Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çin Ve Pakistandan Ürün Getirip Pazarlamak

BaşlatankaanTarih27/03/2010 16:54:13Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba Sayın Koniks Üyeleri
ben çin yada pakistandan hafıza kartı,flash bellek,cd,dvd gibi ürünler getirmeyi düşünüyorum orda 3-5 firma ile yazışıyorum ve fiyatları aldım fakat burda pazarlıyabılecegım yada bu konuda istekli yada pazarı olan arkadaşlar varsa getirip satabılırız.

Yerleşim Türkiye / antalyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye18 yazı
cd ve dvd ler için pazar oluşturabilirim bana bi mail atarsan fiyatları konusunda sanada banada yararı olabilir kurunta_32@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Karaman
Yeni Üye15 yazı
slm buraya yeni üye oldum ancak bu herkes tarafından görünen mesajları nasıl yazıyorsunuz ben çözemedim bu sitei
Metkatek metal kaplama sektöründe TEK...
www.metkatek.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye170 yazı

Hocam herkese ucretsiz web sitesi aciyoruz die konu aciyorsunuz ve burda mesaj nasil yazilir onu cozemedim diosunuz ! bu ne perhiz ne lahana tursusu ? ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye94 yazı
dam üstünde saksağan vur beline kazmayı timsali bi yazı yazmış sayın metkatek

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
:) şaka yaptım yahu elbette biliyorum maksat yazım olsun sitede bu dam üstünde saksağanı tuttum ben.

ha bu arada harbiden ücretsiz web sitesi yapıyorum firma sitesi tanıtım amaçlı siteler vs... dileyen olursa e ticaret haber siteleri arkadaşlık siteleri vs gibi portallarda yapılır. ilgilenen arkadaşlar malzemeciniz@hotmail.com adresini ekleyebilirler
Metkatek metal kaplama sektöründe TEK...
www.metkatek.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye50 yazı
Ben Almanyada pazarlarda cok pakistanli satici görüyorum! Bayagi iyi ürünleri var! Hem kalitesi cok düsük degil hemde fiyati uygun!

Bence deneyebilirsin!

Yerleşim ALMANYA / MünihMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
cd ve dvd lerin markası ne hocam bana bir mail atarsan izmirde sana güzel bir pazar oluşturabilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz