Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Vodafone, Turkcell, Avea Bayiliği Hakkında

BaşlatanUTKUULUERTarih14/03/2010 20:52:31Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşlar bu üç gsm operatör şirketlerinin bayiliği hakkında bilgisi olan var mı ? Ne kadar bayilik ücreti alıyorlar ve kar oranı nedir hanigisi daha kazançlıdır araştırdım nette ama pek bilgi yok

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye21 yazı
turkcell ve vodafone paranda olsa alamassın avea alabilirsin daha kolay ama ikna edbilirisen o mu karlı bumu karlıya gelice turkcel çok satar az para verir diğerleri da ha az satar çok verir ok.
beşiktaş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye100 yazı
bu işin içinden bırı olarak anlatayım ilk evela bir işletmen olacak 1 yıl kadar calışacaksın opatorlerın derdı hatve faturalı hat numarama taşıma yapmak cok satarsan zaten sana teklıf gelır hepsınınde 3 oparötör kazancları ıyı yanı calışmal hat satmak taşıma ilemı yapmak bayılık parayla verılmıyor zaten calışaran onlar sana teklıf edıyor işletmen varsa kendının fatura tahsilat ta yapabılırsın ondan aşagı gelır getırmez cepfaturaonline.com bılgı almak istersen 3583120664 05353971170 ararsın gereklı bılgılerı verırım.

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret