Nehiremine Hanım Yok Emlak Arsa Ofisi+Kendi İşlerim Yani Hepsinin Birleşimi Bir Büro Acıyorum..Şuanda Aslında Yerim Varda Kuruyorum Şuanda Yeni Sistem Hazırladım Ona Uyarlıyorum Ama İsmim Ne Olucak Karar Veremedim Munen Bey İsim Güzel Aslında Teşekkür Ederim Sağolun.
Size öncelikli tavsiyem bir marka patetnt ofisinden profesyonel yardım almanızdır. kullanacak olduğunuz isim , başkaları tarafından kullanılıyor olabilir. bu durumda hukuki zorluklar yaşayabilirsiniz. Onun için onların sizi isim konusunda yönlendirmelerini sağlayınız. üstelik bu yardım ücretsiz yapılıyor.
Hem organizasyon hem gayrimenkul bir arada biraz ilginç değil mi? Bir bildiğiniz vardır diyip, size şans getiren birşeyi logo veya örnek olarak alıp sadece size ait birşey bulmanızı tavsiye ederim.
siradan isimler ish boyudukden sonra superlesiyo bilmem farkettinizmi. Site tasarimlari da aynen oyle. Yani fazr edin ebay sitesi yok. Ben bir site actim temasini ebayinki yaptim. Berbat bir site olmus diye kimse girmez, ama bakin ebay cok guclu bir sirket ve tasariminin aynisina kac karalar veriyorlar.
isim de aynen oyle. Mesela pazar.com ebay.com dan kat kat iyi. Ama ...
Genc girisimci. Her sektorde (Medeni ve kanuni) calisan firmalarla is birligi yapib eksiklerini tamamlaya, ve her ikimizin kazanmasini saglaya bilirim Eldar-94@box.az +994 55 606 4192 [Azerbaycan/Baku]
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz