Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İsveç Ve Danimarka'da Ürün Satmak-almak İsteyenler

BaşlatanboorockTarih26/03/2010 10:45:28Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Merhaba,

Ben İsveç'te ikamet ediyorum ve Isvec ile Danimarka da ürünlerini satmak ya da almak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Ürün kategorinizi ve mail bilgilerinizi yazarsanız irtibata geçip değerlendirmemizi birlikte yaparız. İyi çalışmalar.

Yerleşim İsveç / MalmöMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye55 yazı
MERHABALAR BEN YAŞ SEBZE VE MEYVE İHRACATI İLE UĞRAŞIYORUM VE BAHSİ GEÇEN ÜLKELERE ÜRÜN SATMAK İSTİYORUM BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
ceylan_onel@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı

Selamlar,
Laleli' de mağazamızda erkek gömlek satıyoruz. Birçok müşterilerimizin Avrupa'da sattığı model gömleklerimiz ve birçok model ve renk var.
İlgilenirseniz, görüşmek isteriz.
Saygılarımla

Cem T.

+90 (554) 219 85 80
www.emiliogarsia.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye24 yazı
MERHABALAR ben ünsal seba microfiber temizlik bezlerlerinin temini ile ilgili türkiyede sıkıntı yaşıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar unsalseba@hotmail.com
1453

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye39 yazı
Selamlar, ekledim sizi online olduğunuzda detaylı görüşürüz. İyi çalışmalar

Yerleşim Ysveç / MalmöMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
merhabalar biz şehir mobilyaları üzerine çalışıyoruz bu konuda sizinle göürşmek isterim mustafa.ozyigit@hotmail.com adresimden ekledim görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye39 yazı
Tamamdir, bende kabul ettim. gorusmek uzere

Yeni Üye52 yazı
mehabalar biz mobilya sektöründe faaliyet gösteriyoruz.ev mobilyası ilgilenirseniz görüşebiliriz
saygılarımla
akin54tr@windowslive.com
akin54tr

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
Merhabalar , biz çay üreticisiyiz . Poşet , bardak çay ,sallama çay olarak . Bitki çayları yapıyoruz ve yüzdeyüz doğal katkısız kalite belgeleri mevcuttur . Kosher belgesi dahi bulunur ilgilenirseniz ...

serdarerikci34@hotmail.com

SAYGILARIMLA...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye599 yazı
merhaba ..sağlık bakanlığı onaylı haşere ve böcek ilacı düşünürmüsünüz... fur_cet_45@hotmail.com
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye39 yazı
Selamlar,

Yaz donemine kadar cok yogun bir programa dahilim su anda o yuzden mesaj atanlara fazlaca cvp yazmaadim ama irtibata gecip bağlantı kurdugumuz dostlarda oldu, burda gidebilecek ürünleri değerlendirmeye ve imkan yaratmaya calısıyorum, saygılarımla...

bu arada benim iletişim e mailim swedenmark@windowslive.com ve telefon numaram 0046734332437

Yeni Üye11 yazı
Yas sebze ve meyve icin biri bas vurmus burda denmark ve swedende hal sahipleriniz hemen hepsi turk ve arap køkenli vatandaslardan olusuyor bu iki ulkeye gelen urunler zaten ispanya ve turkiyeden geliyor malmø,deki arkadas kbh cok yakin eger erinmezde ugrasirsa palet halinde hallere buyuk miktararda sebze ve meyve getittire bilirsiniz ufakta olsa katkida bulunduysam ne mutlu bana saygilar...

Yerleşim Danimarka / Kbh
Üye146 yazı
işlenmiş koyun ve kuzu derisinden halılar , yastıklar , kanepe ve dekorasyon ürünleri üretiyoruz.
can_babacan4@hotmail.com

0037369377535

Ayrıca kabuklu yada içceviz , ıhlamur ticareti ilede mesguluz.

Saygılar

Yerleşim Moldavya / ChisinauMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
mrhblar arkadasım sen nasıl bırsey almak ıstıyosun soyle ben yardımcı olayım
yavuz

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar,

Biz İstanbulda gıda sektörü, pet food sektörü ve daha birçok alan için flexible ambalaj üretiyoruz. Ürünlerimiz çok kaliteli ve Avrupaya hitap eden ürünlerimiz bulunmaktadır. Satış yapmak istiyoruz. Yardımcı olur musunz ?

Yerleşim Türkiye / Yusuf
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar Polonyada yaşıyorum ürünleriniz hakkında bilgi verirseniz burada araştırabilirim. Mail
suatalgul@gmail.com

Yerleşim Macaristan / SzegedMeslek Esnaf
Yeni Üye57 yazı
parfüm Mağaza bayiliği yurt dışında ve yurt içinde farklı destekler söz konusu türkiye içinde çok lüks bir mağaza konsepti kuruyoruz toplam maliyet 200 bin tl bunun 100 bin tl sini firma olarak biz ödüyoruz yurt içi kar oranı % 100 dür.
yurt dışı destekleri 10 000 dolar kira desteği bu kira desteği başlangıçta alınan ürün bedelinden direk düşülür devamında mağazanın satışına göre devamında her ayda 10 000 dolar da alabilir 3 aylık 6 aylık veya yıllık olarak da alabilir bu destek süresini mağazanın satış miktarına göre belirlenir
Mağaza kurulum desteği olarak mimari ekibi biz görevlendirip ödemesini de biz yapıyoruz buda ortalama 20 m2 için metre karesi 1000 dolardan 20 000 doları bulan kurulum ücretinden bayiyi kurtarıyoruz tutulan mağaza 40 m2 ise 40 bin dolar kurulum desteği sağlamış oluyoruz.
Toplamda ortalama 30 000 ila 50 000 dolar bayinin ödemesi gereken kira ve mağaza kurulumundan bayiyi muaf tutuyoruz
Bir mağazanın ortalama kurulum ürün ödemesi mağaza kurulumu ve kira ödemeleri ile toplamda yapacağı masrafın % 50 sine aynı mağazaya sahip olmuş oluyor
Mağaza kar oranında değişiklik söz konusu değildir yine % 200 gibi bir kar oranı ile satış yapıyor +90 532 387 70 47-whatsap +90 536 299 20 99

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Sanayici
Yeni Üye40 yazı
Şu anda ne satıyorsunuz, ne talebi var istanbuldan
imza

Yerleşim Türkiye / Ystanbul