUM 1500 TL YE KADAR RAKİP VARSA ÇIKARABİLİRİM SİTENİZİ ARKADAŞLARIMA SÖYLEDİM BATMAN ÜNİVERSİTESİNDE OKUYAN EK İŞ ARAYAN TANIDIKLARI VARMIŞ ONLARA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİTENİZİ İNCELEDİM GERÇEKTEN AÇILIŞININ İLK AYI OLMASINA RAĞMEN İYİ REKLAM TOPLAMIŞSINIZ DEMEKKİ ORALARDA BU İŞ TUTMUŞ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

Yerleşim Türkiye / Antep
Yeni Üye6 yazı
olumlu eleştirilerinizden dolayı teşekkür ederim mete bey inanıyorumki siteyi alıp satsanız batmanda iş yapan arkadaşların nerdeyse sabit askari ücret maaşı olur ek iş olarak da yapılabilir siteyi alacak arkadaşa msn den sürekli yardım edebilirim biz daha büyük bir iş açıyoruz daha ilgilenemem diye satıyorum

Yeni Üye3 yazı
yeni iş olarak ortak da arıyormuşsunuz sitenizin duyurular bölümünde okudum bu işe de ortak olabilirim size mail attım ayrıntılı bilgi istiyorum

Yerleşim Türkiye / Antep
Yeni Üye6 yazı
ayrıntılı bilgi tarafınıza gönderilmiştir ilginiz için teşekkür ederim

Yeni Üye3 yazı
ben teşekkür ederim sizden düşünmem için biraz zaman istiyorum

Yerleşim Türkiye / Antep