Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalyada Hotel Ve Pansiyonlar İçin

Başlatanmurat34nuriTarih18/03/2010 11:44:07Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı

sayın koniks üyeleri ben akdeniz tarafında çalışıyorum.
herkesin bildiği gibi küçük hotel ve pansiyon çok konu ile ilgili hotel ve pansiyonlara genelde tükettikleri mlz. yani temiz almzeme genel olarak ürünleri kağıt grubunu satmak istiyorum bununla ilgili satmak için ürünler arıyorum bana ürünleri hakkında bilgi verecek firma yada bu ürünlerin ticaretin yapan arkadaşlardan ürün bilgisi ve fiyat almak isterim .

saygılarımla ,
murat
0507 296 97 37
yuri

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye43 yazı
Murat Bey,biz İzmir merkezli ürünlerini ABD ve Kanada dan getirip otellere satan bir firmayız.Antalya bölgesinde 5 yıldızlı bazı otellerle çalışıyoruz..Lütfen goole dan" akarsu biokim" adlı sitemize girip inceleyiniz..Çok rahat satabileceğiniz pek rakibi olmayan iyi kazandıran ürünler..Şimdiden teşekkürler...Alp AKARSU...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye63 yazı
arkadasim ben 22 yildir turizm ve otelcilik yapiyorum
antalya bolgesinde yaklasik 14 yil otelcilik yaptim girmek istedigin sektor cok zor okadar cok firma varki
herseyden once akdeniz bolgesinde malin kalitesi veya fiyatindan once ikili iliskilerle mal aliniyor uzun vadeli cekler ve binlarin yuzde 40 a yakini karsiliksiz cek o baska bir konu zaten
benim tavsiyem turizm bolgelerinden uzak dur cunku turizm 7 ay kalan 5 ay yuzlerce otel pansiyon bos ya el degistriyo ya kacip gidiyo turkiyenin en cok karsiliksiz cek ve senetlerinin akdeniz bolgesinde oldugunu biliyormusun o bolgede is yapan arkadaslarin varsa mutlaka konus antalya cok riskli bir bolge hele elinde sermayen azsa allh yardimcin olsun
ben seni ticeretten sogutmak istemem ama dostane bir tavsiye olarak aklinin bir kosesinde bnulunsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye91 yazı

Merhaba Murat,

Ben özgür istanbuldayım

Bjorn Börg marka iç çamaşırı satıyorum,
2 li paket için orada satış yapabilirsen kar payını yarı yarıya paylaşırız.
sana ürün resimlerini göndermek isterim mail adresime yaz.

güneyde toptancılar yada mağazalar tanesini 4-4,5 liraya alıyor.

ozyalaz@hotmail.com
Rıdvan Yılmaz isilay.isiklar@hotmail.com
05554989879

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek