Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İs Fikri Mi İstiyorsunuz > Tıklayın

BaşlatansimoTarih01/04/2010 03:31:04Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
Arkadaslar kisa ve net konusacagim ...

Ticaret,pazarlama her babayigidin harci degil.Daha once yapmadiysaniz bu isi girmeden once lutfen pazarlama danismanligi yada satis danismanligi alin tecrubeli insanlardan .Benim fikrime gelince ;

Normalde fikirlerimi yazmayi sevmem genelde ileride yapabilecegim fikirler olmaktadir.Yapamayacagimi gozum keserse ozaman yazarim dusuncemi cunku onumuzdeki seneler bilgi cagi degil fikir cagi olacak.

fikrim su ki ; bi arkadasimiz 10 mtre kareye suna buna hangi dukkani acsam ne satsam gider vs... ile hayatinin yonunu belirlemeye calismakta.benim aklimda olanise ;
metrekarenin ve mekanin oneminden cok Guzel bir reklam ile aracilik isi yapmanizdir.

orn :

-Hali yikama ; gidersiniz dolasirsiniz piyasada EN KALITELI isi kim yapiyor onu bulursunuz ve dersiniz kardesim ben sana musteri getirsem sen benim ve musterilerim icin nasil bir kolaylik saglarsin ... sen dersin benim ismimle gelen her adam icin 10 tl ni alirim.ayrintisina girmiyorum...

-daire temizligi ; secersin adam akilli EN KALITELI daire temizleyen bi bayan is buldugun basi 10 tlsini alirsin....

-beyaz esya ; piyasayi arastirirsin gidersin imalatcisina gidersin spotcusuna en EN KALITELI Ve ucuzu nerde buldun dersin kardesim gonderdigim eleman basi senden 25-50 tl alirim, ayarlarsin .

-koltuk takimi ; dolasirsin sanayiyi en guzel modelleri en guzel desenleri en kaliteli urunu kim yapiyor ve anlasirsin biriyle dersin musteri basi senden 50 tl isterim .

- altincilar dovizciler Kurarsin bi tabela otomatik ,altin bozdururken yada doviz alimlarinda musterinin isine gelebilecek en iyi yer neresi Onun adresini verirsin ismini verirsin anlastigin dovizci ve altincilardan ayda 50-100 tl alirsin ...

dusunun kardeslerim ,Ben bu kadarini diyorum bir dahada fikir soylemem kolay kolay cunku ilk ben yapmak isterim herzaman.

Elimden gelseydi eger JUSTIN.TV gibi bir siteyi ben tasarlamisdim fakat kucukken yazilim bilmedigim ve arkadaslarimin olmamasindan dolayi ben yapamadim ama benden once davranmislar ....cikiyor anlayacaginiz guzel seyler bi kenara not dusun fikirlerinizi , yardim edin fakat piyasada olmayan fikirlerinizi soylemeyin en azindan yapabileceklerinizi ...

Birde son olarak Lutfen kisa yoldan kara nasil gecerim diye dusunmeyin zamanla olacak seyler bunlar.hedefleyin en yuksegi ve gerekeni yapin birgun kesinlikle olacakdir ALLAHCC in izni ile ama sabrederek azmederek...

max. 1- kucuk dukkan
2- gerekli ekipman

kesinlikle paranizin 1/5 iyle ise baslayin aziniz cok yanmasin... Reklam yapin reklam cokonemli vizyonunuz da misyonunuzda genis olsun SIKINTI cekmeyin....

saygilar ...
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye96 yazı
eminim senin bu düşündüğünü koniks ailesindeki kullanıcıların %70 i mutlaka düşünmüştür çünki burası zaten farklılık gösteren proje üreten vs.. kişilerin buluştuğu bi site ama işler öyle basit değil öyle olsa bu fikrinide kimseye söylemezdin ve yapıyor olurdun belkide senden daha nadir bişeyler bekliyorum saygılar ve başarılar :)
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye61 yazı
debber tesekkur ederim yorumun icin , ben TURKIYEde olsaydim emin ol gerekli arastirmalarimi tamamladikdan sonra bu isi yapardim ama kesinlikle 1 isle ugrasmazdim.TURKIYEde olmadigimdan dolayi burada kisa zamanda bunu Yapamayacagim icin ve trdede birinin girisimci degilse bu isi yapamayacagi icin yazdim .illa burda olanlar gibi degil uzerine katarak iyilestirmeler yaparak daha guzel birsey ortaya konabilir .bu arada bu soyledigim yazida kolay fakat planli bir sekilde yapilirsa tutulur . Ilk baslarda cok ilginc cok ***ca gelebilir ama zamanla carsi pazarda ilk olmanin kaymagini yiyeceksinizdir.yinede herkez begenecek diye bi sey yok tabiki fikir deryasina bi katkida bulunalim dedim :) . Sevgilerimle
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı

Arkadaşlar,,,,

Ben önümüzdeki 10 yılın sektörü termal işinden bahsetmek isterim...İnanın Network sistemi ile çalışan bu sektörde zengin olmak hiçte zor değil....Siz sadece geniş Türkiye ağınızı kurun veeee Su sağlık kaplıca Projenizi İyi bir tanıtımla müşterinizin beğenisine sunun.Vee çoğu illerden gelen ücretsiz servis imkanları ile Afyona bilinçli müşteri yollayın...DAHA NE OLSUN..müşteri başına alacağınız prim sadece 1000 tl ye yakın bir şey.....SAYGILARIMLA detaylar için görüşelim inşaallah.......Türkiyenin heryerinden çalışılabilir..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye61 yazı
network sistemini islerimize yavas yavas yuklememiz lazim bunu ogrenmeliyiz , isi bilmem ama guzel fikirler cikacakdir.
simo

Yeni Üye71 yazı
sayın simo internetten para kazanmak istiyorum .küçük bir dükkanım var.ama henüz istediğim gelir düzeyine ulaşamadım.ve zorlanıyorum.ek gelir olarak aklıma gelen internetten para kazanmak.bu konuyla ilgili bilginiz varmı

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye61 yazı
Ben internet uzerinden network a karsiyim ama kendi isinize network yuklemenize sicak bakarim.

Kendi fikrimi soyleyim katilmayanlar olabilir , Gitti gidiyor sanal magza vs... onu bilemem ama internet uzerinden oturarak para kazanilmiyor . network sirketleri gelin uye olun vs.. diyerek veriyorlar eline urunlerini ister sat ister satma o senin sorunun diyorlar.Kimse kusura bakmasin :) yapanlar ... Eger sirketin uye bulma sorumlulugu yuklemedigi adam varsa gercekleri yazarak milletimi aydinlatabilirler. bu sirketler genelde permutasyon hesabiyla parayi gotururler ... normalde guzeldir fakat urun satmak zorunda biraktiklarindan dolayi benim isime gelmiyor , urun satmadanda uye olununca devlet izin vermiyormus galiba. Sen 5 uye bul herbirinden 10 tl kazan 50 lira onlar senin herbir uyenden 50 x 5 = 250 tl alir 50 sini sana verir 200 kendilerine kalir gibi ...

diger bir konu ;
yaptigin isi bi dusun ona gore hem sana musteri getirene hemde gelen musteriye kendi zararima olmadan ,zamani kar `a nasil donustururum diye bir bak istersen,surumden kazan hic korkma ilk zamanlarda ... kendine ilham gelene kadar arastir burdaki arkadaslarimizin dusunceleri benim icin cok onemli hatta baska sitelerde dahil , milletin gozunde cok dusuk *** *** diye alay edilen insanin bile kendine ait degerleri ve dunyasi var onlarin dahi fikirlerini almaya bak ve kucumseme , musterilerine para gozuyle bakma temeli olusturana kadar ailesi ol onlarin ondan sonra insanlarin guveni gelir ve senden vazgecemezler ...

simo

Üye405 yazı
arkadaşlar fikirler süper çok iyi çok kötü ama ben şuna inanıyorum insan inandığı ve usta olduğu işi yaparsa başarıya ulaşır.

internet kadar değerli bir ticaret mekanizması yok bana göre.

örnek: bir firmadan internetten ürün alın 10 gün sonra tekrar farklı bir ürün alın ve fatura numarasına bakın kaç adet satmış işte ozaman anlıyosunuz internette iş ve potansiyel olduğunu

ve http://www.alexa.com

bakın bir site belirleyin o sitede en fazla hangi ürün aranıyor onları not edin

örnek koniksi baz alalım en çok ne aranıyor

1 koniks 2.83%
2 iş kurmak 1.11%
3 iş fikirleri 1.09%
4 pazarlama teknikleri 0.79%
5 hışır poşet fiyatları 0.74%
6 çekim yasası 0.60%
7 nasıl olmalı 0.54%
8 yeni iş fikirleri 0.37%
9 başarı hikayesi 0.33%
10 emre yılmaz 0.33%

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı
transfermatik akil akildan ustundur , fikir fikri acar herzaman , eline saglik guzel bir calisma bunu notlarim arasina aliyorum ... sevgilerimle
simo

Yeni Üye10 yazı
Arkadaşlar,,,,

Ben önümüzdeki 10 yılın sektörü termal işinden bahsetmek isterim...İnanın ekip kurma sistemi ile çalışan bu sektörde zengin olmak hiçte zor değil....Siz sadece geniş Türkiye ağınızı kurun ve Su sağlık kaplıca Projenizi İyi bir tanıtımla müşterinizin beğenisine sunun.Ve çoğu illerden gelen ücretsiz servis imkanları ile Afyona bilinçli müşteri yollayın...DAHA NE OLSUN..müşteri başına alacağınız prim sadece 1000 tl ye yakın bir şey.....SAYGILARIMLA detaylar için görüşelim inşaallah.......Türkiyenin heryerinden çalışılabilir.. 544 513 3600
istanbulunfethi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk