Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhabalar. çinden 15-20 parça arası kıyafet sipariş edeceğim fakat bu konuda bilgisizim.aldığım tüm ürünler birbirinden farklı.yani ticaret amaçlı değil arkadaşlarımın ve kendi ihtiyaçlarım doğrusunda alıyorum.fakat gümrükte bi sorun olur mu olmaz mı bilemedim. alcağım ürünlerin toplamı 120-150 dolar arası bir şey tutuyor birde 50 dolara yakın kargo.bunun dışında bir ücret çıkar mı bana.gümrüğe takılır mı takılırsa nasıl halledebilirim ne kadara mal olur bana? bir de okadar kargo parası vermişken ürünler doğrudan kapıma gelmez mi?
15-20 parça tekstil ürünü toptan alıma gireceğinden tekstile uygulanan ekstra vergiyi ödersiniz. Numune taleplerinde ekstra vergi olmaz ama numune 1 parçadan fazla olmaz. Ancak postane kargosu ile şansınızı deneyin. Gümrükçüleri biraz daha insaflı. Oradaki gümrükçülere numune olduğunu beyan edin ve mümkünse faturasını çok düşük kestirin.
ama alacağım site min 2ürün gönderiyor bende bu nedenle arkadaşlarımla almayı düşünmüştüm.ama görünen o ki bu da sorun olacak.bu şekilde tek numune gönderen kıyafet siteleri var mı bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim.cevabınız için teşekkürler
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz