Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Anne Bluzu Bay Bayan T-shirt Şooooook Şoook Fiyat

Başlatanonur bozkırTarih21/03/2010 00:53:45Yorum17

İlk mesaj
Üye349 yazı
merhabalar
ben istanbul esenlerde imalatçıyım 35 makinelı atolyem var gerek penye olsun gerek trıko olsun ımalat yapmaktayım...ister pazara ister magazaya ürün yapıyorm.....urettıgımız urunler kalıtelı ve fıyatları çok çok uygundur ..on yargı olarak kalıtesız urun demeyın .sıze soyle anlatabılırım mesela magazadan aldıgınız bı urunun aynısını ben en az %30 vaya %40 daha ucuz imal edebılıyorum nıye dıyeceksınız ben dırek ımalattan satış yapmaktayım .. mesela merter yada lalelı gıbı bı yerde bır dukkan ım olmuş olsa ve aynı urunu oradan almış olsanız daha farklı fıyat odersınız ...buradakı amaç dırekt olarak ımalattan satış en azından benım malıyetım duşüyor
mesela 5000 dolar kiram yokk 1000 dolar tezgahtar param yok elektrık su gıbı ekstra bı masrafım yok .üretip sattıgımız urunlerden bu masrafları duştugumuz zaman piyasanın en az %30 %40 altına piyasaya ürün surebılıyoruz şimdi karar sizin
anne bluzleri
bay bayan t-shırtler hırkalar...bay bayan çocuk picama takımları ve istedıgınız butun alt ve üst grup ürünleri imalattan direkt olarak istedıgınız zaman teslım edılır ilgınıze teşekkur ederım
0531 649 42 51 gorüş önerılerınız ve siparişlerınız için 7/24 iletişime geçebilirsınız
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye55 yazı
onur bey merhaba fiyat konusunda bilgi verirmisiniz. bu arada esenlerin neresinde imalatınız 12 sene esenlerde kaldım şuanda samsunda ticaret yapıyorum fiyat konusunda özelime yada email adresime bilgi verirmisiniz. tameristx@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
modelerinizi nasıl gorebılırız fıyat nedır saygılar
triko96 kalıtelı urunun adresı fıyatlar ınanılmaz
05357192784

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye349 yazı
BENIMLE İRTİBATA GEÇERSENIZ GEREKLI BILGILERI VEREBILIRIZ
BAZI OZEL SEBEPLERDEN DOLAYI RESIM GONDER MEMEKTEYIZ SAYGILARIMLA 0531 649 42 51 İST ESENLER
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye389 yazı
model resimlerinizi ve fiatlarınız öğrenebilirmiyim..hayırlı işler .

serdar.okcu@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye42 yazı
Model ve resim bilgileri ve fiyat bilgileri olmadan ben nasıl alım yapayım ezbere tanımadığımızdan tanımadığımız malı almak oluyor,
gönderebilirsen iyi olur,hayırlı işler.

gezgindenizci@yahoo.com

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / Gazimagosa
Yeni Üye62 yazı
RESİM VE FİYAT YAZARSANIZ NEDEN OLMASINKİ.05416214092 MSN. POLATALEM11@HOTMAİL.COM HAYIRLI İŞLER SAYGILARIMLA....

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Serbest meslek
Yeni Üye98 yazı
resımlerınızı gorebılırmıyız
safakcoban@hotmail.com
////////Genç İşadamı....since 1903...////////

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat
Üye101 yazı
Hayırlı işler modelerinizi nasıl gorebılırız fıyat hakkında bilgi vere bilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye144 yazı
pazarda satmak için ürün alabileceğim ve devamlı çalışabileceğim bir atölyeye ihtiyacım var. Fiyatlarınız uygun gelirse sizinle çalışabiliriz. Fiyat bilgisi alabilirmiyim. chattice@gmail.com Ayrıca ürün resimlerini nasıl görebilirim.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf