Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sıfır Sermaye İle Butik Açmak

BaşlatansubarasTarih10/03/2010 16:07:54Yorum5

İlk mesaj
Üye151 yazı
Kadın giyim sektörünün hareketli olduğu Samsun'da mini aksesuar-butik açmak istiyorum. ancak sıfır sermaye ile bu işe nasıl başlanır bilmiyorum. Konu ile ilgili ilk adımdan itibaren yapılacak işlemler, konsinye sistemi gibi konularda her türlü fikir ve yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye96 yazı
Merhaba; sermayeniz yoksa ve eğer bu konuda kararlıysanız kredi çekebilir yada firmanızı resmi anlamda açtıktan sonra bankadan alacağınız çek ile ilk ürünlerinizi alabilirsiniz. Yalnız bankalardan çek alma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz, şuan sanıyorum ki en az 6 aylık firmalara çek veriliyor ama özel bir bankanın tavrı daha farklı olabilir. Bunun dışında çalışmayı düşündüğünüz firmalar 'En az 1 yıllık bir firma olmalısınız' diyerek sizinle çek ile alışveriş yapmayı reddedebilir. Bu sorunuda tanıdığınız başka bir esnafın referans olmasıyla giderebilirsiniz.
Samsun'da belli yerler çok hareketli bu nedenle yer seçiminizi iyi yapmanızı öneririm. yardımcı olabileceksem ekleyin lütfen... kalpkendinedondu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf
Üye151 yazı
teşekkürler yorumlar için

Üye644 yazı

Kardeş,eğer şehirde veya en büyük ilçesinde TEKBİR GİYİM yoksa,onlarda sat - öde sistemi var,görüşebilirsin.......

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Üye151 yazı
karya15 çok teşekkür ederim ancak tekbir giyim var samsun'da hayırlı işler sanada

Üye151 yazı
iyi dileklerin için teşekkürler. Allah hepimizin yardımcısı olsun