Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okkullara Bahar Organisazyonu

BaşlatancolkusuTarih17/03/2010 17:05:01Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
ARKADAŞLAR MERHABA!!

Ben nisan ve mayıs ayı içerisinde ilk öğretim okullarının bahçesinde BAHAR YADA KARNE şenliği adı altınta şenlik tertiplemeyi düşünüyorum yapacağım organisayonun içersinde (her okul için 7,8 ad palyaço şişme 6 ve ya 7 ad okul bahçesine kurulacak olan oyun parkları 6 veya 7 çeşit değişik eğlenceli oyunlar animasyonlar gösteriler ,balonlar süsleme ,yüz boyama ,kukla gösterileri vs. vs. ) bunlar yapabilmek için bir şirket ile anlaşma sözleşme yapmak üzereyim istediğim herşeyi karşlıyor lar tabi karşılığında da bir bedel istiyor. SIRA İLE gün aşırı 5 VEYA 6 TI OKULA girip gün boyunca bu etkinlikleri yapıp okul yönettiminede bu konu payını verip bu organisazyonu yapmayı ciddi şekilde düşünüyorum bir karnaval havasında düşünün sizce katılımlar nasıl olur? bu işten zarar edermiyim ? karşıma ne tür engeller çıkar ? öğrencilere bilet karşılığında düşünüyorum olurmu? LÜTFEN FAZLA ZAMANIM YOK ACİL DÜŞÜNCELERİNİZE İHTİYACIM VAR.

SAYGILARIMLA
!!

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye74 yazı
kardeş şimdiki öğretmenler sizin kadar hevesli değil.
devlet okulları yaparsanız hocalar hem bedava ister hemde yanında bize ne vereceksin derler..özel okullar hevesli olur reklam için
inşallah olur

,..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı
yasemin07 kardeş Okul yönetimine satılan bilet başına %10 pay teklif etmeyi düşünüyorum..Zaten devlet okulları parsızlık tan şikayetçi değillermi işte para öğrencilerine bilet satsınlar okul bütçesinede katkıda bulunsunlar..
!!

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Yeni Üye74 yazı

bu iyi fikir.işin ucunda para var ya hemen atlarlar.bu fikir tutar o zaman

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf