Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarda Tezgah Açsam İş Yapabilir Miyim:?

Başlatanel örgüsüTarih22/03/2010 00:22:57Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
Merhaba arkaşlar
Yüksekokul mezunu ve uzun zamandır işsizim. hem eşime yardımcı olmak hemde oğlumun eğitimine katkıda bulunmak amacıyla bir süredir evde bazı ürünler üretip satmaya çalışıyorum.bu ürünleri burada da sergiledim ancak arada satış yapmakla birlikte bu satışlar yeterli olmadı.daha önceden de belli dönemlerde belediyeye işgaliya ücreti ödeyerek satış yaptım ancak pazarlar hakkında fazla bilgim yok.istanbul anadolu yakasında üsküdar ümraniye civarındaki pazarlarda durum nedir.kiralar nasıl bilgisi olanlar varmı.buralarda satış yapabilmem için ne tür ürünler bulundurmalıyım,kendi ürettiğim ürünlermi yoksa hazır alıpmı satmak daha uygun olur.fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye1 yazı
şalları nereden 750 e alıyorsunuz tekstilden mi toptan satış yerlerinden mi yoksa fabrikalardan mı. bide siz mi sipariş veriyosunuz yoksa direk alıyonuz mu

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sporcu
Yeni Üye9 yazı
merhaba arkadaşlar Bayrampaşa teraziderede < İstanbul< çorap imalatı ve toptan satışı yapıyorum eğer ilgilenen varsa DÜZİNESİ { 12 çift ] 3.5 tl den başlayan fiyatlarla toptancılara ve pazarcılara ürün tedarik ediyoruz yanı pazarlarda satılan 50 kuruşluk ürünler bu tarz malların satışı hem cok hızlı hemde sürekliliği var günlük 200 düzineye kadar ürün satan pazarcı müşterilerimiz de var tuğkan çorap hakan 0535-547-72-56
tuğkan çorap...0535 547 72 56

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye381 yazı

güzel fikirler var, herkese teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar şimdilik 1000 liralık mal alıp satmak istiyorum başlangıç olarak ne alıp satabilirim bu paraya,teşekkür hepinize. tourangenc@gmail.com
TOURAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye400 yazı
her çeşit defolu tekleme bayan giyimi aranıyor dökme satış amaçlı 0545 203 60 72 Serhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Merhaba benim merak ettigim pazarda takı,saat satanlar ürünleri nereden buluyor ben salı Pazarı'nda satmak istiyorum ama nerden toptan alabilirim bilmiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye14 yazı
merhaba arkadaslar,pazarcilik hakkinda ben de birkac soz etmek isterim.ozellikle babasinin golgesinde olan big name ,soruyu soran kisi yeni pazarciliga baslayacak lutfen dogru bilgilendirin.kaldi ki uzun yillar sifirdan basla**** pazarcilik yapmis biri olarak aybar1726 ya aynen katiliyorum.cilesi ,sitresi cok olan bir meslektir.ta ki para kazanana kadar...zaten para kazandiktan sonra da artik bu cileyi cekemez oluyorsunuz.gencler icin sozum yok ama belli yastan sonra caresizlerin isi derim.insanlarla ozellikle kultur seviyesi az bir de gecim derdi olan kesimle ugrasmak insani yipratir.ben avrupada boyle yipranmissam turkiye nasildir kim bilir.cunku dusuk gelirli bildigim kadari ile fazladir turkiyede.zaten pazarlara gelir seviyesi orta kesim gelmez.gelse de duzenli gelmez.boylece hitab edecegin zumreyi anlamissindir yani zor para kazanip kolay harcamayan kesim...cok soylemek istedigim seyler var ama yazmakla bitmez.ama deneyeceksen az para ile az urun ve ucuz satacagin bir urun bul derim kisaca.Allah kolaylik versin baslarsan...
izafe

Yerleşim Hollanda / ZaanstadMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
ben ev hanımıyım evde katalok üzerinden pijama takımları , badi , iç çamaşırı satışı yapıyorum tabi çok büyük bir kitleye ulaşamıyorum sınırlı satışım var. haftada bir gün olsun pazara çıkmak istiyorum . Yeşilköy veya Fatih te düşünüyorum buralarda kiralar ne kadar acaba , birde yapabilirmiyim satış bunu düşünüyorum. Denemeden bilemem tabi ama tecrübe sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye1 yazı
mstkyaa@gmail.com ürün isteyen arkadaşlar bana yönlenebilir kot thshirt elbise herşey uygun fiyatlar...tam pazar için
mst

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar bn daha once hic pazara cikmadim ve bu is nasil yapalir yani bi pazarin tezgahi nerden kiralanir kaca kiralanir nasil kiralanir ?????

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye9 yazı
Mrb istanbul bayrampasada corap imalatcisiyiz eger kafaniza yatarsa pazar icin uygun fiyatlara ucuz corap ve ihracat fazlasi çorap temin edebiliriz hem sermaye yonunden cüzzi rakamlardir hem de gunluk getirisi sizi tattmin edecektir eger ilgilenirseniz tugkan çorap 0535 547 72 56
tuğkan çorap...0535 547 72 56

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
En Karlı Bayilik ve Temsilcilik Sistemi !
Aylık ücrete Mahkum kalmak istemiyorsanız,
Ticaret yaparak, Para kazanmak istiyorsanız,
Az sermaye ile Yüksek Kazanç elde etmek istiyorsanız,
Risksiz, rahat ve Huzurlu bir işim olsun istiyorsanız,

ELKATEMİZLİK, Temsilciliği tam istediğiniz gib bir iş !
www.elkatemizlik.com
elkatemizlik

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye27 yazı
selamın aleykum yorumları detaylı okuyamadım ama teklıfımle ılgılenırmısın bılemem bende arac ıcınde halı yıkama yapan mobılızasyonu yapılmıs yarı otomasyon 5 veya 10 dakıka gıbı bır surede halıyı temızleyıp kuru sekılde cıkaran bır makınam var ben bu bahsettıgım ısı yapıyordum suan farklı bır sektorde oldugum ıcın o ısımı ek ıs olarak bıle yapıcak vakıt bulamıyorum bu yuzden evımın onunde aracın ıcınde sıstem oylece duruyor ve satmaya karar verdım dusunursen seyyar halı yıkama fabrıkası kar markajı yuksek yaz kış halı yıka kuru teslım et mahallelerde gez sabıt dur dukkan kırası odemezsın getırısı cok guzel bır ış olanagı makınaya 20.000 tl fıyat ıstıyorum aracıda yanında cuzı bır rakama verebılırım hazır kurulu duzen hem kışın korunaklı bır ışın olur detay ıcın tel:0538 924 75 29

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye5 yazı
Bende ciddi olarak pazarlara çıkıp, çorap, çamaşır ve gömlek satmayı düşünüyorum.. Bu konuda bilgisi olanları dinlemek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
ukrayna pazarına girmek istiyenler
ciran4772@gmail
satış.paz.textil

Yerleşim Ukrayna