Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuzey Iraka İnşaat Tesi Kuracayız.

BaşlatangirisimticaretTarih27/03/2010 15:45:11Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
oncelikle selamlar tüm deyerli koniks severler .
biz 10 yılık gıda ve inşaat sektorunde olan tecrubemizi şimdi yurt dişina taşıyoruz bu konuda bilgilerinize ve tecrubeleriniz den yorumlar ve deyerledirmeler alarak devam edeceyiz.
inşat malzemesi uretimi diyerken şuanda türkiye istanbulda uretimi devam etmekte olan fabrikamızın aynısını bir tanesini kuzey ırakada kurmak ıstıyoruz.
istabul dakı fabrikamızda uretiğimiz malzemelr.
listesi şunlardır arkadaşlar. aynısını kuzey ırakta yaparsak başarılı olurmuyuz sizin duşuncelerinize ve sızın fıkırlerınıze bırakıyoruz.
NEWSAN MARKASIYLA URETİM YAPILACAK
tüm boya ceşitleri.
tum yapıştırıcı ceşitleri.
tüm kerec ceşitleri.
tutkal ceşitleri.
dişcepe uygulamasında kulanılan tum malzeme ceşitleri.
ve gene ham madesini turkiyeden alarak orda cimento demir bir takım urunlerıde gene türkiyede temin ederek boyle bir projeyi başlatmak ıstıyoruz.
burda bır not duşmek ıstıyorum yanlız bız türkiyedekı elde etığımız başarıyı orda elede edermıyız onu bılmıyorum .
Grişim Gıda İnşaat Pazarlama Tic.
girisimticaret@hotmail.
lutfen onerilerinizi ve ve birikimlerinizi bizle baylaşırsanız cok seviniriz saygılarımla
kolay gelsın arkadaşlar.
MORKOÇLAR GRUP
zeynelmorkoc@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye18 yazı
süper fikir bence.bu zamanda ırak pazarına özellikle inşaat ile ilgili ne yapılırsa gider.tebrik ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye43 yazı
Girişimçilik ruhunu tebrik ederim.Şu an ırak'ta neyapsan satar..Kaba inşaat mlz. kadar inceyede yönel bence.Hayırlı işler ,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye72 yazı

ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf