Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu Parayla Neler Yapılır?

Başlatanalibaran7279Tarih05/02/2007 20:38:14Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
merhaba arkadaşlar

ben batmanda oturuyorum ve elimde 5.000 ytl param var bu parayı nasıl değerlendirebilirim görüşlerinizi almak istedim (bence bu konu çok önemli çünkü elinde ancak bu kadar parası olan bi sürü kişi var bişeyler yapmak isteyip yapamayan)
dürüstlük ve samimiyet kazandırır

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Yeni Üye3 yazı
batman gibi bir yerde iyi bir firmanın bayiliğini alabilirsin, inşaat sektörü üzerine bilgin varsa biraz
pvc, mobilya, boya vb. alanlarda bayilik alabilirsin bence

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye33 yazı
selam .. size tavsiyem bir süre ticaretle ugrasan bir firmada calisin ,calistiginiz isyerinin güvenini kazandiktan sonra onlarin yardimiyla elinizdeki parayla minibüs alin icine cevrenize verdiginiz güven sayesinde alacaginiz mallari doldurup cevre köylere sehirlere kasabalara servis yapin,yani sattiginiz ürünlere para vermeyin alip sattiktan sonra parasini ödeyin
müsteri size gelmesin siz müsteriye gidin
dogruyum cünkü dogru insanlarin yanindayim

Yerleşim ALMANYA / VoerdeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye79 yazı

Batman'da ne gibi şeylere talep var bilemiyorum fakat cemilcana katılıyorum.
Bir araba temin edip pazarlama türü şeyler yapabilirsiniz. İstanbul'da bile kapıya gelen nevresimci,terlikçi gibi pazarlamacılara talep çokken Batman'da niye olmasın. Büyük bir işe şu anki ekonomi şartlarında girmenizi tavsiye etmem.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye14 yazı
Alibaran kardesim, elinde olan para fazla birsey degil. Fazla kar beklemen sacmalik olur. Bana kalirsa bir pazar tezgahi al ve ufak tefek birseyler sat. Yalniz fazla cesit ürüne girisme sattigin ürün ne olursa olsun o ürünü arayan kimse direk aklina sen gelesin (az ve öz olsun). Ürünün ne olursa olsun öteki tezgahlardan daha temiz ve daha görkemli olsun. Inandigin ürünü sat, piyasa bu ürünü istiyor diye cevreye aldanip baliklama dalma.
Farzedelim satacagin ürün Gravat!
Önce gravat baglamasini ögren ve kendin gravat tak. (cok basit bir örnek oldu)
Gravat kelimesi telaffuz edilince Alibaran akillara gelsin.

is hayatina hosgeldin der ve basarilar dilerim.
ZIRVEYE TIRMANIRKEN GÖRDÜKLERINE SELAM VERMEYI UNUTMA,
INISTE MUTALAKA YINE ONLARLA KARSILASACAKSIN.

Yerleşim ALMANYA / BocholtMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
kardeş sen bu parayı bır bankaya bırak ve çalışmaya devam et
saygılar

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Serbest meslek
Yeni Üye30 yazı
SAYIN ALIBARAN
Batmanda eczane,güzellik merkezi,spor merkezi,vitamin market,parfumeri,itriyat,vb profesyönel satış noktaları varsa bu satış noktalarında sattırabileceğiniz klinik araştırmaları yapılmış,doktorların kitabına girmiş potansiyeli yüksek ürünler için buralara distribütörlük (bayilik vermek gibi ) verebilirseniz,ya da intrnette ya da çevre illerde satış bağlantıları kurabilirseniz size kendi işinizi kurma fırsatı verebiliriz.Mevcut sermayeniz yeterlidir.
Geniş bilgi isterseniz lütfen beni arayın.
Selamlar
Bu gün extra birşey yapmıyorsanız yarınlarınız dünününüzden farklı olmayacaktır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye24 yazı
sayın Alibaran
Batman yada güneydoğu anadoluda ulaşımın özellikle kış şartlarında zor oldğunu biliyorum ,
arkadaşların size önerisi olan bir minübüsle çevre köyleri gezme fikrine şu açıdan bakıyorum
5 bin ytl ile ist dan toptancısından giyim eşyası aldınız bunları varsa küçük bir araca topladınız
bilirim köy kahvesi kapısında yada cami çıkışında tezgahınızı açtığınız da köy halkı sizi eğer tanıyorsa
çok iyi karşılar mütemadiyen ne satsanız fiyatı neolursa olsun alırlar iş amacıyla erzurum bölgede bulunduğumda
aracın arkasına 3-5 bişey atıp bende 1-2 ay hem kendi işimi hemde ikindide saat 4 gibi bu işi yapmıştım
giyimin pahalı olduğunu biliyorum gdoğuda yalnışsam lütfen düzeltiniz özellikle erzurum -antep-adana gelen kuru gıda giyim vb tarzı tüketim malzemeleri burdan doğuya dağıtılıyor bunun taşımacılığınıda yapabilirsiniz,otelleri,gazinoları bağlayabilirseniz ki sizin açınızdan bomba gibi bir iş olur 5 bin ytl ye olmıyacak bir iş değil fakat ürünü elinizde tutma stok gibi işleri özellikle düşünmenizi isterim
Kuzenim köyde (erzurum civarı)bir içki firmasının distribütörlüğünü yapmakta şuan vede iyi kazandığını sölüyor,
Belkide doğu beyazıddan:) elektronik vb eşyaları ist-ank-izmir gibi illerde bağladığınız sağlam kişilere satabilirsiniz buda bir girişim (elektronik eşya,saat vb)şeylerin ucuz olduğunu çok iyi biliyorum

iyi çalışmalar hoşçakalın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar faturabank hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Editör393 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alibaran7279
arkadaşlar faturabank hakkında bilgisi olan varmı acaba?

artık her köşe başında neredeyse var, koniks'teki reklamlarda bile çıkıyorlar. google'da arat bence kesin siteleri vardır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
5000 ytl gercekten fazla para deil.... bana gre okul yorelerinin yogun oldugu yere internet kafe açabilirsin...taksitle son teknoloji makinalar al..ama taksitle al...çünkü hazır parayı ona bağlama bilg.ler calışsın kendilerini öderler....5000 ytl ile masa koltuk sehpa gibi şeyler al..... ya da bilardo salonu açabilrisin.......
ducaneaslan

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye10 yazı
var olan 5000 ytl de batırdım şimdi birçoğu gibi eksideyim ne yapayım dersiniz?

Girişimci Editör544 yazı
Sevgili dostum, nasıl batırdın parayı? Hangi iş?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alibaran7279
var olan 5000 ytl de batırdım şimdi birçoğu gibi eksideyim ne yapayım dersiniz?

bir bardak su iç...
simit pogaca börek vs sat.. ya da su sat
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
faturabank olayı batırdı beni

Yeni Üye15 yazı
keşke agel network işine girseydin kardeş
neyse geç sayılmaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
network nasıl bişey kardeş daha fazla bilgi alabilirmiyim

Yeni Üye3 yazı
alibaran nasıl oldu bu fatura bankta batma işi müşterimi bulamadın yoksa başka bi neden mi var

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar internet cafe açayım diyorum ama bulunduğum yerde 5 tane internet cafe var buranın nufusu yaklaşık 8000 kadar ne dersiniz bu konuda bundada batarmıyım? yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni Üye1 yazı
bence bu konular hakkında birisi bir fikir verse çok iyi olur hahahahahaha

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye283 yazı
kardeşim bende boluda hem üniv okuyorum hemde 2 yıllık esnafım..2 yıl önce cebimdeki 500ytl ile girdim boyumdan büyük borçlara girerek ama Allah'ıa bin şükür altından kalktım ve şuan devretmem için 10 000 ytl teklif ediyolar vermiyorum. bulunduğunuz illerde benim yaptığım gibi film müzik oyun cd dvd işi yapabilirsin.bunun yanında ps pc laptop gibi ürünleride istanbuldan tanıdıklarımdan çok uyguna ediinip kar koyup satıyorum.istersen bu konuda sana yardımcıda olabilirim.
m.mustafa avşar
0554 234 06 76
mr_avsar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
BEN BATMANDA YASIYORUM VE SUAN İŞSİZİM 60.000 TL SERMAYEM VAR AMA NE İŞ YAPACAGIM KONUSUNDA COK KARARSIZIM BU YUZDEN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Y?siz