Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Bulgaristanda Hayvancılık Yapmak İstiyorum

BaşlatanwolfgangTarih08/03/2010 21:48:23Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar...
Bulgaristanda köy yerinde bir evimiz ve arazimiz var.
Bildiğim kadarıyla hayvancılığa teşvik politikası uygulanıyor ülkede. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum. Acaba teşvikleri hangi kurallar doğrultusunda alabiliriz.
bu hayvanları nereye satabilirim. Başlangıcta ne kadar hayvan almam gerekiyor.

Umarım bilgisi olan arkadaş vardır.
Saygılarımla
CHASTEL

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye3 yazı
güncel yokmu bilgisi olan !!!
CHASTEL

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadasim, bende bulgaristan sofyadayim
aslen istanbulluyum esim burgaz bolgesinden.burda sofyada tekstil firmamiz var fakat esimli hayvancilik konusuna cok olumlu bakiyoruz, fakat bakmak yetmiyor belli bir kapital gerekiyor . baslamak icin eger kucukbasla baslanacaksa en az 400 -500 koyunla baslamak gerekiyor. AB hayvancilik icin ortamala proje bedelinin % 60 ini karsiliyor fakat hayvan parasini vermiyor ...onun disinda her turlu destegi sagliyor. ama oncelikle belli bir miktar hayvan alip kislanin icine sokmak gerekiyorki AB FONLARINA BASVURU YAPILABILSIN. daha bayagi bir detay var eger hala Bulgaristandaysan beni arayabilirsin.
mail adresim contact@ag-bg.com
Saygilar,
Weird

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı

Kardeş;Bulgaristanda bu işi yaparsan besicilikle ilgilenirsen,ben senden ne kadar erkek buzağın varsa alırım,ya da sen Bulgaristanda buzağı toplayıp bana satabilirsin,bunun için Turkiyeye ihraç edebilmen gerekli,yani yasal prosedürleri tamamlamış olman gerekir.

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Turizm
Yeni Üye90 yazı
merhaba baycora arkadas ben bulgaristandanim eyer istersen ben buzagin toplarim erkek disi hic sorun deil ara beni anlasalim.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye6 yazı
Merhaba
Konu guncel mi?
“Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir.” Cenap Şahabettin

Yerleşim Bulgaristan / PopovoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
bulgaristandan istediğiniz cins ve miktarda hayvan getirebilirim, bilgi için sezgin01@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama