Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Dünyada Bir İlk Yeni İş Yüzer Gezici Su Kaydırak

BaşlatantekTarih02/04/2010 16:46:17Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Arkadaşlar Yeni iş fikirleri arıyan Arkadaşlara ilginç bir iş dalı daha üretik.
Bu İş gerçekten Dünyada bir ilk YÜZER GEZİCİ SU PARKI deniz sahillerinde 2 kişi ile kumsalı bayram yerine çevire bilirsiniz!
çok yüksek bir sermaye istemez gideri hemen hemen hiç yok Yaz boyunca Sahillerde istediğiniz yere Demirleyip Büyük küçük herkezi eğlendire bilirsiniz
inanılmaz bir gelir elde edebilirsiniz.
Çok pratik ve son derece güvenli olan bu yüzer su parkları özel plajlarda bile % de ile yine iş yaparsınız.
10 boncuk 2tl ??
çocuklar çıkıp çıkıp kaysınlar büzyüklerde tabi onlardan aşağı kalmaz merak etmeyin.
Bu gezici su parkları çok tutacak çok bir an önce bu işi düşünün derim.
daha fazla bilgi mdkerim@gmail.com dan alabilirsiniz.
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / TrakyaMeslek Psikolog
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye118 yazı
tabiki uzayda yaşıyoruz git istediğin plaja yerleş yok daha neler bu işler okadar basit olsa yurdumda aç kalmaz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye29 yazı
Uzay değil arkadaşım Türkiye sen farkında değilsin nerde yaşadığının.
Belediyelerin bir sürü ortak plajları var! istemediğin kadar ve hiç bir aktivite yok miletin canı sıkılıyor yatmaktan ayrıca sen plajlarda deniz bisikleti falan kiraya verildiğinden falan haberin yok galiba!
Hata bu Kaydırakların üzerine reklamını bile alırsın belediyenin sana extra yer gösteriler?
burası Türkiye ilginç işler her zaman iyi kazandırır.
Nerde hareket orda bereket gel sen Uzayda takılma Türkiyeye!
Ağzını açarsan Aç kalırsın

Üye118 yazı
tek kardeş ben alanyadayım gel buraya istersen al birtane deniz bisikleti de ver kiraya bakalım ne olacak bu işler göründüğü gibi değil 2 yıl önce ki gazeteleri bir araştır alanyada olan olayları oku nedemek istediğimi anlarsın. o işler boş işler öyle yok reklam al yok kaydırak yap, ancak keni şahsi plajında yaparsın. zaten kendi paljın olsa kaydırağa ne gerek var

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye29 yazı
Arkadaşım kardeş Sen jetsikiye insanların için de hava atarsan Gösteriş için EEE olacağı O Emniyeti sağlama alacan ( yani Alafıranga olmıyacak) biz burda tavsiye etiğimiz. planporojeli Emniyetli Tüm güvenlik tedbirleri alınmış ve Zaten bu kaydıraklar son derece güvenli Özel malzemelerden yapılmış çizik alma riskin bile yok.
Yani gerçek iş arıyanlar için 10/15 iş yeride olsa bir fikir! kesinlikle bu tür yerler çok Ülkemizde musait yerler var ha alanya olmazda konya altı olur!

Üye438 yazı
Arkadaşlar burada iş yapmak için biraradıyız.Kendisine uygun geleceğini ve bölgesinde bu işi yapabileceğine inanan arkadaşlarımıza bu işi tavsiye ediyoruz.Bunu iş olarak görmek veya görmemek insanların bakış açısıyla orantılıdır.1 m3 kerseteden 1 ton odunda çıkar,1 m3 keresteden kapı pencerede çıkar,1 m3 kerseteden pipo da çıkar sonuçta siz odun satarsanız daha az kazanırken,kapı pencere satan oduncuya göre daha fazla kazanır ama pipo yapan hepsinden daha fazla kazanır.O yüzden birbirimizle uğraşma yerine çözüm üretecek konularda işbirliğine girebilecek arkadaşların beraber hareket etmesini sağlayalım.Çünkü memleketimizde yeni fikirlere ve insanımızada iş sahası lazım.Girişimci arkadaşlarımız olmazsa bunları memleket olarak nasıl aşabilirizki?.Herkesden ricam yapılabilecek işler konusunda ortak bir zemin oluşturarak herkesin kazanmasını nasıl sağlayabiliriz diye yorulmamız lazım.Herkese işlerinde başarılar diliyorum.Antalya dan selamlar
Minik Dev Üretim ve Pazarlama
Email:mdkerim@gmail.com veya mdkerimg@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye29 yazı
x

Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar Email lerinize bilgiler yolanmıştır.
teşekür

Yeni Üye14 yazı
TEK KARDEŞ BUNUN FİYATLARINI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ BANADA YOLLARSAN SEVİNİRİM.
a.turan1970@hotmail.com
111111

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
Arkadaşlar bu ürünle ilgilenen ciddi arkadaşlar fiyat ve bilgileri email atarak almaktadırlar.
Burda buna benzer daha bir çok yeni Ülkemizde olmayan veya uygulanmayan iş örnekleri verdik! Alaya alındık kendini bilmez bazı kişiler burda laf olsun diye yazılar yazıyorlar ve gerçek ciddi düşünen arkadaşlarımızında hefeslerini kırıyorlar.
Bakın (tek )olarak burda çeşitli ürünler tavsiye veya fikirlerimizi paylaştık bunların bir çoğunla dalga geçildi ama şu an bu ürünlerin hepsi işlev duruma geldi?
yüz yüze görüşmeler ve birlikte çalışmalar devam ediyor.
Ben zaten her zaman söylüyorum burda iş yapan arkadaşlar yakında referaslarıyla yapmakta oldukları işleri burda yani Koniks te Paylaşınki burda bulunan arkadaşlarımız burda neler yapıldığını görsün.
Bazı ürünler vardır ürün fiyatları burdan Elma armut gibi verilir tamam ama bazı proje bazında dedaylı işler işin mayetine göre email ile detaylı görüşülür.
Bu kaçpara!
fiyatını meraktan soran arkadaşlarımız biraz ciddi düşünüp araştırma yapsalar bu işin ne kadar cazip olduğunu ve 2/3 kişiye bu yaz işinin hazır olduğunu
anlar anlamayan zaten anlamaz!
Gelelim merak edilen bunun fiyatına yer durumuna göre bütçeye göre işin duruma göre anında büyütme alternatifleri bulunan bu sistemler 25 bin ila 60 bin tl arasında değişmekte dir.
En az 2 kişi ile çalıştırma durumu mümkün olup sahilerde veya göllerde belediyelerden izin alma çeşitli alternatifleri bulunmaktadır.
Ama mümkündür Son derece emniyetli olup Bacasız fabrikadır anlıyana.
(Herkez her şeyi hemen anlasa her kezin Aklı hemen basa burda ne işimiz var.!)
Buradaki Amacımız en azından ben bildiklerimi sizlerle paylaşmak benimde bilmediklerimi sizden Öğrenmek amacıyla burdayım.
hepsi birleşince MDP ortaya çıkıyor yani minik dev Pazarlama bizden büyük yok.
saygılarımla

Üye101 yazı
ürün kalite,teknik bilgi ,resim ve fiyat hakkında bilgi gönderir misin bilgi mgdurur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Üye438 yazı
Gerçekçi.samimi,bilgili,iş fırsatlarını iyi yakalayabilen,dürüst ve aktif insanların yapmış oldukları işbirliği hem kendilerine hemde çevredekilerine ve en önemliside Memleketine büyük faydalar sağlar.Önemli olan bu vasıflara sahip insanların el ele vererek hareket etmesi çok önemli ve hatta hayati derecededir.Büyük firmaların geçmişlerine baktığınızda bu işbirliğini çok rahat görebilirsiniz.Microsoft firmasını sahibinin Bill Gates kendi şahsına ait uçağı yok tarifeli uçaklarla gidip geliyor.Dünyanın en zengin adamı değilmi?Bizde ise işadamları hemen kendine özel jet satın alıyorlar.Farklı bak farklı gör işte bütün mesele bu!
Antalyadan herkese selamlar.İşlerinde başarılar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
Merhaba,
Ürün, kalite,teknik bilgi ,resim ve fiyat hakkında bilgi gönderir misiniz.
iyildirim55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
banada gönderirsen sevinirim detaylı bilgileri....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye96 yazı
detaylı bilgi resim ve fiyat lütfen
mutlu9@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan