Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ptt Acente Komisyon?

BaşlatanhakanlopezTarih19/03/2010 04:54:48Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye84 yazı
Merhaba iyi günler arkadaslar postaneler artık ozellesti. Kasaba ve köylerde ptt acentesi acmak isteyen gercek ve tuzel kişiler acente açabilme hakkına sahip oldular benimde boyle bir dusuncem var ve ne kazanırım tam olarak bilmiyorum ozellikle posta dagıtım hizmetlerinde adet basına ucret alırmıyım
Mektup dagıtma adet basına
Telefon faturaları dagıtma adet basına
Kredi Kartları dagıtımı
Adliyeden gelen bildirimler
Kargoyu sahibine teslim etme gibi dagıtım hizmetlerini yaptıgımda adet basına ne kadar ucret alırım yardımcı olabilecek arkadaslar varmı her tarafta arastırdım bulamadım…

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye31 yazı
denizcetin11
üsenmeden yazdıgın yorum için cok tesekkur ederim....
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye13 yazı
ben arabamin yakit giderlerini yazdiriyorum.
The İşsiz-

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı

alinan komisyon ucretleri ortalama elli kurus artmis kesin zenginiz artik acente arkadaslar :)
The İşsiz-

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bu ara çok baskı yapıyorlar üzerimize.

1. Skandal : Hem acentayı hiç kapatmayacaksınız diyorlar, hem de parayı merkeze kendiniz teslim edeceksiniz diyorlar. Sinirlenmemek elde değil.

2. teferruat : Ani baskınlar yapıp atıyorum 6 bin lira işlem yapılmışsa onu istiyorlar. Tabi sizde o kadar para çıkışmayınca da 'beyefendi bizim paramızı kendi işinizde kullanma hakkınız yok. böyle devam ederseniz sözleşmenizi feshetmek zorunda kalacağız vs...' diyorlar.

zaten bu işe yeltenen küçük esnaf, bir de gırtlağımızı sıkmaya bunlar kalkıyor. sizlerin de başına geliyor mu benzer hadiseler?
cCc

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
arkadaslar hrkze kolay bn byk br sehrın beldesınde oturuyorum bu beldeye baglı 20 kusur civarında koy ve mezra var acaba bende bır acente acsam nasıl br potansıyel yakalayabılırım bılgı verebılırmısınız
szrerylmz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
arkaslar kolay gelsın bn buyuk bır sehrın beldesınde ıkamet edıyorum ve bu beldeye baglı 20 kadar koy bulunmakta acaba bende bır acente acsam nasıl bır potansıyel yakalaybılırım sımdıden tesekkurler
szrerylmz

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
selamun aleyküm arkadaşlar deniz çetin bey ben samsundayım ptt başmüdürüyle telefonda konuştum il ve ilçeye vermiyoz dışarıya köylere beldelere felan diyo en aşağı 5.000 tl alırız buda teminat olur diye şimdi bu ptt benim kirama elektriğime suya vergime yardımcı oluyor mu ? bana aylık olarak ne verecek ? başmüdürden bi asgari lafı duydum gibime geliyo tam bilgi verirmisin ? şimdiden teşekkür ederim ...
erdem .y

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Denizci
Yeni Üye15 yazı
konunun üzerinden baya süre geçmiş ama şu an ki şartlar nedir acaba ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
ptt ile görüştüm hiç iş yapmasanız bile ptt size şuan 1100 tl artı yol parası veriyor ama bağkur,kira,elektrik,su vb size ait bana pek mantıklı gelmedi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye300 yazı
arkadaşlar ptt acetesinin dekorasyonunu ptt kendisi mi yapıyor ? aşağı yukarı ne kadara mal oluyor bir acentenin anahtar teslim maliyeti ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
dekorasyon değil de kullanacağın malzemeyi ptt veriyor masa sandalye bilgisayar vs. karşılığında depozito alıyor en az 5000tl teminat istiyor 2000 depozito 3000 limit tabi bu yerine göre değişebilir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye300 yazı
dükkanların dış cephe giydirmesi vs oluyor, atm yerleştirmek için vs. baya bir inşaat işi var.bizim karşımızda açıldı bir ay sadece inşaatı sürdü.bu masrafların bir kısmını ptt sübvanse ediyor mu acaba ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye24 yazı
Bu iş hakkında detayli bilgi alabilirmiyim şu anda bayisi olan var mı?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Mrb ben bayılik almak istiyorum nereye başvuracak bilgi verırseniz sevinirim
zorlumarket23

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı
Mrb ben bayılik almak istiyorum nereye başvuracak bilgi verırseniz sevinirim
zorlumarket23

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Esnaf