Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tv Ürünü Slap Chop Mucizevi Doğrayıcı Ve Rende

BaşlatanmalsahibindenTarih26/03/2010 14:59:45Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
SLAP CHOP MUCİZEVİ DOĞRAYICI VE RENDE
Artık evinizdeki sebze, meyve, kuruyemiş ve doğranabilen herşeyle bu ürün sayesinde harikalar yaratacaksınız.
Soğuk sandviçler, salatalar ve daha neler neler...
Soğan ve sarımsağıı kabuğundan tek hamleyle ayıran bu mucize buluş sayesinde mutfak işleriniz çok rahatlayacak.

* Ürünün bıçaklarının değiştirilmesine asla gerek yoktur.
* Sebze, meyve, fındık vb bir çok gıdaların inceltilmesi için kullanılır. Her vuruşta gıdanın farklı bir noktasını keser.
* Sarımsak gibi sebzelerin kabuğunu kolaylıkla ayırabilir.
* Temizliği çok kolaydır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir..

GRATY HEDİYE !
Bu ürün dünya üzerinde üretilmiş en pratik ve en sağlıklı rendedir. Diğer rendelerde karşılaşılan yaralanmalarıın bu ürünle olması mümkün değildir. Eliniz rende bıçağıyla temas etmediğinden çok sağlıklı bir şekilde rendeleme işlemi yapılabilir.Hemde sebzelerden parça kalmaz Ziyan olmaz.

adet fiyatı 14.5 tl
en az alım 20 adet dir
mailto:malsahibinden@hotmail.com

%100 ORJİNAL TV ÜRÜNÜDÜR!

Yerleşim Türkiye / TurkeiMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye218 yazı
gittigidiyorda adedi 16,90 a satılıyor.
www.tohumfide.net

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye218 yazı

Bende garantisi varmı yokmu diye söylemedim zaten.Sadece bu fiyata gördüm onu belirtmek istedim.satan şahıslarda Türkiye distribütörüyüz diye satıyorlar.O da firma malı yani
www.tohumfide.net

Yeni Üye28 yazı
yazımı sizin fiyat üzerine yaptığınız yorum için değil sadece eksik olan bilgileride tamamlamak adına yazmıştım.

teşekkür ederim

Üye170 yazı
Arkadaslar polemik yaratmaya gerek yok. herkes ortak amac icin burada. almak-satmak-paylasmak....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
rica ederim (bu ürünleri orjinal olmak kaydıyla bizden uygun satan olamaz) ticarette her arkadaşın görüşü saygı değerdir sizede teşekkürler arkadaşım saolunuz

Üye218 yazı
ahmet5085 ben polemik yaratmak için yazmadım sadece arkadaşımızın satmış olduğu ürünün başka bir sitede satış fiyatını söyledim. almayın,çok pahalı gibi polemik yaratacak kellimelerde sarfetmedim.yani paylaştım sizin dediğiniz gibi.zaten sayın malsahibinden de gayet anlayışlı şekilde karşıladı.
www.tohumfide.net

Üye189 yazı
arkadaşım ürünü tanıtıyorsun güzel birde fiyatını yazsan
turyeke@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er