Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bir İş Yakaladım Ama Desteğe İhtiyacım Var. . .

BaşlatankyzersouzeTarih03/02/2007 14:36:27Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
herkese merhaba...Ben İbrahim AYDIN.Sakaryalıyım...maddi imkansızlıktan yapamadığım bir işi parası ve iş yapma iştahı olan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum....ve bu iş için fazla vaktimiz yok...bu ay yaptık yaptık....tanesini 10 liraya temin edip naklıye+torf+saksı masrafı ile 17 liraya maledebileceğimiz ıhlamur fidanları (ki bu fidanlar ayak bileği kalınlığında ve boy olarak ta 5 metre olarak ayarlanmış durumda)bir sene bekleyip bir dahaki dikim zamanında minumum 80 ila 90 lira arası bir fiyata satabileceğimiz ürünler...bütün işçiliğini ve takibini bakımını ben yapacağımın ve yer konusundada yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz...bu yazıya yorum istemiyorum...bu işi yapmak isteyen ayak bileği kalınlığındaki bir ıhlamur fidanının saksıda ne kadar para ettiğini öğrensinler ve bu iş kafasına yatan varsa kyzersouze__@hotmail.com adresinden bana ulaşırlar sa kendilerine gerekli olan bütçeyi faks yolu ilede gönderebilirim....böyle bir teklifle direkt olarak bende karşılaşsam benimde aklımdan geçecek ilk şey nasıl bir dolandırıcılık şekli bulmuş bu herif diye düşünürdüm belkide...ama her şey ortada...ve suan ıcın sıze gerekli donelerı verdıgımı dusunuyorum...ilgilenenlerin maıllerını beklıyorum...
kyzersouze

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye1359 yazı
ilginç bir işe benziyor
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Peki o zaman yorum yok.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı

"...benimde aklımdan geçecek ilk şey nasıl bir dolandırıcılık şekli bulmuş bu herif diye düşünürdüm belkide...ama her şey ortada..." :) bencede herşey ortada.
Mehmet Aksalik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek