İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Tavuk Besiciliği
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorumB
Üye155 yazı
Güzel bir iş olacağını düşünüyorum ama tecrübeli ve işi bilen arkadaşların fikirlerini almak gerekiyor
Saygılarımla
R
Yeni Üye10 yazı
H
Üye356 yazı
Sizin yapacağınız ilk iş eğer bu işi yapmayı düşünüyorsanız ilk olarak bir tavuk firmasıyla anlaşmanız..sonrası zaten herşeyi firma size rehber oluyor..kazanç noktasında arkadaşımın on binlik çiftiliği var döneminde yani civcivler büyüyüp fabrikaya teslim ettikten sonra bu süre 40 gündür ortalama ..kazançı net 4500 ytl..gerisi artık sizekalmış
S
Yeni Üye88 yazı
E
Yeni Üye35 yazı
eğer kendin yapacaksan işi öğrenmelisin o işinde bir tekniği var ama işçi tutarım falan dersen işçi ile olacak iş değil güvenilmiyo açıkçası birde çoğu kişiye sordum bu civarda (geyve) de çiftlik çok kimse kazanıyorum demiyo ve habire ek çiftlik yapıyorlar kaç paraya kurduğunu sorduğumda herkes farklı konuşuyo eğer düzenin hazır kuruluysa hemen git bir şirketle anlaş başla derim şirket olarakta yaptığım anket sonucu erpiliç en iyisi ha bu arada ziraat bankası kredi de veriyo çok uygun kredi imkanıda var yolun açık olsun:))
E
Yeni Üye44 yazı
31/03/2010 : 20:27:44#6
Web sitesi
Alıntı
7500 civciv para bırakmaz. bırakır ama o sıkıntıyı çektiğine deymez. eğer bina ve ekipman olarak çok eskiyse çok başın ağrır.
eğer para kazanmak istiyorsan ve kümesin çok kötü durumda değilse biraz masrafla kapasiteyi 30.000 e çıkar. kümesin hazır olduğu için ziraat bankasının kredilerinden yararlanabilirsin.
hangi bölgedesin bilmiyorum ama bir firmayla çalışman şart. civcivi, yemi, veterinerliği, ilacı onlardan alıcaksın.
şu kadar para bırakır demek zor. ancak aşağı yukarı 30.000 lik için herşey çıktıktan sonra yaklaşık 20 bin TL civarı temiz para kalır eline. ama bu verdiğim rakam kesin değildir. ben kısa bir süre önce baya araştırdım bu işi, cp ile görüştüm. cp de çok tanıdığım var ve bulunduğum bölgede de onlar etkin. cp nin verdiği rakamlar bu şekilde.
eğer işin başında durmayacaksan, işçiye, akrabaya havale ediceksen hiç girme. bir gecede 100.000 tane civcivi telef olan insanlar var. zor ama düzgün yapılırsa kazançlı bir iş.
eğer para kazanmak istiyorsan ve kümesin çok kötü durumda değilse biraz masrafla kapasiteyi 30.000 e çıkar. kümesin hazır olduğu için ziraat bankasının kredilerinden yararlanabilirsin.
hangi bölgedesin bilmiyorum ama bir firmayla çalışman şart. civcivi, yemi, veterinerliği, ilacı onlardan alıcaksın.
şu kadar para bırakır demek zor. ancak aşağı yukarı 30.000 lik için herşey çıktıktan sonra yaklaşık 20 bin TL civarı temiz para kalır eline. ama bu verdiğim rakam kesin değildir. ben kısa bir süre önce baya araştırdım bu işi, cp ile görüştüm. cp de çok tanıdığım var ve bulunduğum bölgede de onlar etkin. cp nin verdiği rakamlar bu şekilde.
eğer işin başında durmayacaksan, işçiye, akrabaya havale ediceksen hiç girme. bir gecede 100.000 tane civcivi telef olan insanlar var. zor ama düzgün yapılırsa kazançlı bir iş.
A
Yeni Üye52 yazı
arkadaşım bulunduğun bölge bu sektörde birçok tavuk çiftliğinin bulunduğu bölge.benim etrafımda bu işle uğraşan arkadaşlarım var istersen seni onlarla tanıştırıp bizzat yüzyüze detaylı bilgi alabilirsin
akin54tr@gmail.com
akin54tr@gmail.com
akin54tr
F
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar çok sağolun..Şöyle bir sorum olucak..Şimdi gidip bu işi yapan bir firmayla anlaşıyorsunuz sanırım..Peki onlar sana yemi civcivi karşılıksız veya senet karşılığı mı veriyor? Brisinden herşeyi onlar karşılar sen bakıcılık yaptığın için kilosundan 30 kuruş kar alırsın dedi..Bu bilginin doruşuğu nedir?
M
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar,
internette bulamadigim benden sizlere bir soru var:
Tavuk ciftciler o tonlarca tavuk gubrelerini nereye birakiyolar/atiyorlar?
Bunu satiyorlarmi? Yakiyorlarmi? ... bana pek belli degil.
Simdiden saygilar ve tesekurler.
internette bulamadigim benden sizlere bir soru var:
Tavuk ciftciler o tonlarca tavuk gubrelerini nereye birakiyolar/atiyorlar?
Bunu satiyorlarmi? Yakiyorlarmi? ... bana pek belli degil.
Simdiden saygilar ve tesekurler.
mikmak
E
Yeni Üye19 yazı
19/03/2012 : 22:31:05#10
Web sitesi
Alıntı
V
Üye242 yazı
frescoo kardeş. Etlik piliç yetiştiriciliğinde çalışmak istediğin firma ile fason üretim sözleşmesi yapıyorsun ayrıca firma sizden imzalanmış boş senet de isteyebilir. tabi bunlardan önce firmanın kümesinizi beğenmesi ve sözleşme yapılabilir demesi gerekiyor. bazen firmayla sözleşme yaparsınız ama istenilen kalitede üretim yapamadığınızda firma sözleşmeyi iptal eder ve size civciv vermez. siz yaptığınız masrafla kalabilirsiniz. ayrıca ben 7500 civciv kapasiteli bir kümesin karlı olmayacağı düşüncesindeyim.
mikmak kardeş. tavuk gübrelerini tarlasına atan da var, satan da var, bazen toz kömür ile karıştırıp peletleyerek yakan da var. bence en iyisi biogaz tesisinde kullanıp oluşan gazı kümeste kullanmak.
mikmak kardeş. tavuk gübrelerini tarlasına atan da var, satan da var, bazen toz kömür ile karıştırıp peletleyerek yakan da var. bence en iyisi biogaz tesisinde kullanıp oluşan gazı kümeste kullanmak.
Y
Yeni Üye6 yazı
21/03/2012 : 15:07:07#12
Web sitesi
Alıntı
Bu isi yapan bi arkadasim var, kamyonlar sira oluyor kapisinda, her yuklemede gunu birlik yaklasik 80-90 bulgar isci calistiriyor, bu da 4500 euro gunluk isci masrafi demek. Bi antibiyotik aliyo suya katiyo 9 10 bin euro masrafi oluyor. Bi kus gribi dedikodusu cikiyr isleri yari yariya dusuyor. Aile yadigari olmasa hemen devredeceginden eminim.
ben parayi severim, baska biseyi de sevmem.
S
Üye360 yazı
arkadaşlar bir tavuk sadece yoncayla beslenebilir mi? bir arkadaşım bu yönde fizibilite yapıyor ve sanırım çiftliği kuracak. organik gezen tavuk yatiştirecek. bahçeye de sadece yonca ekecek ve başka yem giderinin olmadığını söylüyor. konuya bir açıklık getiren olursa çok makbule geçecek.
S
Üye360 yazı
bir de biz memlekete gideriz yazın. oraya 1000 civciv alsam büyütsem. satarken ne gibi zorluklarla karşılaşırım. satışı gerçekleştirmem için şirket kurmam, ruhsat almam gerekir mi? bu şekilde kimlere satabilirim? arkadaş birisiyle görüşmüşttü satış kısmı zor dedi . firmalara verirseniz zarar edersiniz demişti.
M
Yeni Üye86 yazı
sennan civciv büyütmek kolay iş değil satmak kolay iş ama
C
Üye126 yazı
Tavukçuluk sektörünün en büyük firmalarından Şeker Piliç iflas etti.Üretim durdu ve işçiler çıkarıldı.
Bu durum tavukçuluk sektörü için fırsat yaratır mı sizce.Talebi karşılayabilmek için diğer firmalar kapasite arttırımına gidebilir diye düşünüyorum.
Sizler nasıl düşünürsünüz...
Bu durum tavukçuluk sektörü için fırsat yaratır mı sizce.Talebi karşılayabilmek için diğer firmalar kapasite arttırımına gidebilir diye düşünüyorum.
Sizler nasıl düşünürsünüz...
S
Üye360 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mustafa3467 sennan civciv büyütmek kolay iş değil satmak kolay iş ama |
yani işin asıl zor tarafı civcivi büyütmek, tavuk yapmak diyorsun. satmak işi kolay diyorsun. ruhsatsız bahçemde büyüttüğüm tavuklarım da mı olsa ???
M
Yeni Üye86 yazı
sennan şöyle bir şey yaparsan başarılı olursun.
lohman veya ataks türü yumurta civcivlerini güvenilir bir yerden temin edersen ve bu alacağın civcivlere profillerden kapalı bir yerde kümes yaparsan yaptığın yerin ısısını da kontrol edebilirsen bu tavukları 18-20 haftalıkken 15 ila 25 tl arasında babanın oğluna satarsın. ister internetten ister pazarlarda alıcısı çok olur.
birazda kaynak bilgin varsa profilleri al defolu profilleri ucuz fiyata kendin yap ayrı ayrı kümes şeklinde daha kazançlı olur.
lohman veya ataks türü yumurta civcivlerini güvenilir bir yerden temin edersen ve bu alacağın civcivlere profillerden kapalı bir yerde kümes yaparsan yaptığın yerin ısısını da kontrol edebilirsen bu tavukları 18-20 haftalıkken 15 ila 25 tl arasında babanın oğluna satarsın. ister internetten ister pazarlarda alıcısı çok olur.
birazda kaynak bilgin varsa profilleri al defolu profilleri ucuz fiyata kendin yap ayrı ayrı kümes şeklinde daha kazançlı olur.
M
Yeni Üye86 yazı
sennan şunu söylemeyi unutmuşum ruhsata gerek yok ama büyük bir kümes yapacaksan göze batarsın 300-400 le başla bence hem yaz geliyor yazın hayvanlar yemden daha iyi yararlanıyor daha az yem daha çok çabuk büyürler tam zamanı.
S
Üye360 yazı
tavsiyelerin için çok teşekkürler. oldukça açık fikirler verdi. tekrar tekrar teşekkürler. eğer civciv alırsam bir mangal yaparım senin için. şaka değil ciddiyim.
bir de bilgin varsa tavuğun sadece yonca ile beslenmesi konusunda birşeyler paylaşırmısın. yani yaz aylarında tavuk gezinerek beslense... ek olarak sadece yonca ekilse olur mu? (bana pek mantıklı gelmedi ama, arkadaş oluyor diye ısrar etti. kendi açımdan merak ettim.)
bir de bilgin varsa tavuğun sadece yonca ile beslenmesi konusunda birşeyler paylaşırmısın. yani yaz aylarında tavuk gezinerek beslense... ek olarak sadece yonca ekilse olur mu? (bana pek mantıklı gelmedi ama, arkadaş oluyor diye ısrar etti. kendi açımdan merak ettim.)
M
Yeni Üye86 yazı
ben veterinerim fakat bu yem rasyonu işi benim işim değil fakat büyükbaş olsaydı sana yem rasyonunda yardımcı olurdum fakat zooteknist arkadaşıma senin için telefon açtım ve sorunu ona yönelttim. Yoncayla tavuk yetiştirilebileceğini fakat yoncanın tek başına çok faydalı olabileceğini hatta fazla yediğinde rahatsızlıklara ölümlere yol açabileceğini söyledi bana senin için yetiştireceğin tavuklarda yem tüketimini düşürmek için bu tavuklar yaz aylarında dışarıda gezineceğinden dolayı günlük ihtiyaçlarının yarısını zaten dışarıdan topraktan temin ederler. bunun dışında tavukların en sevdiği şey buğday kırığıdır bununda en düşük fiyatlısını piyasadan temin edebilirsin. bunun dışında yakınındaki sebze hallerinden ve pazarlardan sebze artıkları gibi şeyleri alırsan hem yem masrafını düşürmüş hemde tavuklarını iyi bir şekilde beslemiş olursun. tabi bu sebze artıklarında tarım ilacı mevcut olur bu yüzden iyice yıkayıp vermelisin unutma. bu şekilde hem en iyi yemlemeyi yapmış olacaksın vede oldukça az masraflı olacak senin için. şunu unutma ki ticarette giderler gelirden çok daha az olmalı ki para kazanabilesin. bu saydıklarımın yanında tabiki yoncada verebilirsin tavuklara protein açısından çok iyi gelir fakat yonca daha çok organik etlik tavuk yetiştirenlere göre daha iyi olur. piyasada buğdayın (kalitesizde olsa olur ucuz olsun da farketmez) çok ucuzları var. sebzeleride hallerden ve pazarlardan toplayabilirsin. yoncayıda kendin ekersen yem maliyetin sıfır olmuş olur. yonca çok yıllık bir bitkidir. bir kere ekersin en az 7 sene biçersin.
M
Yeni Üye86 yazı
7 kere biçersin yoncayı derken senede bir kere değil ektiğin tarlayı senede sularsan 6-7 defa sulamzsan 5 defa biçersin senede bu
S
Üye360 yazı
ne kadar makbule geçti anlatamam. arkadaşınıza da adıma teşekkür edermisiniz?
P
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar 5-6 veya 8-10 binlik kuru kesim (kuru yolum) tavuk çiftliği açmak istiyorum, kuru yolumun kg'si 9-10 tl , piliçleri çevreme, maarketlere, şehirdeki ve ilçedeki bazı tavukçularla ,cemaatle anlaşsam. kar edermiyim ,maliyeti ne olur ???
görüşlerinizi bekliyorum ...teşekkürler.
görüşlerinizi bekliyorum ...teşekkürler.
A
Üye433 yazı
(İMMÜN SİSTEM GÜÇLENDİRİCİ) SIVI GIDA TAKVİYESİ İÇME SUYUNA KATILIR.
BİLİNDİĞİ ÜZERE GÜNÜMÜZDE HAYVANSAL GIDALAR DA ÖZELLİĞİNİ KAYBETMİŞ DURUMDALAR.BUNUN TEK SEBEBİ İSE HAYVAN YEMLERİNİN BESLENME ŞEKİLLLERİNİN TAMAMEN KAR VE ZAMAN TASARRUFU HALİNİ ALMASIDIR.
ÖRNEĞİN ; BİR CİVCİV 43 GÜNDE KESİME GELMELİ VE BU SÜREÇTE DE EN FAZLA 1400 GR YEM YEMELİ.
TAVUKÇULUKTA ESAS BUDUR.
SÜT BESİCİLİĞİNDE İSE AVRUPA STANDARTLARININ YAKALANMASI İÇİN AYRI SİSTEMLER KULLANILMAKTA.
BUNLARI TAMAMININ GÖSTERDİĞİ SONUÇ ŞUDUR Kİ; HORMON KULLANILMAMASI YA MÜMKÜN DEĞİL YA DA O HAYVANIN HORMONAL DENGELERİNİN BOZULMAMASI MÜMKÜN DEĞİL ANLAMINDADIR.
ÖRNEĞİN ; HAYVANIN HORMONAL DENGELERİNİN DE BOZULMASI HAYVANLARDA OBEZİTE YAPACAKTIR VE
BU DURUM ÜRETİCİYE PARA KAZANDIRACAKTIR.
AYNI ZAMAN DA HAYVANLARI MELEZLEME YÖNTEMİ VE DİĞER GEN AKTARMA YÖNTEMLERİ İLE SAF OLAN IRKLARIN BOZULDUĞU, SAF VE YEREL IRKLAR YERİNE YA YUMURTA MAKİNESİ HALİNİ ALMIŞ,YA SÜT FABRİKASI YA DA ET ENTEGRE TESİSİ HALİNİ ALMIŞ YARATIKLARIN ÇOĞALMASI DA AYRI BİR BÜYÜK PROBLEMDİR.
ÇÜNKÜ HAYVANLARIN GEREK HORMONAL DENGELERİNİN BOZULMASI, GEREK HORMONAL BESLENMESİ,GEREKSE GENETİK OLARAK DEĞİŞİKLİĞE UĞRATILMASI, BİTKİLERİN BİZLER ÜZERİNDE YAPTIĞI KONTAMİNASYONLARIN AYNISINI HAYVANSAL GIDALARIN DA YAPACAĞINI VE DE YAPTIĞINI YAPILAN ARAŞTIRMALAR GÜÇLENDİRMİŞTİR.
KISACA GÜNÜMÜZ DE ARI DAHİ HANGİ TÜR HAYVANI BESLERSENİZ BESLEYİN;İSTEDİĞİNİZ SAĞLIKLI ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREMEYECEKSİNİZ.
BU NOKTA DA BİZ ARAŞTIRMALARIMIZ DA HAYVAN SİNDİRİM SİSTEMİNDEKİ MİKROORGANİZMAL FLORANIN DA YETERİNCE ÇALIŞMADIĞINI HATTA ÇALIŞAMADIĞINI TESPİT ETTİK.
YANİ AHIR DA KAPALI SİSTEM İLE BESLENEN HAYVANI MERAYA SALDIĞINIZ DA UZUNCA BİR SÜRE HAYVANIN ZAYIFLADIĞINI VE ÜRÜN DÜŞÜŞÜ SAĞLANDIĞINI HATTA HASTALANDIĞINI GÖRDÜK.YANİ HAYVANIN İMMÜM SİSTEM VE SİNDİRİM SİSTEMİ HASTTALIKLARI YOĞUNLAŞTI.
DİKKATİNİZİ ÇEKİYOR MU BİLMEM AMA;DOĞAL YOLLA DAHİ DÖLLENME VE ÜREME SİSTEMLERİ HAYVANLAR DA HEMEN HEMEN YOK OLDU.SADECE AŞILAMA SİSTEMLERİ GÜNÜMÜZDE SEKTÖRE HAKİM OLDU.
BU DA GÖSTERİYOR Kİ HAYVANIN HER TÜRLÜ METABOLİZMAL YAŞAMSAL FAALİYETLERİ TAMAMEN BOZULARAK ÜRÜN ELDE EDİLMEKTEDİR.
BU NEDENLE HAYVANLARI SİNDİRİM SİSTEMLERİNDE BULUNAN PROBİYOTİKLER YİNE KENDİMİZE HAS YÖNTEMLER İLE FAALİYET KAPASİTELERİNİ MİKOPLAZMİK REPLİKASYONLA ARTIRIP;
1- HAYVANIN YEDİĞİ HORMONAL YEMLER VEYA HORMONAL DENGESİNİ BOZACAK UNSURLARI BU PROBİYOTİKLER İLE ETKİSİZ HALE GETİRİYORUZ.
2- HAYVANLARI DOĞAL OLARAK HORMONAL DENGELERİNİN YENİDEN OLUŞMASINI SAĞLA**** DOĞAL OLARAK ÜREME YAPABİLMELERİ SAĞLANMAKTA.YANİ DÖL TUTUM ÖZELLİĞİ EN AZ % 70 ARTMAKTADIR.(DOĞAL YOLLAR İLE)
3- HAYVANIN İMMÜM SİSTEMİNİ,AKTİF VE PASİF BAĞIŞIKLIK VE SAVUNMA SİSTEMLERİNİ (HÜMORAL VE HÜCRESEL)EN ETKİN HALE GELMESİ SAĞLANMAKTADIR.
4- YEDİĞİ YEMLERİN TAMAMINDAN EN MAKSİMUM DÜZEYDE FAYDALANMASI;
SİNDİRİM SİSTEMİ BAKTERİLERİ İLE GERÇEKLESTİRİLİP EN MAKSİMUM DÜZEYDE
YEMDEN FAYDALANMAYI GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ.
5- HAYVANIN DIŞ ETMENLERE KARŞI DİRENCİNİN ARTTIRILDIĞI VE HAYVAN HASTALIKLARININ AZALDIĞINI DA GÖZLEMLEDİK.
SAYGILARIMIZLA
BİLGİ: msbalfa@gmail.com
BİLİNDİĞİ ÜZERE GÜNÜMÜZDE HAYVANSAL GIDALAR DA ÖZELLİĞİNİ KAYBETMİŞ DURUMDALAR.BUNUN TEK SEBEBİ İSE HAYVAN YEMLERİNİN BESLENME ŞEKİLLLERİNİN TAMAMEN KAR VE ZAMAN TASARRUFU HALİNİ ALMASIDIR.
ÖRNEĞİN ; BİR CİVCİV 43 GÜNDE KESİME GELMELİ VE BU SÜREÇTE DE EN FAZLA 1400 GR YEM YEMELİ.
TAVUKÇULUKTA ESAS BUDUR.
SÜT BESİCİLİĞİNDE İSE AVRUPA STANDARTLARININ YAKALANMASI İÇİN AYRI SİSTEMLER KULLANILMAKTA.
BUNLARI TAMAMININ GÖSTERDİĞİ SONUÇ ŞUDUR Kİ; HORMON KULLANILMAMASI YA MÜMKÜN DEĞİL YA DA O HAYVANIN HORMONAL DENGELERİNİN BOZULMAMASI MÜMKÜN DEĞİL ANLAMINDADIR.
ÖRNEĞİN ; HAYVANIN HORMONAL DENGELERİNİN DE BOZULMASI HAYVANLARDA OBEZİTE YAPACAKTIR VE
BU DURUM ÜRETİCİYE PARA KAZANDIRACAKTIR.
AYNI ZAMAN DA HAYVANLARI MELEZLEME YÖNTEMİ VE DİĞER GEN AKTARMA YÖNTEMLERİ İLE SAF OLAN IRKLARIN BOZULDUĞU, SAF VE YEREL IRKLAR YERİNE YA YUMURTA MAKİNESİ HALİNİ ALMIŞ,YA SÜT FABRİKASI YA DA ET ENTEGRE TESİSİ HALİNİ ALMIŞ YARATIKLARIN ÇOĞALMASI DA AYRI BİR BÜYÜK PROBLEMDİR.
ÇÜNKÜ HAYVANLARIN GEREK HORMONAL DENGELERİNİN BOZULMASI, GEREK HORMONAL BESLENMESİ,GEREKSE GENETİK OLARAK DEĞİŞİKLİĞE UĞRATILMASI, BİTKİLERİN BİZLER ÜZERİNDE YAPTIĞI KONTAMİNASYONLARIN AYNISINI HAYVANSAL GIDALARIN DA YAPACAĞINI VE DE YAPTIĞINI YAPILAN ARAŞTIRMALAR GÜÇLENDİRMİŞTİR.
KISACA GÜNÜMÜZ DE ARI DAHİ HANGİ TÜR HAYVANI BESLERSENİZ BESLEYİN;İSTEDİĞİNİZ SAĞLIKLI ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREMEYECEKSİNİZ.
BU NOKTA DA BİZ ARAŞTIRMALARIMIZ DA HAYVAN SİNDİRİM SİSTEMİNDEKİ MİKROORGANİZMAL FLORANIN DA YETERİNCE ÇALIŞMADIĞINI HATTA ÇALIŞAMADIĞINI TESPİT ETTİK.
YANİ AHIR DA KAPALI SİSTEM İLE BESLENEN HAYVANI MERAYA SALDIĞINIZ DA UZUNCA BİR SÜRE HAYVANIN ZAYIFLADIĞINI VE ÜRÜN DÜŞÜŞÜ SAĞLANDIĞINI HATTA HASTALANDIĞINI GÖRDÜK.YANİ HAYVANIN İMMÜM SİSTEM VE SİNDİRİM SİSTEMİ HASTTALIKLARI YOĞUNLAŞTI.
DİKKATİNİZİ ÇEKİYOR MU BİLMEM AMA;DOĞAL YOLLA DAHİ DÖLLENME VE ÜREME SİSTEMLERİ HAYVANLAR DA HEMEN HEMEN YOK OLDU.SADECE AŞILAMA SİSTEMLERİ GÜNÜMÜZDE SEKTÖRE HAKİM OLDU.
BU DA GÖSTERİYOR Kİ HAYVANIN HER TÜRLÜ METABOLİZMAL YAŞAMSAL FAALİYETLERİ TAMAMEN BOZULARAK ÜRÜN ELDE EDİLMEKTEDİR.
BU NEDENLE HAYVANLARI SİNDİRİM SİSTEMLERİNDE BULUNAN PROBİYOTİKLER YİNE KENDİMİZE HAS YÖNTEMLER İLE FAALİYET KAPASİTELERİNİ MİKOPLAZMİK REPLİKASYONLA ARTIRIP;
1- HAYVANIN YEDİĞİ HORMONAL YEMLER VEYA HORMONAL DENGESİNİ BOZACAK UNSURLARI BU PROBİYOTİKLER İLE ETKİSİZ HALE GETİRİYORUZ.
2- HAYVANLARI DOĞAL OLARAK HORMONAL DENGELERİNİN YENİDEN OLUŞMASINI SAĞLA**** DOĞAL OLARAK ÜREME YAPABİLMELERİ SAĞLANMAKTA.YANİ DÖL TUTUM ÖZELLİĞİ EN AZ % 70 ARTMAKTADIR.(DOĞAL YOLLAR İLE)
3- HAYVANIN İMMÜM SİSTEMİNİ,AKTİF VE PASİF BAĞIŞIKLIK VE SAVUNMA SİSTEMLERİNİ (HÜMORAL VE HÜCRESEL)EN ETKİN HALE GELMESİ SAĞLANMAKTADIR.
4- YEDİĞİ YEMLERİN TAMAMINDAN EN MAKSİMUM DÜZEYDE FAYDALANMASI;
SİNDİRİM SİSTEMİ BAKTERİLERİ İLE GERÇEKLESTİRİLİP EN MAKSİMUM DÜZEYDE
YEMDEN FAYDALANMAYI GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ.
5- HAYVANIN DIŞ ETMENLERE KARŞI DİRENCİNİN ARTTIRILDIĞI VE HAYVAN HASTALIKLARININ AZALDIĞINI DA GÖZLEMLEDİK.
SAYGILARIMIZLA
BİLGİ: msbalfa@gmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz