Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Prim Usulu Mobilya İhracatı

BaşlatanbuyukumutlarTarih19/03/2010 15:38:18Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
merhaba arkadaşlar, yeni kurmuş olduğumuz mobilya imalat fabrikamız için yurtdışında (ırak-iran-gürcistan-ermenistan-suriye-ürdün-lübnan-türki cumhuriyetler-s.arabistan) ülkelerinde benim adıma mal satabilecek bana bağlantı kurdurabilecek arkadaşlar sizlere ihtiyacım var. gerekirse bulunduğunuz ülkeye gelebilirim. ilginize şimdiden teşekkürler.

not: firma bilgileri irtibata geçen arkadaşlara vereceğim. lütfen iletişim bilgileriniz ve bulundugunuz ülke veya bağlatınızın oldugu ülke bilgilerini içeren mail atınız
nsdisticaret@mynet.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye94 yazı
merhaba arkadasım bu konuda size yardımcı olabilirim kataloglarınız varsa gönderirmisiniz birde fiyat bilgisi görüşelim reall54@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
merhaba arkadaşım ilgine teşekkürler ama dediğim gibi öncelikle sizden bağlantınızın oldugu ülkeler ve iletişim bilgilerinizi bana mail atarmısınız ben sizi ararım.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı

merhaba arkadasım suriye,ürdün,ermenistan ile bağlantılarımız var. reall54@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
ne tür mobilyalar üretiyorsunuz iran kuzey ırak fas türki devletleriyle bağlantım var lütfen ürünleriniz ve fiyatlarla ilgili bilgi lütfen
eximpart@yahoo.com.tr

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
ilginize çok teşekkürederim arkadaşlar p.tesi hepinize mail atacam.

Yeni Üye37 yazı
arkadaşlar sizdem ricam bana telefon numaranızda olan mail atmanız. tekrar mail adresimi yazıyorum nsdisticaret@mynet.com
teşekkürler.

Yeni Üye27 yazı
Dostum selamlar..
Ben yakında Rusyaya gidiyorum.Sibirya bölgesine.Ürününün orada satılabileceğini düşünüyorsanız iletişime geçebiliriz..
Cantepli@hotmail.com
selamlar...

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
bana urunler hakkinda bilgi iceren kapsamli bir mesaj vede urunlerin resimlerinden olusan bir katalog yollarsaniz
urunlerinizi kendi adima nakit olarak alip iskandinav ulkeleri baltik , uzakdogu ve israile satabilirim alimlarimi nakit olarak yaparim
hjeker

Yerleşim Norveç / OsloMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
..

Yerleşim Özbekistan / TashkentMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
Azerbaycanda çok yakın bir azeri dostumun 4 mobilya mağaza dükkanı var. Çinden ve Türkiyeden ithalat yapıyor. Eğer bana ürünlerinizin bir kataloğunu ve fiyat listenizi gönderebilirseniz değerlendirebilirim. Şahsım şu an Antalyada ikamet etmekte. Yaş sebze meyve ihracatı yapmaktayım. Yakın bir zamanda Azerbaycana gideceğim. Sizinle irtibata geçmek isterim. msn adresim meloniz@mynet.com tel: 0505 643 22 15

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı
meloniz kardeşim merhaba seninle tanışmak isterim ... msn adresim..

saltuk_hakan@hotmail.com

görüşmek üzere.. bende Antalya'da yaşıyorum..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye95 yazı
Merhaba,
Bende klasik ve modern tarzda mobilya imalatı yapıyorum. Ekli sayfada resimleri görebilirsiniz. İsterseniz detaylı katalogda gönderebilirim.
http://www.facebook.com/#!/pages/Almera-Furniture-Almera-Mobilya-Almera-Mebelalmryt-athath/136019579782225

edombayci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis