Öncelikle bu yazıyı yazmak ve yazmamak arasında gidip geldim ve çok dost canlısı yorumları tavsiyeleri görünce yazmalıyım diye düşündüm.
Asıl mesleğim sinema ve reklamcılık, fakat 7 ay kadar önce elime geçen bir müşteri çek ile kasada durana kadar yatırıma çevirme düşüncesi ile Gıda sektörüne girdim. Bu amerika ve italya da yaygın olan bir pizza çeşidi Türkiyede de Kornet Pizza olarak biliniyor.
Tadı çok hoş, pratik ve doyurucu çok fazla düşünmeden kolları sıvadım yan bir gelir olur mantığı ile.
Yalnız şu bir gerçekmiş ki herkes biraz da olsa bildiği işi yapmalı. Zaten Türkiye nin problemi de bu değil mi?
Herkes herşeyi yapıyor malesef.
Uzun lafın kısası domates in raf ömrünü bilmeden başladığım ve yatırım yaptığım bu işi devretmek istiyorum.
Ben başlıkta yazan rakamın çok daha fazlası ile;
İsim Hakkı
Kiosk ( avm içi )
Özel Fırın
Buzdolabı
DeepFreeze
2 Adet Eşya dolabı
nı satın aldım. Franchise veren Türkiye isim hakkı sahibi çok iyi niyetli ve düzgün bir insan.
Kısaca kornet pizzayı tarif etmem gerekirse;
Size Merkezde üretilen Kornet şeklinde hamur siparişiniz üzerine hazır olarak gönderiliyor. 2 boyu var büyük ve ufak.
Belirli bir menu mevcut. Örneğin Etim Güzel Etim i seçen müşteriye bu hamurun içine koyacağımız sucuk salam gibi malzemeler ve özel sos ile beraber fırına verip 3 dk sonra servis yapılıyor.
En dolu dolu olan Kornet pizza maliyeti 0,80 Krş
Satış fiyatı 4 ve 5 TL arası.
Kısacası sirkülasyonu yüksek bir alanda günlük 50-60 tane kornet pizza ve yanında meşrubatla güzel kar marjları var.
Devralmak isteyenler bana 0532 773 10 80 numaralı telefondan ulaşabilirler.
Şimdiden herkese Teşekkürler ve iş hayatında Bol kazançlar.