Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çinden Ürün Almak İstiyorum Ama?!yardım!

BaşlatancynthiaTarih10/03/2010 23:17:22Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
merhabalar.
çinden 15-20 parça arası kıyafet sipariş edeceğim fakat bu konuda bilgisizim.aldığım tüm ürünler birbirinden farklı.yani ticaret amaçlı değil arkadaşlarımın ve kendi ihtiyaçlarım doğrusunda alıyorum.fakat gümrükte bi sorun olur mu olmaz mı bilemedim.
alcağım ürünlerin toplamı 120-150 dolar arası bir şey tutuyor birde 50 dolara yakın kargo.bunun dışında bir ücret çıkar mı bana.gümrüğe takılır mı takılırsa nasıl halledebilirim ne kadara mal olur bana?
bir de okadar kargo parası vermişken ürünler doğrudan kapıma gelmez mi?

Yerleşim Türkiye / AnkMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye67 yazı
15-20 parça tekstil ürünü toptan alıma gireceğinden tekstile uygulanan ekstra vergiyi ödersiniz. Numune taleplerinde ekstra vergi olmaz ama numune 1 parçadan fazla olmaz. Ancak postane kargosu ile şansınızı deneyin. Gümrükçüleri biraz daha insaflı. Oradaki gümrükçülere numune olduğunu beyan edin ve mümkünse faturasını çok düşük kestirin.
Bize Heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye36 yazı
ama alacağım site min 2ürün gönderiyor bende bu nedenle arkadaşlarımla almayı düşünmüştüm.ama görünen o ki bu da sorun olacak.bu şekilde tek numune gönderen kıyafet siteleri var mı bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.cevabınız için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkMeslek Ö?renci