Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kartuş Ve Toner Dolumu!

BaşlatanFIRATYTarih10/03/2010 09:49:08Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Merhaba Arkadaşlar. Kartuş ve toner dolumu işinde bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı? Karlı bi iş ama fikirlerinize ihtiyacım var. TEŞEKKÜRLER.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye23 yazı
Bu iş, sokak sokak dolaşıp elinde mürekkep şişeleri pazarlayanlara kadar yayıldı.
Artık bir telefonla ayağına kadar geliyorlar. Yaklaşık 350-400cc bir şişe mürekkep aldım (siyah),
doldur Allah doldur, kartuş boşaldıkça basıyorum şırıngayla bitmek bilmiyor.
Çok oldu alalı ama 60 tl'ye almıştım galiba birde pazarlık etsen 50'ye alırsın.
En az 10 sefer doldurdum daha 3/4 ünden fazlası şişede ne zaman biter Allah bilir.
Bir işyeri merkezine yakın bir yerde küçük bir yer açıp kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz. Toner dolumu da
yapın derim. Önemli olan boş bir alan bulmak. Zira her yerde artık bu işi yapan çok var. O boşluğu yakaladığınız yerde iş yapabileceğinizi düşünüyorum.
Kolay gelsin.
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
Birdy ilgine teşekkür. Farkındayım adım başı kartuş ve toner dolumu yapıyorlar. Çok karlı bi iş o yüzden herkes bu işe yönelmiş. Ama herkes kendi kısmetini yer.Şuan büyük bi firmada çalışmaktayım. Bu firmanın kartuş ve toner işlerini alırım ve bu firmayı referans göstererek başka firmalarda bağlayabilirim. Yanlız çok acemiyim bu iş te öğrenmek istiyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye23 yazı

Benim hakim olduğum bir konu değil ama siteden arkadaşlar yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Dediğin gibi önce işi öğrenmek lazım.
Allah yardımcın olsun.
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe