Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sırtım Kaşındı,marketime İsim,köpeğime İsim Saçma

Başlatancoşkun0059Tarih23/03/2010 20:47:27Yorum5

İlk mesaj
Üye125 yazı
arkadaşlar çok basit konular üzerinde yorum isteniyor,adam nerdeyse yemeğini nasıl yiyeceğini buraya yazıp,bize de okutmak niyetinde.
ney saçma diyorsanız,lütfen konu başlıklarını okuyun.defalarca aynı şeyler dönüp dolaşıyor. burdaki ilanların ve istenilen fikirlerin yüzde 80 i zamanımızı çalışyor. adam başlık atıyor,yorum ve fikir istediği konu çok sığ.
kısaca lütfen gerçekten ihtiyacınız olduğu konularda yazılar gönderin.yoksa sitenin özelliği kalmayacak.
bu arada bende bir konuda fikir isteyeceğim:siteyi taradım bulamadım.200 bin nüfuslu bir yerde,2. el ev eşyası alım satımı konusunda bilgisi olan varsa lütfen fikirlerini yazabilir mi?
beyaz eşya şimdi ucuz bu işi yapmak mantıklı mı?
kar oranı nasıl?
illa ki öğrenci mi olması gerekir?
bu tür işlerin püf noktası nedir?mesela benim düşündüğüm yerde çok öğrenci yok ama işçi çok,onlar da yerleşince gitmez sanırım,...
kısaca arkadaşlar zaman ayırıp bu konuda gerçekten bilinçli fikri olanların ve yazanlara teşekkür ederim.
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye20 yazı
kardeş büyük bi dükkan bul.bi pikap araba transit vs..1-2 eleman al makinanın mobilyanın elinden ayağından anlayan.internete gazetelere 2.ci el eşya alınır satılır ilanlarını durmadan ver.müşteri arayınca adamlarını gönder çok cüzzi bi para ile alırsın.eksiği varsa eşyanın tamamlar satarsın aldığının 3-4-5...katına
dada

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye125 yazı
teşekkür ederim blue_star1 arkadaım. işin gerçeği ,bu işi benim öğretmen olarak atanamayan bir arkadaş için düşünüyoruz,adamın 2 çocuğu var 6-7 yıldır atanamadı.boşta bekliyor.
BU KONUDA FİKRİ OLANLAR YAZABİLİR Mİ ?LÜTFENN.zamanınızı almak için değil,gerçekten iyi fikir verebilecek arkadaşlar olduğunu düşündüğüm için bu konuyu buraya açtım.
saygılar hürmetler herkese...
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Üye170 yazı

coşkun0059 kardes.
Siz burda gelir digerlerinin actigi konulara laf atarsaniz kimse yardim etmez. Bu sekilde dikkat cekilmez. Bunlara gereNk yok....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
bence 0 (sıfır) beyaz eşya fiyatlarının düştüğü bir zamanda ikinci el almayı düşünen fazla kişi olmaz gibi ama siz bilirsiniz
smyl

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye125 yazı
ahmet5085 kardeşim,beni rahatsız eden açıkcası,çok basit konular için fikir almaya çalışıyorlar,bizde onları okumak zorunda kalıyoruz ve zmanımız kayboluyor.demk istediğim gerçekten fikir almak istediğin konuyu yaz ki,burda ki insanlarda samimice fikrlerini yazabilsin.
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek