Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Antalyada Dondurmacı

BaşlatanbaytradeTarih14/03/2010 11:27:17Yorum7

İlk mesaj
Üye127 yazı
arkadaşlar ben 29 yaşındayım daha önce esnaflık deneyimim yok memurluk yaptım ancak artık yapmıyorum. 30000 tl nakitim var ve dondurma yapmayı biliyorum küçükken dondurmacıda çalışmıştım ne dersiniz antalyada iş yeri konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
ticaret ticaret ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye96 yazı
Kaliteli ürün, doğru bir yer seçimi, iyi bir iş idaresi her zaman kazandırır. Antalya veya başka yer farketmez. Başarılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye67 yazı
KAYMAKLI KAZANÇ SOFT DONDURMA
Arkadaşlar soft dondurma makinesi hakkında her konuda detaylı bilgi almak için aşağıda belirttiğimiz iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.Klasik dondurmayla zaman kaybetmeyin.Yüksek kar marjı,kolay üretim ve satışı,düşük maliyet avantaylarıyla soft dondurmayı tercih edin kazançlı çıkın.Biz sadece makine satmıyoruz;size aynı zamanda makine kurulumu,üretim-satış-temizlik detayları ve desteği,ürün(külah,hammadde) temini,yaygın ve hızlı servis ağı ve daha birçok konuda satış sonrası her konuda yardımcı olup size güven verecek bir partner oluyoruz.Bizi aramadan soft dondurma makinesi almayın.Yanlış tercih yapmayın!

BNG-TECH SOFT İCE CREAM
İsmail ÖZTÜRK
Çamlık Caddesi Bankacılar Sokak No:16B-20 Yayla/Bahçelivler/İSTANBUL
Tlf : 0 (212) 488 46 27 GSM : 0 532 577 7615
Web : www.bng-tech.com Mail : bngtech.tr@gmail.com - bng-tech@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye14 yazı
dondurma sart mı.30000 le degil 20000 le çok güzel kar marjı olan ,türkiyede ilk olacak ,çok karlı bir iş ,para sizden iş benden,düşünürseniz görüşürüz

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Üye127 yazı
ismailduman36 kardeşim ilgin için teşekür ederim ayrıntıları naimdemirel@hotmail.com adresime gönderirsen sevinirim.
ticaret ticaret ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli