Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ücretsiz Seri İlanla Yanınızdayım

BaşlatanikincielalisverisTarih22/03/2010 19:24:49Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
ikincielalisveris.net nedir?

ikincielalisveris.net ücretsiz ve yüz yüze bir yerel topluluk sınıfında yer alan bir ilan yayınlama ve okuma sitesidir. Siteyi, elektronik cihazlar, mobilya, işler, arabalar, evcil hayvanlar, hizmetler, konut , alım satım, kiralama arama bulma, arkadaş edinme ve dahası için İlanlar vermek ve bulmak için kullanabilirsiniz. ikincielalisveris.net'ın kullanımı kolaydır, yereldir, tamamen ücretsizdir ve çok eğlencelidir!

ikincielalisveris.net gerçekten ücretsiz mi?

Evet, ikincielalisveris.net tamamen ücretsiz. Buna hem bir İlan verme hem de bir İlana cevap verme dahil. Hatta ürününüz, ikincielalisveris.net'da verilen bir ilan üzerinden satılırsa herhangi bir ücret ödemezsiniz.

İsteğe bağlı kaydın avantajları nelerdir?
Kayıtlı bir kullanıcı olmanın aşağıdakileri de içeren çeşitli avantajları vardır:

Kayıtlı kullanıcılardan gelen ilanlar hemen siteye eklenir (e-mail adresinizin yeniden doğrulanması gerekmez).
Kayıtlı kullanıcılar tartışma forumlarında yer alan görüşmelere katılabilir.
Kayıtlı kullanıcılar, kendi İlanlarının tümünü, düzenleme ve silme de dahil olmak üzere, tek bir yerden ( Bana Özel ) yönetebilir. Bana Özel'e gitmek için burayı tıklayın.
Kayıt işlemi ücretsizdir ve bir dakikadan kısa sürmektedir. Şimdi kaydolun.

Şimdi Neden Kaydolmalıyım?

Şimdi kayıt olup ilan bırakan / tanıtım yapan firmalarımızın ilandan sonra eğer isteyip talep etmeleri halinde vitrin ilan ücreti olan 17 TL para talep edilmeyecek ve ilk 100 de bulunan ilan sahibine resimli olmak koşuluyla vitrin ilanı hediyemiz olacaktır.

Unutmayın nette www.ikincielalisveris.net

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum