Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Rusyada. Temsilcilik. Ortaklık. Ürün Tanıtımı

BaşlatancandenizTarih21/03/2010 17:30:16Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Herkese merhabalar..
Ben yakında Rusyanın sibirya bölgesine (Abakan şehrine)ailemin yanına gidiyorum.
buraya daha önce iki defa gittim.Bölgenin bakir olması ve gelişime açık olması dikkatimi çekmişti..Dikkatimi çeken bir diğer durum buradaki işyerlerinin ürünlerini Moskovadan yani 4500km uzaklıktan temin ettikleriydi.Tabi daha yakında novosibirsk ya da krasnoyarsk gibi büyük şehirler de var.
Ben genel olarak Rusyaya mal satan ama o uzak bölgelere kadar ulaşamayan ya da ilk defa oraya malını sokmak isteyen pazarlamak isteyen tüccar ya da ihracatçı arkadaşlarla işbirliği kurmak istediğimi belirtmek isterim..Herkese saygılar...
Cantepli@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye10 yazı
selam arkadaşım. ben meyve işiyle ilgileniyorum. daha çok mandalina portakal limon greyfurt gibi ürünler. bu ürünler zaten rusyanın istediği ürünler. ancak daha önce oraya hiç ihracat yapmadım orada meyve haline yada büyük marketlere mal gönderebilirmiyiz. şimdiden teşekkürler...
gökhanöz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye26 yazı
nernciye senden grefurt mandalina portokal için fiyat alabilirmiyim ben bulgaristanda yaşiyorum burda pazarımız var
bay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye8 yazı

bayram01 selam bulgaristan ,dan ceviz içi almak istiyorum bu sektör ile ilgelinirmisin .

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Üye252 yazı
cantepli cok tanidik geldi mailiniz, daha oNce baska isimle bu forumda uyeliginiz var miydi?

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
www.koniks.com adresinden bilgilerinize ulastim. Insaat malzemeleri noktasinda elimizde Global ve ulusal marka olarak nitelendirilen Sirketler mevcut(Kütahya Seramik, Seranit, Hansgrohe, Schulte, Nolte, Geberit vb.) . sizin musteri portfoyunuz dogrultusunda uygun olursa sartlar da musaade ederse calismak isteriz. Bizler Armatürler, Parke Sistemleri, Seramik, Banyo ve Mutfak Mobilyalari konusunda sektörünün lider Markalarini bünyesinde bulunduran bir sirketiz.
Ilgilenirseniz benimle iletisime gecebilirsiniz. Ayrintilari ilerleyen zamanlarda konusabiliriz.
Saygilarimla
Nevzat Gören
Hicyilmaz Yapi

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye273 yazı
www.bigsam.kz butarz mallarla ilgilenirmisiniz fitness giyimi özel giyim ilgilenirseniz yardimci olurum
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil