Minik Dev Üretim ve Pazarlama
İlk mesaj
Minik Dev Üretim ve Pazarlama
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - serefhan Merhaba Arkadaslar, Ben de arkadaslarin dedigine katiliyorum. Ben halen yurt disindayim ve buralara ozenmeyin derim. Burda para kazanmak turkiyeden cok ama cok daha zor. Ama kazanmazsiniz da demiyorum tabi bu ada gideceginiz ulkenin insanlarini cok iyi sekilde tanimaniz gerekir onlarla icli disli olmaniz gerekir ki o piyasayi bilesiniz.Bunlari yapincaya kadar en az 2 yik gecer kendinizi is ortamina atacaginiz icin hep ust duzey grukmeniz gerekir ve bina da buyuk bir sermeye lazim.Onun icin yurt disi islerini birakin. Size bir olayimi anlatayim, Benim cinde oldugum donemlerde 2 tane turk firmasi idik, Ben arkadasa gel beraber calisalim dedim gelen ler zaten ya bana ya sana geliyor ama ikimiz ayri ayri hareket edersek musteriler kacar diye kabul etmedi sonra iki tane olan ofis su anda oldu 58 tane yine birleselim dedim kimse dinlemedi sonuc ise 58 ofisin sadece 2 tanesi is yapiyor digerleri ise surunuyor. Sayet burda birlesilecek se biri aklini biri parasini koyarsa olmaz herkes esit derece de ortak olmali kimse para koymadan kimseyi ortak olarak kabul etmez, Buyrun birleselim ortaya paralarimizi ve tecrubelerimizi koyalim, herkesin aklinda illaki bir is vardir uturulup tartisilir hangi isin daha iyi olacagi ve beraber bir sonuca varilir.Buyuk sirketler gibi sirket muduru tayin edilir vs.Gerisi de gelir zaten, Ama bugun piyasa ya girip para kazanmak istiyorsak beraber bir butun olusturmamiz gerekir. Ama su anda yurt disindayim ve temmuz ayinda Turkiyeye gelecegim sayet o tarihe kadar guzel bir topluluk olusturabilirsek herkes guzel bir ekmek yiyebilir.. |