Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ermenistanla Ticaret Yapılabilir Mi?

BaşlatankurdogluTarih20/03/2010 11:49:15Yorum14

İlk mesaj
Arkadaşlar bizim aldıgımız ürünlerin Ermenistanda fiyatlarının çok uygun oldugunu ögrendim,ermenistanda ticaret yapmanın riski nedir ve ermenistanda saglam iş yapabilicek bir arkadaş varmı?

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
arkadasım ne tür ürünler arıyorsunuz

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
SİZİN ALDIGINIZ URUN NEDIR NEARIYOSUNUZ
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy

sıgır derisi ve koyun bagırsak arıyorum

arkadaşım iyi fiat verirsen sana gürcistanın bütün dana ve buzağı derilerini toplayabilirim. İlgilenirsen 0532 6102957 şu an istanbuldayım

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Esnaf
ustam buzagı derisi para etmez..
20 kg üstü tosun derisi varsa görüşelim

koyun bagirsagi 2,5 dolar isteyenler turmarismarmaris@hotmail.com adressten ulassin ithal edebilecek ciddi kisiler lutfen.
nihat 1911

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Ythalat / Yhracat
Ermenistandan ucuza alınabilecek canlı hayvan dışında ne var?
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
BEN ERMENISTANDAYIM YARDSIMCI OLabılırm tel numaram 0541 6576670
murat

Yerleşim Ermenistan / Toptan TedarikMeslek Tekstil
ICKI SIGARA BASKA BSY YOK
murat

murat kardes ben ermenistan da ticaret yapmak istiyorum otomotiv veya inşaat malzemeleri sektörü üzerine yer açmak istiyorum bana ermenistan hakkında biraz fikir beyan edersen veya senin boş gördüğün sektör varsa bıraz yardımcı olurmusun sımdıden teşekkür ederım mail adresim gunduzveysi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BingölMeslek Otomotiv
orjinal koyun bağırsağı arıyorum. 17 senelik bir firmam var. bağırsakların asortisini yapıp Almanya'ya ihracatını yapmaktayım.orjinal koyun bağırağı ile ilgili hertürlü ithalatı görüşebiliriz. bana 0532 212 18 15 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. (emre)

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
ermenıstandan turkıyeye urun gırmıyor ambargo vaqr ugrasmayın bosnuna baska ulke olursa olabılır
murat

sln koyun bagırsagı a1 kalıte elimde mevcutur 18 kalibreden 28 kalibreye kadar ilgilenirsenız 00905305693333 araya bilirsiniz
ADNAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Kazakistan'da koyun bağırsakları bulunur. işlem yapılmış orjinal şekilleri var. 20 kalibrden 32 kadar. gümrükte yardımcı olunur. İsparşe göre işlenmiş veya işlenmemiş ve devamlı çalışmak isteyenler haberleşebilir. Bağırsak işlemi yapan ve deri ve yük hakkında yerinde çekim yapılmış resim ve videoları bulunmaktadır
ayrıca at bağırsağı da bulunmaktadır. galimcan@mail.ru ve 05543842886 ulaşabilirler.
150 ton koyun yünü var.
koyun ve keçi sığır ve buğa derileri stokta mevcut. ilgilenenler arayabilir Şu an Ankaradayım.

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler