ve bu kolinin üzerine
selefon , 4 renk ofset baskı yapılacak .ve sıcak sıvama ile yapıştırılacak
konu hakkında bilgi ve önerilerinizi bekliyorum .
ismail karagülle
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - maxxyz bence aradığınız cevapları bu sitede bulabilirsiniz http://www.kolici.org/uretim.asp |
Yazıyı gönderen - candy huyhuy birde kuşe kagıda baskı yapılır,mikroya sıvanır |
Yazıyı gönderen - candy huyhuy gürcüstana gelmene gerek yok zaten istanbulda matbacılık yapıyorum merterde kendi firmam. 1.kolilerin kaçar adet ebatları 52*34=5000 66*52=7500 gibi 2.kolinin içine ne konulacak 3.selefon üzerine 4 renk baskı demişin böyle birşey yok ya kolinin üzerine baskı olur,yada stıcker(yapışkanlı kagıda 4 renk baskı olur ikisinden biri 4.ödeme şekli nasıl olacak 5.eger numunen varsa foto çek göreyim. |
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy candy ; adet toplam , 30 000 ad . ( toplam olması , farklı ebatlarda işler aynı firmanın logosu baskılı ) selofon , 4 renk baskı . renk derken , kolinin ham rengini soruyorsanız. sarı . 52* 34 bu ebatların en küçüğü , diğer ebatlar , daha büyük . 66*52 bir diğer ebat. selofan üzerine 4 renk bası ve koliye yapıştırılacak ben de bir soru sorayım , görüşmek için ne yapacağız ? (: Gürcistana mı gelmemiz gerekecek ? ((: |