Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Bir Poset Cay Markasini Turkiye'ye Getirmek

BaşlatanszvatanTarih01/04/2010 20:12:48Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Merhabalar,
Yurtdisinda kesfettigim bir poset cay markasini Turkiye'ye getirmeyi dusunuyorum. biliyorum Turkiye'de poset cay markasi cok ama boyle kalitelisi yok. ayni zamanda inorganik, fiyati biraz pahali cunku gercekten cok guzel bir cay. bir cay sever olarak burada bagimlisi oldum diyebilirim. ben bu markayi Turkiye'ye nasil getirebilirim? ne kadar bir butceye ihtiyacim var? adimlarim ne olmali? bilgili arkadaslardan yardim istiyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye250 yazı
bu konuda bir bilgim yok ancak şöyle birşey tavsiye edebilirim..
o marka çaydan 400-500 adet getir yanında Türkiyeye..sonra buradaki satabileceğini düşündüğün yerlere numune bazında bırak yorumlarını al beğeni gelirse adım adı getirtirsin..bildiğim kadarıyla gümrükte pek sorun yaşamazsın.beğeni istediğin gibi olursa bi paley getirirsin onu satar gidiş süresine yeniden talep dönüş süresine bakarsın..baktın gidiyor sonrasında hangi ülkeden getireceksen kara yada deniz nakliye ile ki bunu yapan aracı firmalar var onlarla bi parti mal çekersin.buda yolunda giderse şirket kurar kendin ithalatını yaparsın.
umarım herşey istediğin gibi gider ve kısa sürede başarılı olursun..Ülke iç piyasası her zaman ithal ürünleri sıcak karşılamış çabuk benimsemiştir..söz konusu bide gıda ürünü şansın oldukça yüksek kanımca..
çayın birim fiyatını bilemiyorum ancak ilk etapta birkaç bin tl ile başlangıç yapabilirsin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye13 yazı
slm ben eğlence sektöründe yer alan birisiyim bahsettiğin çayın tad olarak lezzeti güzelse ve inorganik ise sana yardımcı olmak isterim... saygılarımla :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye77 yazı

arkadaşım çay hangi ülkede pahalı dediğin parekende fiyatımı toptan üreticisiyle görüştünmü bana oradaki fob fiyatını ve ülkeyi bildir sana buraya maliyetini ve satabileceğin fiyatı çıkarayım alabilirsen birde GTIP NUMARASINI bul senim hoşuna gitmesi burada çok satacağın anlamınada gelmesin ön araştırmanı iyi yap ithalatı yapman için yardımcı olurum istersen

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
Pi arkadaşım merhaba biz poşet çay üreticisiyiz tamamen doğal katkı maddesi kullanmadan üretim yapmaktayız ve çay işine girmek istiyorsan sana yardımcı olmak isterim eğer pazar bulurum satabilirim diyorsan yardımcı olabilirim . Rezene , nane limon , elma , böğürtlen ,ada çayı , anason çayı , funda çayı , ıhlamur , ısırgan çiçeği çayı , kantaron çayı , karabaş çayı , kekik çayı , papatya çayı vb. olmak üzere yurtdışına ihracatımız bulunmakta ve şuan carrefourlarda da ürünlerimiz bulunmaktadır yüzdeyüz doğaldır gerekli kalite belgelerimiz , sağlık bakanlığı gerekli belgelerimiz bulunur hatta Koşher belgemiz dahi bulunmakta . Kalite , lezzet konusunda iddalıyız ...

Saygılarımla...
serdarerikci34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye48 yazı
Yazım hatası yaptınız sanırım. "Organik" olması gerekir. Dediğiniz gibi ürünler "inorganik" se bu işe hiç bulaşmayın. Organik ürün satan yerler yavaş yavaş artıyor. Bu ürün de organik pazar içinde yerini alacaktır.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye4 yazı
İnorganik ürün gitmez Türkiye'de..Millet artık akıllandı ilaçlı şeyler yiyip içmek istemiyor...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ö?renci
Üye250 yazı
serdar34 arkadaşım
düşünmüyor değiliz aslında
tlf yazarsan konuşmak isterim seninle bu konuyu

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk